There are no ads, please add some


Tottenham wil ‘koopjes’ Veltman en Klaassen halen

Tottenham Hotspur heeft zijn zinnen gezet op de komst van Davy Klaassen en Joël Veltman, zo meldt het Engelse medium The Telegraph. Volgens trainer Mauricio Pochettino hebben de Spurs niet eenzelfde budget als andere Premier League clubs en moet er daarom gekeken worden naar ‘koopjes’.

De 25-jarige Veltman heeft nog een contract voor één seizoen bij Ajax. De rechtsback van Ajax hoeft volgens de Engelsen dus niet heel veel te kosten. De international draait echter een prima seizoen waarin hij wederom een basisplek had als rechtsback. Davy Klaassen heeft nog een contract tot 2019 en zal dus wel iets meer kosten.  Klaassen is als aanvoerder belangrijker voor Ajax. De 24-jarige middenvelder scoorde veel en vaak ook belangrijke doelpunten. Mede hierdoor zijn er meerdere clubs geinteresseerd in de aanvoerder van Ajax. Zo toonde eerder al het Everton van Ronald Koeman interesse (zie bericht).

Bij The Spurs zouden de 2 spelers met andere oud-Ajacieden in het team komen. In het hart van de defensie staan Toby Alderweireld en Jan Vertonghen, die ook bij Ajax het centrale duo vormden. Op het middenveld van de Engelsen staat Christian Eriksen. Michel Vorm is de 2e keeper bij Tottenham, Vincent Janssen de 2e spits.


Gerelateerde posts

50 reacties

 1. dickst14

  Dat is fantastisch nieuws als Veltman verkocht wordt. Misschien kan Tete al de finale spelen zodat we niet het risico nemen dat hij geblesseerd raakt.

  1. Geroldkohlen

   fantastisch nieuws die interesse in veltman !als ze voor klaassen 35 miljoen willen betalen, mogen ze veltman er gratis bij!

   1. Toppertje

    Even los van zijn prestaties zou het van goed beleid getuigen om Veltman te verkopen. Spelers moeten rond hun 24e verkocht worden om zodoende nog geld te generen. De opvolgers moeten dan alweer klaar staan. In dit geval is dat Tete en mogelijk voor hem alweer Zeefuik. Ajax is een club die spelers moet opleiden en verkopen om in de top mee te kunnen doen. In dit model pas het niet om de doorstroming te laten blokkeren als dat niet nodig is.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Tete vertrekt sowieso.

  1. Geroldkohlen

   Tottenham heeft alleen samenvattingen gekeken dit seizoen! maar ik vind het prima anders raken we hem nooit meer kwijt!😂

 2. Vakje129

  Natuurlijk , we zijn de Aldi niet waar je koopjes haalt , gewoon grof geld vragen bij vertrek 😙💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

  1. HURBIE

   Hè Vakje wij hebben wel onze eigen Dagobert Duck
   Veel hale voor weinig
   Weinig voor niks

   1. Vakje129

    Ja dat klopt maar ik zie spelers vertrekken waar veel te weinig is voor betaald , en onder tussen kunnen we weer op nieuw beginnen , de prestaties gaan om hoog dus ook het verkoop plaatje moet je aanpassen het blijkt maar weer waar men wilt shoppen , in rotterdam niet want daar loopt niks

 3. Skills

  Veltman mogen ze wat mij betreft hebben voor ongeveer 6-7 miljoen voot Klaassen moeten ze ongeveer 20 miljoen betalen

 4. nick-afca95

  Veltman verdient wel wat meer respect. Hij heeft jaren lang zijn best gedaan het beste resultaat te halen. Het is inderdaad geen groeibriljant zoals de Ligt, maar hij is altijd een degelijke speler geweest. Slordigheidjes zorgde voor de nodige critiek, maar dat hoort er ook bij. Ik hoop dat hij deze zomer een mooie club vind waar hij zich misschien iets verder kan ontwikkelen. Op die manier kunnen wij misschien tete binnenboord houden.

  1. vak411

   Kijk! Eens!! Ok, hij is niet de beste maar heeft ons veel gebracht. Nooit zeiken… dat je hem liever niet ziet spelen ok. Maar dit gaat wel ver..

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Aan alle likes hierboven te zien is er gelukkig toch nog waardering voor Veltman. Laten we wel wezen, hij is ook een trouw product uit onze jeugdopleiding! En een echte Ajacied die met hart en ziel speelt (soms iets te veel)

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     43 likes op een forum met 15 actieve leden. Knap. 😂

 5. BobbyHaarms

  Veltman mogen ze hebben. Klaassen mag van mij nog een jaar blijven..👍

 6. pacotaco

  denk alleen dat er een kans is dat klaasen blijft als we EL winnen. Want winst EL is volgend jaar gegarandeerd CL. in principe mogen beide spelers weg. van beek nouri en frenky de jong moeten volgend jaar meer spelen in het eerste. op de plekken van klaasen en schone en tete een nieuw contract en op de plek van veltman aub. de vleugels zijn dubbel bezet middenveld goed genoeg. mis alleen een goeie stand in voor dolberg. huntelaar misschien? maar moet hij het niet erg vinden om op de bank te zitten

 7. pacotaco

  met een beetje pech gaan dolberg sanches en klaasen weg. voor 100 mil totaal. is je hele as uitgehold

  1. Emilio4Ajax

   Heb dat eerder ook al eens gezegd en ben dr echt bang voor… Win je straks de EL- finale heb je geen elftal meer over… Benieuwd hoe dit in de groep valt en hoe ze daar dr over praten…🍻😎

   1. Bakkie

    Lijkt me heel raar als Dolberg en Sanchez al vertrekken, die spelen hier pas een jaar..

  1. Emilio4Ajax

   😂😂😂Begint dr wel op te lijken…kunnen we niet Ajax gewoon voor de PL aanmelden…stuk gemekkelijker…🍻😎

 8. Emilio4Ajax

  Paketprijs van 40mln plus bonussen en doorverkooppremie…🍻😎

 9. De seijs

  Prachtig nieuws voor veltman. Als hij de kans krijgt moet hij die pakken. Is dus een win win situatie. 😂 En klaassen alleen voor een mega bedrag laten gaan. Ik hoop zelf dat klaassen nog een seizoen blijft. Volgend seizoen moet het ajax seizoen worden. Dan moeten we op alle fronten scoren. Dus klaassen nog maar effe niet gaan.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Gewoon stadion hoor. Ik ga altijd al naar het stadion, dus straks ook.

 10. Prinsengracht

  Ik denk dat we op zoek moeten naar een nieuwe rechtsback omdat er twee gaan vertrekken. Of het TH moet vertrouwen hebben in Zeefuik en de nieuwkomer van AZ.

  1. Emilio4Ajax

   Verdwijnen Veltman, Tete en Sanchez heb je een rechtsback en een centrale verdediger nodig…🍻😎

 11. -buitenkantje rechts-

  Als Veltman weg us hebben we wel een probleem op de rechtsback. Tete vertrekt namelijk ook zo goed als zeker..

  Klaassen moet nog 1 jr bijtekenen en afscheid nemen met een kampioenschap! ⚽️👍

  1. Geroldkohlen

   ik hoop dat tete toch wel wilt blijven als veltman vertrekt, en meteen een contract verlenging krijgt! al ben ik er bang voor.

   1. -buitenkantje rechts-

    We krijgen atraks nog zeker 2-3 maanden transferperikelen Gerold. Als alle kruitdampen opgetrokken zijn zien we wel eie vertrokken zijn en wie blijven..
    Ik ga dinsdag richting Stockholm en sluit dan de app tot start nieuwe seizoen.

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

     Ik probeer dat laatste ook 😉

    2. Indojood

     Heb je een kaartje of ga je sfeer proeven. Anders zie ik je wel in het vak, zal heel hard: “Waar is die ouwe lelijke Fries” roepen…

     1. -buitenkantje rechts-

      Haha! Heb een kaartje Indo.. niet mijn eigen verdienste.. maar heb er daardoor niet minder zin in! 😄👍

 12. Peter en zijn Rockets

  Veltman heeft nog maar 1 jaar contract. Ajax is al bijna een jaar bezig om te verlengen. Doet hij dus niet. Wegwezen dan maar. En proberen om Tete toch nog over te halen.

 13. -buitenkantje rechts-

  Stel Klaassen scoort de winnende goal in de finale..
  Dan is zijn waarde in 1 klap verdubbeld naar 50 miljoen..

 14. ajacied078

  klaassen 27.5 mil en veltman zon 8 dan hebben we het hele team terug verdiend

 15. Bert62

  Kom maar met geld over de brug dan, 60 miljoen voor Klaassen en 1 miljoen voor Veltman

 16. Charka53

  Als je zo leest zijn er niet zoveel gescharmeerd van Veltman dus die mag weg en helaas Davy willen ze daar ook dus laat ze dan maar diep in de buidel tasten.

 17. JohnDoe77

  Dat ga je krijgen natuurlijk nu ze in Europa opeens opvallen! Je bewijzen tegen Ado is toch anders als tegen Lyon of Schalke!

 18. AFCA my World

  Ach we kunnen zeuren en bedenken wat we willen,maar de directie beslist, Veltman vertrekt zeker, Klaassen is misschien nog te houden met de EL winst en dan misschien Tete ook wel, bij verlies vertrekken alleen de spelers naar CL -deelnemers omdat Ajax dan nog kans heeft via de voorrondes

Reageren is niet mogelijk.