Gametalk Ajax – Manchester United: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt woensdagavond om 20:45 uur de finale van de Europa League tegen Manchester United. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.


Related posts

16 Comments

  1. Charka53

    Ondanks alle ellende Manchester moeten ze hun sportieve plicht doen dat zijn ze verplicht tegen over de slachtoffers en laten zien dat IS een verderfelijke groep beesten zijn en niet hun zin krijgen in waar zij mee bezig zijn.

  2. nick-afca95

    Wij winnen de finale met 3-2 zoals ik al eerder zei. Maar het word een bloedstollend eind. Verder hoop ik op een mooie actie richting Manchester als steunbetuiging voor het leed van gister.

  3. Ed69

    Ik heb het gevoel dat Ajax morgen europa gaat verbazen met een superieure wedstrijd! Ik hoop op een prachtige 2-0 overwinning en dan na afloop een prachtig statement tegen terreur, samen met alle gasten van Man United inclusief Maurinho. Laat zien dat voetbal verbroederd en dat we in alles een voorbeeld zijn voor hoe de wereld zou moeten zijn! Vredig en fantastisch voetbal…!

    1. dickst14

      5-2 heb ik geadviseerd aan een F supporter die altijd gokt om optimaal te verdienen. ik zeg 3-1. Lyon zei ik 4-1 wat achteraf 7-3 moest zijn. Als we in godsnaam maar winnen voor de eeuwige nummer 14. deze man is Ajax en hopelijk doet ajax zijn naam eer aan en winnen we de finale precies 14 maanden later. (dank aan indojood voor deze info).
      Voor morgen EROP EN EROVER

  4. Iamsterdam2015

    Ben benieuwd naar de opstelling, denk dat er op de linksback positite na geen verassingen zullen zijn.

  5. Indojood

    Zou eigenlijk de bus nemen heen maar ’s ochtends alsnog besloten om te gaan vliegen. Heb gelezen dat de bussen urenlang hebben stilgestaan bij Bremen. Hoop dat ze op tijd zijn.

  6. JohnDoe77

    Pfffff wat een spanning! Als Ajax kan spelen als in de thuiswedstrijden tegen Schalke en Lyon staan we definitief weer op de kaart! We mogen trots zijn mannen… en dames! ?

  7. vak411

    Seijssssss waar ben je? Flemminggatan is de place to be hier in stockholm.. rasisten toloreren ze hier trouwens niet.. €9 voor een biertje.. heel de wereld kijkt mee hoe het piepjonge Ajax op een ajaxmanier de cup vanaaf pakt. Wzawzdb !!!
    ❌❌❌

  8. afcadeluxe

    eindelijk,nog 13 uurtjes voordat we aftrappen,ben nu al zenuwachtig?,come on ajax,maak ons nog trotser en win die beker!??❌❌❌

  9. Indojood

    In terminal 5 hangt een foto van kakkerlak Kwidetti met een sticker van Amsterdam over zijn bek, haha

Comments are closed.