Steffensen: ‘Geen enkele club concreet voor Dolberg’

Met de mogelijke overgang van trainer Peter Bosz naar Borussia Dortmund kwamen gelijk de geruchten op gang dat ook Kasper Dolberg zou verhuizen naar Dortmund maar volgens zaakwaarnemer Jens Steffensen speelt er op dit moment helemaal niets. ‘Kasper heeft de intentie uitgesproken om nog een jaar bij Ajax te blijven. Natuurlijk zijn wij door grote clubs benaderd maar we hebben nog geen concrete aanbiedingen op papier gezien’. Ajax nam Dolberg in 2015 over van het Deense Silkeborg en zijn contract bij Ajax loopt nog tot medio 2021.

Bron: Fussballtransfers

Related posts

40 Comments

  1. De Ajacied

    Mooi nog ff bij Ajax blijven Kesper is beter voor jou en voor Ajax
    ❌❌❌

    1. koote207

      Blijf nog maar even bij ons, iedereen zal hem blijven volgen en volgend jaar kan hij oogsten, en wij ook uiteraard?

      1. Machlas

        En wij ook? Wat krijg jij op je rekening dan? Ons kost het alleen maar geld

  2. -buitenkantje rechts-

    Hij kan nog. Eel beter worden als hij nog 2 jaar bij Ajax blijft. Komend seizoen samen met KJH een topkoppel!
    Zijn sterke eigenschap dat hij onverstoorbaar is en koelbloedig is tegelijkertijd ook zijn slechte eigenschap. Voor de goal koud en zakelijk in de afwerking, maar het spel kan ook grote delen van de wedstrijd bij hem langs gaan en heeft hij er geen enkel aandeel aan. Dat is wat ik bedoel met kapiteins in het veld die de (piep)jonkies kunnen aansturen. Verder is het maar de vraag in hoeverre dit soort berichten kloppen. Vaak worden dingen bewust in de media gebracht. Je zou dit ook kunnen lezen als een uitnodiging aan clubs om met concrete biedingen te komen..

    1. Jimmy1971

      Idd , houden zo !
      Een opleiding krijgen van Bergkamp en Huntelaar !!!
      Beter wordt het niet Dolberg !

      1. HURBIE

        Hoop het 1971 maar alles wat werkt en speelt bij AJAX geeft geen vertrouwen meer aan mij

        1. HURBIE

          Want ze zeggen allemaal bij AJAX te blijven en de volgende dag zijn ze weg

          1. koote207

            Ja clubliefde bestaat niet meer Hurbie, uiteindelijk draait het maar om 1 ding??

      2. KBouter

        Opleiding krijgen van Bergkamp….als hij al niet iedereen wegjaagt bij Ajax.

    2. Middenweg401

      Daar hebben zoveel spitsen “last” van, dat de wedstrijd aan hen voorbij gaat maar dat zijn we snel vergeten blijkbaar. Ze moeten gewoon goals maken op het moment dat de mogelijkheid zich voordoet. Laat de rest maar het voorbereidende werk doen.

  3. Charka53

    Daar gaat het gebeuren straks gaan er nog spelers met die rat mee Duitsland laten we maar hopen dat Marc niet te veel €€€€€ ziet.

  4. KBouter

    Ben benieuwd naar het verhaal “Bosz” dat hij in onmin leeft met de directie.

    Ergens moet Bosz een zeer sterke reden hebben om na 1 jaar Ajax alweer te gaan verlaten, en dan heb ik het niet alleen over het financiële aspect.

    1. Emilio4Ajax

      Zat daar ook aan te denken KBouter.Dr moeten dingen gebeurd zijn die men liever niet naar buiten brengt…??

  5. RonJ64

    Lekker houden zo !…mocht hij weggaan zal dat eerder aan de zaakwaarnemer liggen, zelf wil hij blijven ?!?

  6. Dagrump

    Daar ben ik heeeel blij om !! En denk velen met mij ! Lekker nog een paar jaar bij ajax blijven en groeien ! !

  7. RobbyZ

    Er is ook nog een Sierhuis die op de deur klopt en die bij de jeugd veelbesproken is/was maar zijn naam kom ik nergens meer tegen,heeft hij een blessure?

    1. dickst14

      Hij is momenteel inderdaad geblesseerd. Hij moet volgend jaar of over 2 jaar Dolberg opvolgen.

      1. RobbyZ

        De nieuwe trainer mag Sierhuis het nieuwe seizoen wel wat speeltijd geven en vertrouwen dat hij in het eerste komt anders loopt die ook nog weg,is ook al 19 en een toptalent. Met veel wedstrijden (hopelijk) europees is het niet gek om hem er af en toe bij te halen voor de beker of competitie. Blijft Dolberg het nieuwe seizoen en speelt hij top dan is hij volgend jaar weg en heb je een goed ontwikkelde vervanger die misschien dan nog wel beter is als Dolberg. We gaan het zien wie er voor de groep komt en wie er weg gaan of bij komen,het worden weer spannende maanden. ? ??

        1. dickst14

          Ze moeten allemaal meer minuten gaan maken. Zowel vd Beek Nouri De Jong Kluivert enz enz

  8. Charlie2011

    Weet je wie perse weg wilt om wat voor reden dan ook. GA MAAR!!!. We hebben grotere jongen moeten verkopen en wij zijn er vaker eruit gekrabbeld en hebben prijzen gewonnen. Juiste samenstelling met mindere producten heb je ook een lekker gerecht. WZAWDB

  9. Peter en zijn Rockets

    Nog minstens een jaar blijven. Pas weggaan als je er in een competitie meer dan 30 maakt.

  10. -buitenkantje rechts-

    Over Bosz circuleren in d media nu 2 versies..
    1. Bosz heeft wrijving met TH met name Bergkamp zou kritiek hebben over zijn selectiebeleid.
    2. Bosz heeft de Ajaxdirectie compleet verrast met zijn besluit om voor Dortmund te willen werken.

    Denk persoonlijk dat Bosz al rond is met Dortmund, maar dat het nog hangt aan de afkoopsom voor Bosz.. Ajax wil 5 miljoen.. Zal wel op 3-3.5 uitkomen..

    Wordt ongetwijfeld vervolgd..

    1. KBouter

      Bergkamp heeft commentaar…Hmzz dat had hij moeten hebben onder dat saaie voetbal van d Boer, en toen Jonk zijn werk niet mocht afmaken.

    2. EugAjax

      Dank je voor update BR. sommige heren schreeuwen dus al weer moord en brand. En straks is het b hahahaha. Kijken hoe we dan dingen verdraaid krijgen

  11. Jari10

    Als de directie mee werkt aan vertrek dan vinden ze iets over zijn functioneren of zijn de verhoudingen niet goed. Dit is een zeer ongebruikelijke stap en de directie is zeer competent. Dus ik verwacht versie 1 BR. En dan is het maar beter want anders krijg in het volgende seizoen gedonder en dat ga je terugzien op het veld. Als versie 2 klopt moet hij een stadionverbod krijgen!

    1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Het probleem is dat de directie niet competent is: Cruijff ging weg, Jonk weg en nu Bosz weg. Allemaal volgelingen van de visie van Cruijff. Teveel toeval bestaat niet. Het zijn bewuste acties. Naar buiten doen voorkomen dat ze het echt hebben geprobeerd. Het lag echt aan Jonk hoor en Cruijff wilde opeens ook niet meer en Bosz wilde ook opeens andere dingen. Deze laatste zin is de tekst van het “competente” bestuur. Laat me niet lachen, pluche liefhebbers zijn het. Ik hoop snel van deze mensen verlost te zijn bij Ajax. Bosz is niet de rat hoor, het rattennest zit er nog steeds.

      1. EugAjax

        AB moest Bosz ergens voor Ajax – Feyenoord van jou niet weg omdat je in 1 keer begon te twijfelen over zijn capaciteiten?

        1. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

          Zou jij hier niet gewoon oprotten Judas?

      2. Hoeda Fak Ajoe

        De directie is bijzonder competent. Ze lozen Jonk voordat ie met zijn pilaarheilige houding nog meer tweespalt zaait, ze gaan door in lijn met de visie van Cruijff. Stellen zelfs een trainer aan die Cruijff adoreert en die Cruijff himself ook wel kon waarderen. Dat die apostel nu de kerk verlaat mag je deze directie niet verwijten. Ze zorgen voor rust in de tent en zorgen na 4 titels met De Boer nu ook dat jeugd doorstroomt, aankopen het goed doen en Ajax weer gezien wordt in Europa. Ook de supporters herkennen Ajax weer. Als dit gedaan wordt door een incompetente directie, dan vind ik dat niet erg. Wat jij AB?

  12. Iamsterdam2015

    Als die Steffensen zegt er is niks concreet zegt hij ” Dolberg is al
    Met één been bij een andere club.

  13. De Nees

    Zaakwaarnemer houdt deur op een kiertje lijkt het…en dat na 1 seizoen basis. Zoveel kansen bij ajax, met de beste spitsen trainen bergkamp, huntelaar en toch hinten op een mogelijke overgang? Snap dit soort figuren niet.

  14. AFCA my World

    Gewoon zoveel mogelijk spelers behouden,en voortborduren op het afgelopen seizoen !!! ⚽️

  15. AB: Wim Jonk loopt als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Als er een mooie club komt met een grote zak met geld …… is ook Dolberg gewoon vertrokken.

  16. JohnDoe77

    Volgens mij is hij nuchter genoeg om te beseffen dat je op basis van 1 goed seizoen niet als grote meneer in het buitenland binnen zal komen. Vooral niet als je in de EL finale onzichtbaar bent geweest. Lekker nog drie jaar blijven en dan met mooie prijzen op zak je transfer maken!

Comments are closed.