Ajax hervat voorbereiding met twee besloten oefenduels

De selectie van Ajax hervat vandaag de voorbereidingen op het nieuwe seizoen met twee besloten oefenduels. Na het indrukwekkende eerbetoon aan Abdelhak Nouri proberen de Ajacieden zich vandaag weer te richten op het voetbal.

Vanmiddag om 16:30 uur zal RC Genk de tegenstander zijn waarna er om 20:00 uur zal worden afgetrapt tegen PAOK Saloniki. Beide duels zullen achter gesloten deuren worden afgewerkt. In aanloop naar het tweeluik met Nice oefent Ajax op dinsdag 18 juli ook nog tegen Olympique Lyon. Deze wedstrijd zal worden afgewerkt in Bourgoin Jailleu, een voorstadje van Lyon. Op woensdag 26 juli staat het eerste duel met met OGC Nice in de derde voorronde van de Champions League op het programma waarbij Ajax eerst uit speelt om vervolgens op 2 augustus de return te spelen in de Johan Cruijff Arena.

Related posts

17 Comments

  1. Slingertje.

    Vanaf nu moet de knop om en moet het seizoen in het teken van Appie staan.

    STAY STRONG APPIE !!!
    STAY STRONG AJAX !!!

  2. Brokamp

    Is ook goed. Hoe erg het allemaal is alles gaat verder. Hopelijk kunnen de jongens het een plek geven en de draad weer op kunnen pakken.

  3. Brokamp

    Is ook goed. Hoe erg het allemaal is alles gaat verder. Hopelijk kunnen de jongens het een plek geven en de draad weer op pakken.

  4. ajaxpers

    Is het een idee om van het rugnummer 34 van Appie ook een symbolisch nummer te maken zoals de 14 van JC?

    1. HURBIE

      Appie een geweldige gozer maar dezelfde eer krijgen als Johan vind ik iets te ver gaan

  5. Charka53

    Ja jongens het is een clycee het leven gaat weer verder en als er een reden is om te juichen gewoon doen er is niemand die jullie dit kwalijk zullen nemen en zeker Appie en zijn familie niet .

  6. Jimmy1971

    Daar ligt de grootste uitdaging van iedereen bij Ajax nu , het ongeloof en verdriet omzetten in motivatie voor wat Appie zo graag zoy willen ..
    Titel NR 34 !

    1. HURBIE

      Ja Jim idd 34 over toeval gesproken
      Dan maar kampioen voor de 34stx worden
      Voor Appie

  7. Jimmy1971

    Zou ook geweldig zijn om na het Ajax logo ook een grote nummer 34 op een zijde of hoek in de tribune te maken ( net als nummer 14 die er ook in moet !! )

  8. chauffeur 55

    Nu alles op de 34 landstitel zetten dat zou een mooi gebaar naar appie zijn

  9. dickst14

    Overmars verkoop geen spelers meer, wat ze ook bieden. Dit jaar moet de 34e titel opleveren als eerbetoon aan onze Appie.

  10. JohnDoe77

    We moeten helaas door, dat wil iedereen die Ajax in het hart draagt. Nieuwe successen voor de selectie, de club, de fans, oud-spelers en gevallen helden! Zet hem op mannen!!!

  11. Iedereen heeft een mening

    Hoe erg het ook is, het leven gaat door dus ook het voetbal. Alles zal nu in het teken moeten staan voor plaatsing CL. Daar mogen/kunnen geen excuses meer voor aangedragen worden. Ja, het leven is keihard. ??????

  12. PvL020

    Ik ben bang dat dit een heel zwaar begin wordt…. Hoe ik het ook toejuich dat de spelers en ajax kampioen moeten worden, zal dit zeker bij ajax nog doorspelen in de hoofden… en is het niet zo makkelijk als hier gezegd wordt. Ik zie straks de commentaren al weer komen als ze een slechte prestatie hebben geleverd een wedstrijd.. Maar onthou, de spelers zijn ook mensen die nog veel dichterbij bij Appie staan dan menig supporter……

  13. AFCA my World

    Goed om nu toch echt te beginnen,het kan de zinnen verzetten,dat is ook wat Appie zou willen ! ⚽️

Comments are closed.