There are no ads, please add some


Keizer doet verzoek en wil spelersgroep graag bij elkaar houden

Trainer Marcel Keizer heeft een verzoek ingediend bij de directie van Ajax en zou graag zien dat de huidige selectie intact blijft. Verschillende spelers worden nog steeds gelinkt aan een eventuele transfer maar als het aan Keizer ligt vertrekt er niemand meer bij Ajax.

‘Je ziet wat er vorig jaar is neergezet en dan moet je nu niet alles gaan omgooien. Best veel spelers die in de basis stonden, zijn er nu nog dus als dat zo blijft zijn we een eind op weg’. Op de vraag of de trainer zich bewust is van de druk bij het eerste elftal is Keizer duidelijk. ‘Van dat risico ben ik me bewust, maar ik ga uit van het positieve. Ik ben erover bevraagd hoe ik met de druk zal omgaan, want ik heb nog niet in de top gewerkt en er komt wel wat op me af. Natuurlijk is alles bij Ajax groter, maar bij FC Emmen kon ik er ook wakker van liggen als mijn team niet goed speelde. Niet omdat mensen er dan een oordeel over hadden, maar omdat ik het beste uit een spelersgroep wil halen’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

27 reacties

  1. paulvos

   Vind ik ook Marcel, en ik hoop dat je niet vaak hoeft wakker te liggen, dan hoeven wij het ook niet.

  2. koote207

   Wij ook, maar een uurtje na dit bericht horen we alweer dat Riedewald weg gaat, en zo zal het nog wel even doorgaan..!

   1. ajacied078

    riedewald zou stom zijn als die weggaat. de 2 posities waar hij kan spelen liggen open. hij moet zich maar bewijzen bij keizer. schone heeft niet het eeuwige leven en rb hebben we niet of niet goed genoeg. riedewald in vorm zou op beide plekken moeten kunnen spelen net als blind toen die terug kwam van grun.

    1. Bakkie

     Volgens mij is Riedewald links, dus lijkt me niet handig om die rb te zetten

 1. RickyAmsterdam

  Goed verzoek! Je zou er eigenlijk wel vanuit mogen gaan dat de anderen het belang er ook wel van in zien. Maar dat dacht ik de voorgaande jaren ook… Waarom hebben ze het eigenlijk de hele tijd over zijn druk aan de top? Laat hem lekker, dan komt het vanzelf wel goed. Er wordt nu echt te veel een ding van gemaakt. Maar iig goed nieuws dit!

 2. Charka53

  Als Marc ook wat met Ajax wil bereiken moet hij aan dit verzoek gehoor geven en ik vind dat Keizer er recht op heeft dat dit wordt ingewilligd.

 3. Joep

  Prima om dit aan te geven. De supporters willen dit ook, wat mij betreft mag het snel 1 september zijn. Dan gaan we de balans opmaken welke spelers er nog zijn

 4. stylo1984

  Ik denk dat et wel wat mee valt verder, nog geen echte schade opgelopen… nog een goeie links en rechtsback erbij zou niet verkeerd zijn

 5. De seijs

  Bijna mee eens marcel. Alleen Veltman wil nog heel graag weg. Als er nu toch eens een club voor die jongen zou komen, hij schreeuwt al een half seizoen de longen uit zijn lijf dat hij weg wil. Dan zijn we zo goed als klaar. Gun het Veltman zo van harte.

  1. Indojood

   Het merkwaardige feit doet zich voor dat Ajax en Veltman mondeling akkoord zouden zijn maar dat Veltman volgende week met een besluit komt.

 6. Johan

  Keizer heeft het spelletje op zijn manier goed door, hoop dat hij onbedorven blijft en zijn eigen koers blijft volgen in de geest van…
  Heb het gevoel dat Marcel de verassing van het seizoen zal zijn!

 7. Remco072

  Ik denk echt dat we met Keizer een juiste trainer voor de groep hebben! Nu gewoon nog 2 à 3 gerichte topaankopen en de titel 2017/2018 is vroegtijdig al binnen.. ..

 8. dickst14

  Om 16:00, we gaan het zien. Ik heb er vertrouwen in met Keizer. Jong Ajax speelde leuk aantrekkelijk voetbal en hij kent alle talenten.

 9. Iedereen heeft een mening

  Denk dat Ajax met Keizer een (aankomend) toptrainer hebben. Heb er vertrouwen in, laat het seizoen maar beginnen 💪💪💪

 10. Emilio4Ajax

  Las net dat Riedewald weggaat…zaakwaarnemers hebben groen licht gekregen om met andere clubs te praten…🌦🍻😎

 11. JohnDoe77

  Kan hij mooi vergeten; Riedewald is practisch al weg. Denkt dat hij voornamelijk op geruchten rondom Sanchez, Dolberg en Younes doelt!

 12. AFCA my World

  Helaas zullen er alsnog spelers vertrekken,draait allemaal om de money ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.