Klaassen: ‘Weet nog niet wat ik wil’

Davy Klaassen nam Ajax zondagmiddag weer bij de hand als aanvoerder en scoorde uiteindelijk ook weer een doelpunt. De middenvelder schermt met belangstelling uit het buitenland maar is er nog niet uit wat hij echt wil, zo laat hij weten tegenover de NOS.

‘We hebben dit seizoen echt een heel hecht team en we worden op veel vlakken steeds beter waarin niet elf maar vijfentwintig jongens belangrijk zijn. Natuurlijk krijg ik vragen over mijn toekomst en over een mogelijke transfer, maar ik weet het nog niet. We gaan ons nu voorbereiden op een heel belangrijk potje dus voorlopig gaan mijn gedachten daar naar uit. Dat maakt mij ook zo trots als Ajacied en vooral de manier waarop iedereen afgelopen donderdag meeleeft met de ploeg. Daar krijg ik kippenvel van’.

Bron: NOS

Related posts

33 Comments

  1. Bakkie

    Met Nouri, Frenkie en vooral Donny hebben we zijn opvolgers al in huis, maar toch ben ik bang dat een vertrek van Davy veel impact zal hebben op ons spel. Ik zou er dan ook niet rouwig om zijn als de clubs die deze zomer langskomen niet de clubs zijn die Davy op zijn lijstje heeft staan en dat hij nog een jaartje blijft.

    1. Widi

      Bakkie, je noemt drie erg goede spelers. Toch zou ik graag zien dat Klaassen nog een jaar blijft. Hij scoort veel vaker dan deze drie. Hij heeft meer loopvermogen dan 1 van de drie en veel meer dan 2 van de drie. En hij is gewoon de leider en aanjager van dit Ajax met zijn ervaring.

      1. Moosie

        De vervanger van Davy is v/d Beek , veel diepgang ,beter schot ,technischer en ook al balvaardig.
        Hakim kan ook opjagen doet hij al geweldig en Davy is wel aan een stap toe.

        1. Widi

          Donny heeft inderdaad een beter schot van rond de 16. Maar Davey komt veel vaker voor de goal. Ziyech doet inderdaad heel goed mee met het opjagen, maar Davey geeft daarin en ook in andere dingen leiding. Dat hij aan een stap toe is, kan ik niet ontkennen. Maar ik vind dat niet 1 Ajacied die de laatste jaren vertrokken is, echt goed terechtgekomen is. Ook Blind niet.

          1. Moosie

            Op Suarez na is er ook geen topspeler vertrokken en Davy kan ver komen maar het middenveld van Barca ?

          2. Moosie

            Ja die wel Nouri later ook maar die wil echt mister Ajax worden ben benieuwd

  2. De seijs

    Davy ik zou nog een jaar blijven. Is voor jou goed, en vooral voor je medespelers. Als jij blijft is dat volgens mij een win win situatie. Jij bent immers de nieuwe mister ajax!

    1. Widi

      Ik wil ook dat Klaassen blijft. Maar er is maar 1 mister Ajax. En die leeft nog. Je weet wel wie ik bedoel?

  3. Charka53

    Ja Davy voor mij hoef je nog niet weg hoor nu het de goede kant op gaat maar ik gun je wel een mooie club.

  4. Indojood

    Klaassen speelt sterk maar ik denk dat wij elke vertrekkende middenvelder kunnen opvangen.

    1. BobbyHaarms

      Dat denk ik dus ook Indojood. Maar dit bewijst toch wel dat spelers in de meeste gevallen gewoon een X-aantal jaren bij hun club moeten blijven spelen (dus zeker tot hun 23 of 24ste jaar rijpen.) Eerder zijn ze gewoon nog niet aan zo’n grote stap toe en verdwijnen ze in de grote grijze middenmoot .

  5. JohnDoe77

    Waarom niet de nieuwe Mr Ajax worden? Leuk team, mooie wedstriiden in de cl straks en de jonkies meenemen als echte aanvoerder! Teken bij, maak ons blij!!

  6. JohnDoe77

    Al vind ik wel dat hij na die mooie jaren een transfer met nieuwe uitdagingen verdiend heeft!

  7. -buitenkantje rechts-

    Nog 1 jaar bijtekenen en afscheid nemen met een kampioenschap!

    1. Prinsengracht

      Ik denk dat hij kijkt welke aanbiedingen er komen en dat hij dan kiest voor jouw optie of die van JohnDoe77. We gaan het zien.

      1. -buitenkantje rechts-

        Denk dat hij graag met een prijs afscheid wil nemen. Stel we winnen EL niet, dan wordt denk ik de kans groter dat hij blijft. Mede afhankelijk van de aanbiedingen die er zijn natuurlijk. Als Bayern of Barca langs komt..

  8. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Donny is prima vervanger.

    1. Remco425

      Ik denk dat die volgend seizoen sowieso meer aan spelen toekomt als vervanging voor Schöne.

  9. Remco425

    Gewoon nog lekker blijven, volgend jaar het kampioenschap en de Champions League in. Kan een mooi jaar worden als dit team bij elkaar blijft. Maar dan met Tete op de plaats van Veltman en Viergever op de plek van Sinkgraven.

  10. Jimmy1971

    Ben bang dat hij wel weg gaat , maar een prachtige opvolger hebben we al , Sanchez weg zou in dat opzicht ( vervanging ) veel erger zijn ..

  11. Ajax belg

    Klaassen moet gewoon blijven . contract opwaarderen en hij leid ons weer naar topwedstrijden. Dank en succes Davy

  12. AjaxJay070

    Ik gun m de stap wel, laat m maar gaan. We hebben zijn opvolgers al klaar staan.

  13. Bigboss

    Ik kan alleen maar zeggen als Hilversummer zijnde net als jou en oud wasmeer speler net als jou. Maak de goede keus en dan je niet als sommige jongens weg gaat voor meer salaris en niet voetbald. Met het geld wat je nu verdient en gaat verdienen zit je hier ook de rest van je leven gebeiteld. Ik hoop dat je blijft en niet als vele weg gaan en uiteindelijk op de bank steeds slechter wordt door het niet continue voetballen en dat is wat je uiteindelijk wil. Dat geld is bij zaak. Voetballen is wat je wil elke wedstrijd weer.

    Ik hoop dit bericht je ook mogen bereiken

    Gr Dennis uit Hilversum

Comments are closed.