Veltman krijgt hulp van zijn vrouw: ‘Gelijk tekenen in Londen’

Joël Veltman zou volgens de laatste geruchten in de belangstelling staan van Tottenham Hotspur en als het aan de vrouw van Joël ligt dan speelt Veltman volgend seizoen in Londen, zo laat Veltman weten tegenover Peptalk.

‘Naomi zal de eerste wezen die roept dat ik moet tekenen als er een aanbieding uit Londen komt. Natuurlijk is het een prachtclub en je moet je vrouwtje ook een beetje tevreden houden. Dat is ook een soort package deal, ik een mooie club, zij een mooi land. Maar ik heb nog niks vernomen van enige interesse van Tottenham Hotspur en richt mij nu volledig op de finale van de Europa League, en laten we die eerst maar eens winnen’.

Bron: Ziggo

Related posts

40 Comments

      1. HURBIE

        Hoop dan idd dat TÊTE nog niet ergens een mondelinge overeenkomst heeft

        1. jood84

          laten we allemaal hopen dat Tete nog geen mondelinge overeenkomst heeft en dat veltman niet de rechtsback is in de finale

          1. Bakkie

            Het is eerste zou mooi zijn, en dat kenny dan eindelijk onze nr 1 rechtsback wordt. Maar Veltman speelt sowieso in de finale

  1. Emilio4Ajax

    Weet het niet… Las een artikel in VI waarom Veltman de voorkeur krijgt boven Tete… Interessant artikel…??

  2. Indojood

    Zijn vrouw vindt Tete ook beter dus wil ze dat Veltman eieren voor zijn geld kiest.

  3. dickst14

    Ik schreef al eerder laat Tete de finale spelen, want stel je voor dat Veltman een blessure oploopt.

  4. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Engeland een mooi land? Vrouwen blijven onnavolgbaar. @ emilio, moet ik nu abonnement nemen op VI of vertel je wat meer ?

  5. stylo1984

    Zen vrouw denkt cker ook aant geld? maar goed veltman verdiend et uiteindelijk wel, iedereen lekker ondankbaar ook?

  6. Gido

    Irriteer mij mateloos aan deze reacties over een door Ajax opgeleide jongen die altijd alles heeft gegeven voor de club. Hij verdient inderdaad een mooie transfer op zijn leeftijd, maar misstaat absoluut niet in het huidige Ajax. Beter dan vd Wiel en van Rijn. Zou ook niet weten waar Ajax een nieuwe gelijkwaardige back vandaan haalt want Tete/Raiola gaan niet bijtekenen.

    1. KBouter

      Gedeelte eens, Rhijn en Wiel waren verdedigend ook droeftoeters, maar brachten aanvallend wel meer dan Veltman.

      Ik zie Veltman nog niet zo snel bij PSG spelen!!

    2. frenkynairo

      nou waar zouden we die vandaag halen gido, ook uit de jeugd. wat dacht je van zeefuik. als we het hebben over tete is verdedigend beter en veltman aanvallend. zeefuik kan het allebij dus probleem opgelost.

  7. Slingertje.

    Dat snap ik want zij ziet zichzelf al shoppend door Londen rennen met zijn creditcard.

  8. Emilio4Ajax

    Nee, maar je kunt het pro-artikel gratis lezen…heb ik gedaan… Gaat eigenlijk over eigenschappen die Bosz, volgens de Cruijff filosofie in zn team wil hebben… 1 intellegentie, 2 Doorverdedigen en 3 Opbouw… In deze drie facetten van het “Bosz” spelletje is Veltman beter als Tete is ook bijvoorbeeld een Sinkgraven beter als een ander op die positie. Zelfde geldt voor Schöne. Veltman is verdedigend minder als Tete, maar is een intelligentere speler waardoor hij beter zijn positie kiest en daardoor en stap voor is…zefde geldt voor Sinkgraven… En Bosz wil zoals Cruijff dat altijd wilde alleen maar intelligente spelers… Veltman maakt zijn foutjes, maar heeft zich het spelletje van Bosz snel eigen gemaakt. Hij doorverdedigt beter als Tete waardoor de tegenstander minder snel op de counter gaat. Gaat het doorverdedigen slecht dan krijg je de ene na de andere counter om de oren en sta je zo hopeloos achter. Tete beheerst dit nog niet, maar begint het te begrijpen… In de opbouw is Veltman beter dwz hij is meer naar voren gericht en vindt daar de vrije man. Als bijv Onana de bal aan Sanchez geeft is dit het teken voor de tegenpartij, Lyon, om te gaan presse…Sanchez vind Schöne die direkt naar Veltman speelt…buiten spelers en middenveld van tegenstander rukken op om druk te zetten en Klaassen komt vrij… Veltman speelt Klaassen aan…had Tete daar gestaan gaat die bal 4 van de 10 keer terug op Sanchez en komt Ajax onder druk te staan en in de problemen…

    1. Emilio4Ajax

      Wordt wel gesuggereerddat Tete het steeds beter begint te snappen en de kans is aanwezig dat ie speelt. ??

      1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

        Dan egrijpt Bosz de Cruijff filosofie m.b.t. de backs dus niet helemaal. Overigens staat Veltman juist met grote regelmaat uit zijn positie. V.w.b Tete moet jij toch ook gezien hebben dat hij al lang niet meer van het tikkie terug en breed is. Dat is echt al langer verleden tijd.

        1. Emilio4Ajax

          Statistieken van wat dit seizoen gespeeld heeft laten zien dat ie toch ongeveer 40% van zn ballen terug speelt en daarmeeAjax in de problemen brengt… Zn invalbeurten in kvart en halve finale laten een geweldige verbetering in zn spel zien, vandaar speculeert men nu dat ie wel eens kan gaan spelen. Ook vanwege het feit dat die sneller is als Veltman en ManU Martial er tegenoverstelt die veel sneller is als Veltman. Veltman is dock technisch weer beter…we zullen het zien… Artikel verklaart aardig de keuze tussen de twee… Maakt het mischien een beetje duidelijker…??

          1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

            Het zijn niet zozeer terug speelballen maar hij geeft ze terug aan de CV en dat is juist goed. De backs moeten niet opbouwen, wel diep gaan waar mogelijkmaar niet opbouwen. De CV kan alle kanten op met de bal de back niet. Het is ook gewoon een verschil van hoe de een en hoe de ander het spelletje wil spelen maar Cruijff was in ieder geval tegenstander van opbouwende backs en ik toevallig ook ?

          2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

            Daarbij komt nog dat er ook nog een verachil is tussen terugspelen op de keeper en terugspelen. De keeper vormt vaak een onderdeel van de verdediging bij de opbouw, tenminste dat is wel bij Ajax de bedoeling.

  9. Charlie2011

    Leuk intelligent meissie heeft hij. Nee je mag je eigen spelers nooit afkraken maar emilio4ajax je hebt het over dat veltman een intelligentere speler is ik zit anders vaak met angst te kijken wat hij gaat doen als we een voorsprong moeten verdedidgen veltman maakt anders wel vaak domme keuzes het is zelfs dat ik met 4gever en sinkgraven minder angst heb dan met veltman.

  10. f-side64

    nou dan hebben ze in Londen een vaste tribune klant voor tig miljoen per jaar

  11. ajacied1982

    Zijn ze daar in Londen blind dan.De grootste paniekzaaier in de verdediging.Gelijk verkopen al moest ik hem gratis brengen.ovetschatte pipo

  12. JohnDoe77

    Hahaha, hij komt al niet macho over, maar goed dat zijn vrouw dan de broek wel aan heeft!! ?

Comments are closed.