Matig Manchester United komt goed weg bij Southampton

Manchester United, de aankomende tegenstander van Ajax in de finale van de Europa League, heeft woensdagavond een punt overgehouden aan het uitduel met Southampton. De ploeg van Mourinho kwam in het begin van de wedstrijd goed weg nadat Southampton een strafschop niet wist te benutten. Aankomende zondag speelt Manchester de laatste wedstrijd in de competitie en treft het op Old Trafford Crystal Palace. Drie dagen later is Ajax de tegenstander in Stockholm. Domper op de wedstrijd, maar wellicht goed nieuws voor Ajax, was het geblesseerd uitvallen van Juan Mata en Marouane Fellaini. 

Bron: Twitter

Related posts

29 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    De finale is altijd een wedstrijd appart.. Iedere voorbeschouwing is pure speculatie.. Geef Ajax een goede kans.. Maar reken maar dat Mourinho met een strijdplan komt speciaal gericht op Ajax.
    Hoop dat Ajax zijn eigen spel durft te spelen. Afjagen en vastzetten op eigen helft. Geen ontzag, maar heerlijke Amsterdamse bluf.

    1. Remco425

      Klopt br. Ik heb ook begrepen dat er spelers gespaard werden. Dus ze waren niet op volle sterkte. Zegt dus niet zo veel.

    2. Emilio4Ajax

      Ben dr bang voor… Al een week zenuwachtig voor woensdag. Met Mourinho weet je het maar nooit… Ze moeten net zo goed voor de dag komen als tegen Schalke en Lyon thuis… Mischien zelfs nog beter…??

      1. Emilio4Ajax

        Voor Mourinho is de EL finale een alles of niets…hij moet Champions League halen en dat kan ie alleen als ie de EL wint… Oppassen geblazen dus…?

        1. Remco425

          Klopt, de spelers krijgen in totaal 44M aan salarisverhoging als ze de CL halen. Plus een 1-malige bonus van 1M. Als ze het niet halen, moeten ze een kwart van hun salaris inleveren…

        1. afcadeluxe

          valt te bezien lees net dat mourinho een c elftal het veld instuurt zaterdag

          1. afcadeluxe

            ik heb echt een goed gevoel charka,en mocht het niet lukken blijf ik trots op deze prestatie,had dit aan het begin/seizoen nooit verwacht

  2. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Majax moet de finale opvatten als een luxe toetje van het seizoen. Uiteraard er vol voor gaan maar beseffen dat het bereiken van een Europese finale een pestatie van formaat is. Zoals op het forum al eens eerder is gezegd: MU moet winnen en Ajax kan winnen. De druk van het moeten bij MU en de onbevangenheid van Ajax kan Ajax de zege brengen.

    1. Emilio4Ajax

      Zit wat in… Wel oppassen geblazen dus… Denk dat ManU dr opvliegt… Hoop dat ons Ajax dr klaar voor zal zijn…voorzichtig optimistisch…??

      1. Basl

        Dat zal Manu nooit doen onder Mourinho. Die gaar rustig met 8 man achter de bal afwachten. Druk er op en ze worden nerveus, net als Lyon achterin. Schat Lyon nog steeds hoger in dan dit Manu dus heb er zeker vertrouwen in.

  3. Jimmy1971

    MU rouleert nu veel om spelers te sparen , waardoor de vastigheden eruit kunnen gaan , zou wel eens gunstig voor ons kunnen uitpakken !!

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Vastigheden verlies je niet met een paar wedstrijden anders spelen.

  4. f-side64

    AJAX wint gewoon zo super is man u.ook weer 1 veel grotere begroting zegt niet dat je dan win kijk maar naar Schalke en o.lyonn ook meer geld maar beide clubs waren kansloos tegen Ajax.

Comments are closed.