Oefenduels, waaronder Olympique Lyon – Ajax, live op Ziggo Sport

De eerste drie oefenduels van Ajax zijn live te volgen via Ziggo Sport. Op 8 juli om 16:00 uur staat Werder Bremen – Ajax op het programma waarna op dinsdag 11 juli om 19:30 uur zal worden afgetrapt in Rijnsburg voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Op dinsdag 18 juli reist de ploeg van Marcel Keizer af naar Bourgoin Jailleu, een voorstadje van Lyon, waar het om 19:00 uur zal aantreden tegen Olympique Lyon. Klanten van Ziggo en abonnees op de sportkanalen van Ziggo kunnen deze wedstrijden rechtstreeks bekijken.

Bron: Ajax.nl

Related posts

27 Comments

  1. Basisspeler

    Hèhè kunnen we het weer over voetbal hebben. Begin aardig flauw te worden van dat komkommerdieet.

    1. Mijn Club

      Wat heb jij SEIJS? Zie werkelijk zelden een normale reactie van je? Wel racistische ed

          1. Widi

            Het wordt tijd dat Ajax weer wedstrijden gaat spelen……je verveelt je rot volgens mij. In de dakbedekking zal het ook wel komkommertijd zijn.

        1. Remco425

          Ik hoop het niet. Zeker niet voor dat bedrag. Iemand met zijn vechtlust kunnen we er wel bij hebben nu ook Klaassen weg is.

      1. Indojood

        Inderdaad een waardeloze provider. Helaas hebben ze half Nederland bij de ballen dus ze hoeven ook niet meer hun best te doen om kwaliteit te leveren.

  2. Remco425

    Leuk affiche. Resultaat is leuk en goed voor het zelfvertrouwen, maar belangrijker is dat ze ervan leren en beter worden. In de voorronde van de Champions League hoeven ze pas écht te winnen.

Comments are closed.