‘Snel akkoord verwacht over transfer Riedewald, Ajax ontvangt 9 miljoen’

Volgens De Telegraaf is de overgang van Jairo Riedewald naar Frank de Boer’s Crystal Palace aanstaande. De Londense club hoopt in de komende 24 uur overeenstemming te bereiken met Ajax over een transfersom van ongeveer 9 miljoen euro en ook persoonlijk overeenstemming te bereiken met de speler zelf, aldus de krant.

Ook Everton toonde de afgelopen dagen interesse, maar de ploeg van Ronald Koeman kwam net te laat en schakelt nu over naar andere spelers. Twee weken voor de voorronde van de Champions League lijkt het voor Ajax, dat weer kampioen wil worden, nu vooral zaak snel een (extra) rechtsback en linksbenige verdediger te strikken, aldus De Telegraaf.

Related posts

15 Comments

    1. nick-afca95

      Ik zal nooit zijn twee doelpunten bij zijn debuut vergeten. Wat was dat heerlijk zeg. Ga hem toch wel een beetje missen…. Vond dat hij knder Bosz veel en veel te weinig speelde. Net zoals Tete trouwens.

      1. rickert

        Dit is voor mij een verbeterde versie van Tete. Sterke, veelzijdige speler. Die zijn we nu ook al kwijt. Na de update kunnen we als Elftal zeggen, dat we in korte tijd, Tete, Riedewald, Klaassen en Nouri zijn kwijtgeraakt. Persoonlijk is dit een erg donkere periode na de hele affaire met Bosz. Alles lijkt uit elkaar te vallen.

  1. Indojood

    Palace, Everton en eerder Spurs. En maar blijven roepen hier dat Riedewald niet genoeg is, een geldwolf en een onruststoker is. Zonde dat er geen vertrouwen is in deze jongens maar wel in een miskoop van € 7 M en een back van 25 die aan zijn top zit.

    1. HURBIE

      Te triest voor woorden
      Voor hem niet
      Voor ons wel
      Viergever naar Werden Bremen??

    2. De Nees

      Doe even rustig gast. Volgens mij lees ik nergens dit soort bewoordingen over Riedewald, of ik heb 1 of 2 berichtjes gemist. Het is i.e.g. niet de algemene stemming hier over Riedewald. Zolang het enigszins gemotiveerd en geen vuilbekkerij is dan mag ieder zijn mening geven over spelers.

  2. Mooi

    Hoe kan het zijn dat een wissel speler die bijna niet heeftgespeeld naar de beste competitie van europa gaat .Slapen ze bij Ajax.?

  3. De seijs

    Gun Riedewald een transfer naar Engeland. Hoop dat hij daar wel aanspoelen toekomt. Ajax is een maatje te groot voor hem. En ja dan kan maar beter vertrekken, als je wil spelen.

  4. JohnDoe77

    Leuk voor Riedewald, gun het hem ook wel. Maar jammer voor Ajax, toch vind ik € 9mln best netjes!

  5. Reservewissel

    Net het nieuws van Appie ontvangen. Ben er kapot van. Laat ze ajb een significant deel van dat bedrag uit de transfers gebruiken voor de ondersteuning van Nouri en zijn familie.

    1. AFCA my World

      Ze zullen zeker op gepaste wijze de familie ondersteunen een luisterend oor en financieel ! ⚽️

  6. AFCA my World

    Jammer dat hij nooit echt een kans heeft gekregen,zijn debuut was veel belovend ! ⚽️

Comments are closed.