Huntelaar: ‘Mijn rol is duidelijk, maar ik kom hier niet om af te bouwen; ik kom voor de titel’

Klaas-Jan Huntelaar reageert op Ajax.nl zelf over zijn terugkeer bij Ajax. ‘Het is geen geheim dat Ajax mijn club is. Dus ik ben ontzettend blij dat ik hier nu terugkeer. Mijn rol is duidelijk, maar ik kom hier niet om af te bouwen. Afgelopen seizoen speelde Ajax bijna zestig officiële wedstrijden. Dat kun je niet met één spits. Dus ik ga zeker wedstrijden spelen en speelminuten krijgen. Ik voel me hartstikke fit en ik kijk nu al uit naar eind juni als de voorbereiding begint. Ik heb met Ajax bekers gewonnen, maar niet de landstitel. Het doel is om aan het eind van het seizoen, samen met de rest van het team die schaal in handen te hebben.’

Related posts

49 Comments

  1. Middenweg401

    Hoop het voor hem en ons want de laatste tijd was het niet veel, om eerlijk te zijn.

    1. Middenweg401

      Het is wel duidelijk dat hij een echte Ajacied is. Misschien dat Wesley nu ook denkt: Hier wil ik deel van uitmaken.

  2. Ronald96

    Komt goed uit, ik wil ook niet dat hij komt om af te bouwen. Mijn vertrouwen is groot voor volgend seizoen. Welkom terug!

    1. HURBIE

      Idd Ronald Huntelaar in de voorkant
      De Jong op het midden
      En nog zo’n type achterin
      Dan zijn we niet meer te pakken

      1. Ronald96

        Ik denk dat je met Sanchez en De Ligt redelijk zit, al zullen die het nooit het hele seizoen volhouden, mocht je weer een lang seizoen hebben. Heb alleen een beetje dubbel gevoel over Nigel de Jong. Ik zie hem graag terugkomen, maar hij zit dan wel weer een talent in de weg. Op het middenveld staan de talenten namelijk in de rij.

  3. De seijs

    Juist de titel moet volgend seizoen weer in Amsterdam verschijnen. Klaas-jan met jou erbij moet het gaan lukken.

  4. Charka53

    Dat klinkt goed een fitte Huntelaar en erg gemotiveerd daar zitten we dan we op te wachten.

  5. PCK

    Kijk dat zijn teksten waar ik van hou! Welkom thuis Klaas! Let maar op! Die knalt er een paar belangrijke in dit seizoen!

    1. ajacied078

      je bent niet de enige 🙂 maar de tijd zal het leren. hoop dat hij idd niet komt afbouwen. maar hoop ook dat hij sierhuis het laatste zetje richting ajax1 gaat geven met de ervaring die hij heeft.

  6. AFCA my World

    Zo goed dat hij terug komt,ook al is het als 2e spits,voorbeeld voor de jonkies,en ja die schaal die eikel en die met de grote oren zijn van Harte welkom !

    1. Bakkie

      Denk ik ook AFCA my World. Als je alleen al bedenkt wat Dolberg allemaal van hem kan leren op trainingen, hoe die op de juiste plek moet staan, hoe die net ff iemand aan z’n shirtje trekt. Dolberg wordt alleen maar beter en Klaas Jan gaat zeker zijn minuten maken.

  7. Emilio4Ajax

    Goed voor de jonkies, goed voor de kleedkamer, goed voor de bank en ook nog goed genoeg voor doelpunten…???

  8. De Nees

    Blij dat we Huntelaar terughalen, brengt vechtlust mee en europese ervaring. Was al bang dat dat laffe PISvee hem zou kapen, azen altijd op oud-ajax spelers.

  9. Basisspeler

    Uitstekend! Dolberg tweede spits. Moet nog groeien. Nu Sneijder nog

          1. -buitenkantje rechts-

            De KJH die ik ken neemt geen genoegen met een reserverol.. Helemaal als Dolberg bv 5 wedstrijden droog staat en hij geen speeeltijd krijgt. Dan gaat hij zich roeren. Voorspel dat Dolberg tweede spits gaat worden.

          2. KBouter

            Precies…daar ben ik bang voor…dat Hunte nare trekjes gaat krijgen en de sfeer in de selectie down gast halen.

    1. Middenweg401

      Natuurlijk. Dolberg die prima gepresteerd heeft, gaat terug naar het tweede plan om plaats te maken voor een 34-jarige met een contract van één jaar.

      1. -buitenkantje rechts-

        Natuurlijk.. Je laat een internationaal gelouterde speler op de bank plaats nemen achter een 19 jarige knul die nog heel veel moet leren..

        1. Middenweg401

          Dolberg heeft het prima gedaan en ik hoor vanuit Ajax dat hij de eerste spits is en Huntelaar de tweede. Gelukkig heb jij het niet voor het zeggen bij Ajax.

          1. Middenweg401

            Mooie doorgaande straat in Watergraafsmeer waar op nr. 401 een prachtige voetbalclub gehuisvest was. Te moeilijk voor je blijkbaar.

  10. bs

    Motivatie lijkt erg op die van Dirk. Kampioenschap lijkt nu al beklonken …
    Overigens heeft ie de CL / EL ook nog nooit met Ajax gewonnen, dus …. uitdagingen te over !

  11. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    KNVB gunde Kuijt de titel dan gunnen ze nu Klaas-Jan de titel. Toch?

  12. Middenweg401

    Vergelijkingen met Kuyt en Feyenoord, wat een rare lui zitten er hier op deze side.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Op de site ook trouwens ?? bedenk: we leven allemaal in hetzelfde landje en we hebben elkaar allemaal nodig ook Feyenoord. Zou toch jammer zijn als ze geen tegenstander meer zijn toch?

      1. ajacied078

        zonder tegenstander geen bestaansrecht. en hoe slechter ze tegen hun verlies kunnen hoe beter:-)

  13. Charlie2011

    Ja ik hoop ook dat hij geen genoegen neemt met een reserverol. Hunter die 25 tot 30 doelpunten maakt vind ik belangrijker dan dolberg die aan zijn toekomst buiten ajax werkt. Gun hem alles hoor en de miljoenen voor ajax die dolberg straks oplevert. Maar ik word wel ziek van wat ik steeds hoor ajax is een opleidingsclubje. Prijzenkast die gevuld word en blije supporters dat wil ik zien. Als er een paar jongens van 30 of ouder dat gaan doen dan boeit nouri kluivert etc mij iets minder.

  14. Middenweg401

    Wat heeft Dolberg toch weinig krediet bij veel supporters. Heel Europa wil hem hebben maar hier moet ie maar achter Huntelaar aanschuiven. Echt een stelletje mongolen hier.

    1. Charlie2011

      Gaat er meer om wij begrijpen dat jongens bij barcas en de reals willen spelen en hij heeft genoeg krediet. Maar er moet gewoon gezorgd worden dat jongens niet te snel gehyped worden. Check el ghazi bazoer kishna etc. Wat ik wil zeggen is boys moeten gaan beseffen dat ze blij moeten zijn dat ze voor ajax mogen spelen.

      1. Middenweg401

        Is Dolberg een zelfde type als Ghazi, Bazoer en Kishna dan? Heeft Dolberg gezegd dat ie niet blij is? Allemaal aannames en geouwehoer, Charlie.

        1. Charlie2011

          Nee is geen geouwehoer. Maar wat heeft hij laten zien dan. Hij is geen superspits die nu 3 seizoenen boven de topscorerslijst van de eredivisie staat. En dolberg is geen kishna of een bazoer maar dat waren ook supertalenten die we nu voor 4 a 5 miljoen euro hebben verkocht. De reden waarom ik op jou reageer is jij vindt dat dolberg weing krediet heeft bij supporters dus jij doet aannames en ten tweede mag ik aannemen dat je een ajaxsupporter bent dus waarom noem je je gappies mongolen. ONS ALLER AJAX STAAT OP 1

  15. JohnDoe77

    Geweldig dat Dolberg met een spits van wereldklasse (naast stylist Bergkamp) straks dagelijks op het trainingsveld loopt. Mooie trigger om langer te blijven!

Comments are closed.