Sloveen Skomina fluit finale Ajax – Manchester United

De finale van de Europa League wordt op 24 mei gefloten door de 40-jarige Sloveense scheidsrechter Damir Skomina. Dat heeft de UEFA vrijdag bekendgemaakt. Skomina floot in 2012 ook een wedstrijd tussen Ajax en Manchester United waar Ajax in de tweede ronde van de UEFA Cup werd uitgeschakeld. Twee jaar eerder leidde Skomina het Champions League-duel tussen Ajax en Real Madrid.

Related posts

44 Comments

  1. dickst14

    Hopelijk zonder Traore en Veltman. Tete weer gekozen in elftal vd week en Veltman mazzel dat hij geen rood kreeg. Als we met onze sterkste opstelling spelen pakken we die cup.

    1. jood84

      Ja tete kwam erin en ik zat er meteen beter bij. veltman vond ik weer zwak spelen (zoals altijd)

        1. Yindi

          Jongens kom op. Younes ook WEER een drama!!! Waar heb jij het over man?? Je moet spelers beoordelen over een grote reeks wedstrijden, niet over een pot. En Younes haalt dus een dikke voldoende op basis van al die potjes die hij heeft meegespeeld.!!!
          Hou eens op met dat gezeik. Geniet er van!! Ben jij iedere dag als je je nest uitkomt top dan??

          1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

            Inderdaad, als ik Younes beoordeel over een groot aantal wedstrijden kom ik tot een handvol …….. goede wedstrijden. Niemand is niet blij met het resultaat maar bijna iedereen weet ook dat het zelfs nog veel beter kan. Welke club kan dat zeggen. Dus zeiken? Nee, positief kritisch.

          2. Bert62

            Het manko van Younes is dat hij veel te zelfzuchtig is en geen creativiteit. Als hij eens wat meer om zich heen zou kijken en niet steeds maar weer binnendoor gaat dan zouden er meer doelpunten vallen. Geldt ook voor Traore.

          3. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

            Al wel vaker gezegd dat Younes de koning van de assist had kunnen zijn.

          4. -buitenkantje rechts-

            Younes en Traoré .. zal blij zijn als die begin volgend seizoen zijn vertrokken.. Hebben alles wat een buitenspeler van Ajax niet moet hebben..
            Verder zie ik graag een linkspoot links en een rechtspoot rechts.. Dolberg moet worden voorzien van aanvoer.. Deze man is in staat tussen de 25-30 doelpunten te scoren met e hte buitenspelers..

            Zo zonde! Kan nog veel beter!

          5. jood84

            ik ben bijna elke dag wel top ja als ik me bed uitkom. Maar als jij vind dat younes een goed seizoen heb gevoetbald, dan lijkt het me verstandig om jezelf na te laten kijken. Want ik kan me nog herinneren dat Amin meer dan 40 kansen nodig had om 1 doelpunt te maken.. Ik hoop gewoon dat die volgend seizoen meer scoort.. dribbelen is leuk maar het moet wel functioneel zijn.

    2. PvL020

      Zou Troare nou op zn flikker krijgen voor wat hij 2x deed bij Klaassen van Bosz. In het veld keek hij Klaassen niet eens aan toen hij er wat van zei

  2. Widi

    Het is een goede scheidsrechter dus met genoeg ervaring en een goede reputatie. Maar de doelpunten moeten onze spelers zelf maken.

  3. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

    Helaas nu wel 100% zeker dat Veltman speelt en niet Tete. Opdracht van Overmars omdat Tete niet tussentijds wil verlengen.

    1. dickst14

      Als ik een speler voor mij zou hebben die duidelijk minder is maar toch elke keer weer boven mij verkozen wordt dan zou ik ook weg willen. Veltman staat open voor een buitenlands avontuur dus hopelijk is er een ploeg uit San Marino of Liechtenstein die hem wil hebben zodat Tete bij ons kan blijven als basisspeler.

      1. Widi

        Gisteren zei Overmars dat ze met Veltman “in gesprek zijn”. Dat is al een hele tijd zo. Veltman houdt zijn opties dus ook open. San Marino en Liechtenstein is een leuke grap, maar hij zou nog best naar een echt voetballand kunnen vertrekken. Ook in dat geval zal Tete vertrekken vrees ik. Het zit niet goed tussen Overmars en (de zaakwaarnemer van) Tete.

        1. RobbyZ

          Ze hebben van AZ een toptalent van 19 jaar (Robin Schouten) voor de rechtsback positie overgenomen,voor jong en om soms zijn momentjes in het 1e te pakken maar het zou zonde zijn als Tete weggaat. ? En dan hebben we Zeefuik ook nog en die klopt ook al op de deur. Druk achterin op rechts! ?

          1. Widi

            Ik ken die Schouten niet. Maar een toptalent van 19 zal bij AZ toch wel in het eerste spelen?

          2. RobbyZ

            Jong AZ,kampioen geworden en zou volgend jaar geselecteerd worden voor het 1e,hij wilde zijn contract niet verlengen (omdat Ajax interesse toonde) en mag zich volgend seizoen bewijzen in Amsterdam.

          3. Widi

            Dank Robby. We gaan het zien. Hopen dat hij zo goed is dat hij Veltman eruit speelt.

    2. Prinsengracht

      Dat denk ik ook AB. Bosz ziet heus ook wel wat wij zien. Dus moet het van hogerhand komen.

      1. De seijs

        Als hij ballen toont, dan speelt Tete, Kluivert en Neres in de finale vanaf het begin.

  4. Jimmy1971

    Ik kan me 1 wedstrijd tegen Real herinneren dat er onterecht 2 doelpunten van Ajax werden afgekeurd , waarna Lyon uiteindelijk op doelsaldo door ging !
    Hoop dat het niet deze wedstrijd was die hij floot ..

  5. AFCA my World

    Geen goede vooruitzichten met deze scheids,eerdere wedstrijden onder hem allebei verloren !

    1. AB: op 1 juli 2019 loopt Wim Jonk als trainer het Johan Cruijff stadion binnen.

      Drie keer is scheepsrecht. Makkie dus.

  6. Dagrump

    Drie andere basis spelers 24 mei Zou ik zeggen. Dus P Bosz ik hoop dat je het leest ❗️?❗️

Comments are closed.