Update: Hart Nouri functioneert normaal, hersenfuncties nog niet te meten

Uit de laatste onderzoeken in het ziekenhuis in Innsbruck is gebleken dat het hart van Abdelhak Nouri normaal functioneert maar dat zegt nog niet veel over de toestand van Nouri aangezien zijn hersenfuncties, zolang hij nog in slaap wordt gehouden, niet goed kunnen worden onderzocht. Nouri zakte zaterdag in elkaar tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen en bleek hartritmestoornissen te hebben. Nouri ademt momenteel wel op eigen kracht. Morgenavond verwacht men een nieuwe update.

Bron: Ajax.nl

Related posts

26 Comments

  1. KBouter

    Mooi nieuws, nu nog nieuws dat zijn hersens ook goed functioneren en hij kan gelukkig weer normaal en gezond verder met zijn leven.

  2. BobbyHaarms

    Ik hoop toch zo dat Appie er weer helemaal bovenop komt! Ongelooflijk, 20 jaar…?

  3. nick-afca95

    Ik ben er niet gerust op dat er constant zoveel onzekerheid heerst over de hersennen. Dat duid toch op een gebrek aan zuurstof voor een bepaalde periode. Hoe langer die periode, hoe groter de kans op schade. Weet iemand toevallig hoelang er ongeveer gereanimeerd is?

    1. Teuntje

      Dat is ook mijn twijfel, nick! Fantastisch dat zijn hart goed is, maar dan direct het nieuws er achteraan dat de neuroloog niet aan de slag kan ivm de kunstmatige coma. Zo niet fijn dit

    2. Remco425

      De onzekerheid is alleen omdat ze het niet kunnen onderzoeken zolang hij slaapt en ze terecht niet gaan speculeren. Laten we vooralsnog van het beste uitgaan.

  4. Dagrump

    Gelukkig dat het Hart normaal functioneert !! Hoop echt dat er morgen meer goed nieuws volgt!!

  5. Iamsterdam2015

    Pfffft. Zo erg……. kan wel janken. Die brok ik mijn keel gaat maar niet weg. KOM OP KEREL!!!!!!

  6. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Je hebt weinig aan een goed hart met slecht functionerende hersenen.

  7. Ajax/Barcelona Johan/Jonk

    Je hebt weinig aan een goed hart met slecht functionerende hersenen. Dan bedoel ik dus wanneer je beide goed hebt meegemaakt.

  8. Indojood

    Kan aan niets anders denken dan het welzijn van Appie. Alsof het binnen je familie of vriendenkring gebeurt, zo voelt het… ?️?️?️???

    1. Remco425

      Dat heb ik ook Indo. Er ging een schok door me heen afgelopen zaterdag die behoorlijk lang bleef natrillen. Ik krijg er nog tranen van in mn ogen als het er met iemand over heb. ?

  9. Iedereen heeft een mening

    Hoop dat het allemaal goed komt maar …..vrees het ergste. Belangrijkste is dat hij weer normaal kan functioneren. Met of zonder voetbal is even niet belangrijk. Hoewel ik mij kan voorstellen dat het voor elke topsporter anders zal zijn. ??????

    1. Litmanen

      Eens. Als die jongen maar weer normaal kan functioneren. Dat voetbal is dan in eerste instantie niet zo belangrijk.

  10. Joep

    Ik begin ook steeds meer te twijfelen of dit goed gaat komen. Ik hoop het zo voor Appie en zijn familie.

  11. PvL020

    Alvast goed nieuws over het hart, nu hopelijk ook goed nieuws over de hersenen en herstel. Kom op Appie

  12. Moosie

    Jongens hij werd meteen gereanimeerd dat betekend dat er en zuurstof en hartmassage is gedaan dus is er dan grote kans dat de hersenen voldoende bloed en zuurstof hebben gehad. Waar jullie het over hebben is als iemand verdrinkt of iets dergelijks en de reanimatie laat op gang komt.
    Nu was de dokter en fysio meteen ter plaatsen

  13. JohnDoe77

    We kunnen alleen maar blijven duimen, bidden (voor wie dat past) en onze steun bewijzen aan Appie en zijn geliefden!

  14. Rojari_litmanen

    Nouri is een strijder hij gaat er helemaal gezond uitkomen❌❌❌??

  15. Ajax1958

    Het blijft gewoon afwachten hoe Appie hier uit komt, hoop natuurlijk op het beste, maar speculeren heeft zoals eerder aangehaald geen zin. We moeten er vanuit gaan dat hij in goede handen is.

Comments are closed.