Delegatie Stoke City op de tribune voor Traoré

Een delegatie van Stoke City was afgelopen woensdag aanwezig bij Ajax – Olympique Lyon. Volgens The Mirror kwam de delegatie speciaal voor Bertrand Traoré. Mark Hughes zou de komst van de huurling van Chelsea wel zien zitten. Stoke City moet de aanval vernieuwen en zou daarvoor onder meer Traoré op de korrel hebben. Eerder werd al bekend dat ook Ajax-tegenstander Olympique Lyon in de markt is om de huurling van Chelsea over te nemen (zie bericht).

 

Related posts

79 Comments

  1. woody79

    eerst verguisd en na een paar goede potjes staan de clubs in de rij. toch nog maar een jaartje huren?

    1. Bakkie

      Geen gek idee, maar ik denk niet dat Chelsea daarvoor kiest als Stoke straks 10 miljoen neerlegt…

  2. RonJ64

    Stoke, bijna degradatie en daar zou Traore heen willen??….ben je gek, probeer maar in Amsterdam te houden evt. Als back-up voor Kluivert of Cerny bijv.

      1. HURBIE

        Zoals hij zich nu presenteerd is het zonde als hij weg gaat
        Daarvoor had ik het niet echt erg gevonden
        Maar er lopen er genoeg bij AJAX voor zijn plekkie

  3. De seijs

    Klaas jan halen. Traore is einde verhaal. En we hebben goeie jeugd, dus doorschakelen.

    1. RonJ64

      Dan moet je juist Geen KJH halen, te oud en staat ontwikkeling talenten in de weg, wilde eerst Niet en nu hij daar meest reserve zit, ineens wel, dan sorry, had maar eerder gekozen, vdV was t idem dito bij, dus Nee

    2. -buitenkantje rechts-

      Eens Seijs.. KJH halen voor een overgangsjaar.. Je kan van Dolberg (dit jaar nog A1) nie verwachten alle wedstrijden te kunnen spelen. Bovendien denk ik dat KJH bij Ajax er zeker nog 25 in knalt per seizoen.

      1. AjaxKat

        Lijkt of iedereen alweer vergeten is dat we naast cassierra nog zivko hebben. Van mij hoeft kjh niet te komen. Die is echt geen schim meer van wat ie was. Hij heeft zelf ook gegokt met de aanbiedingen van Ajax op zak bij S04. Ze kunnen beter kijken voor evt problemen op het middenveld volgend seizoen. Vervanger van klaassen (gaat denk ik wel weg), en een op 6 achter schöne. Een goeie reservekeep is ook erg welkom. Als de rest blijft dan zijn ze compleet voor volgend seizoen.

        1. AjaxKat

          Maar denk dat Ajax of middenmoot PL de top is voor traore. Hij verricht veel werk, maar daarnaast is ie echt beperkt. Veel werken kan denk ik wel aangeleerd worden bij cassierra of zivko.

      2. Remco425

        Ik denk dat het 1 jaar te laat is voor KJH. Dit jaar was een overgangsjaar geweest. Dolberg heeft nu al iets van 2/3 tot 3/4 van de wedstrijden gespeeld, dat kunnen er volgend jaar meer worden en dan hebben we Cassierra nog.

        1. Widi

          Ik ben het met jou eens Remco. Goede argumenten. Geen Huntelaar dus. We hebben ook geen middenvelders nodig. Ook niet als Klaassen vertrekt. Een goede ervaren verdediger kan er wel bij. Westermann zal vertrekken. Een nieuwe tweede keeper is ook nodig. Benieuwd of we Room kunnen strikken.

          1. Remco425

            Sneijder zou ik er wel graag bijhebben als Klaassen vertrekt. Die kan die jonge jongens nog wel het 1 en ander bijbrengen.

          2. Widi

            Ik heb niets tegen ervaren spelers. Integendeel. Maar ik denk dat Sneijder niet 100% op voetbal gericht is. Zie hem ook niet goed samenwerken met Bosz. De trainer is juist een harde werker die dag en nacht met voetbal bezig is. Sneijder is dat volgens mij niet. Bovendien komt Sneijder niet voor minder dan een miljoen of 3 netto. Hij zou de balans bij Ajax verstoren. Maar het is maar een mening hoor.

          3. Remco425

            Ik denk dat Sneijder juist wel een harde werker is. Denk aan de periode dat hij door LvG gepasseerd werd bij Oranje. Hij gooide de handdoek niet, hij vocht zichzelf terug. Plus hij is gewoon nog de beste middenvelder van NL. Na Robben de beste speler van NL.

          4. Widi

            We hebben een andere mening over Sneijder, Remco. Benieuwd of hij in beeld komt.

          5. -buitenkantje rechts-

            Hij komt zeker in beeld.. Ajax heeft al geïnformeerd.. net als bij KJH trouwens..

          6. Ajax Barcelona

            Als ze hebben geinformeerd als zijnde basisspeler zijn ze heel erg dom bezig. Bosz wil 90 minuten inzet en dat lukt niet met Sneijder in de basis. Sowieso uitgaande van alleen vertrek van Klaassen hebben we geen middenvelder nodig. Dat gezever van ervaring kan ook doorslaan. Ervaren LB ja en mogelijk ervaren vleugelspeler.

        2. Indojood

          Ben het ook met je eens, Remco. Bovendien komt Sierhuis er ook aan. En Europese ervaring bouwen we nu zelf op…

      3. KBouter

        BR….we gaan Dolberg toch niet tweede viool laten spelen omdat Huntelaar móet komen? Ik schat Dolberg op dit moment hogercen fitter in dan Huntelaar.

        Daarbij…dit seizoen heeft Dolberg bijna alles al naar grote tevredenheid gespeeld, dus volgend seizoen des te méér. Ik zou hem zelfs als bankzitter nog niet naar Ajax halen.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik vind dat Dolberg nog moet groeien. Ik schat KJH als spits (nog) hoger in dan Dolberg. Dolberg moet rustig gebracht worden. Nu al denken dat hij een volledig seizoen met beker, competitie en CL kan voetballen is niet realistisch. Ook KJH zal dat waarschijnlijk niet kunnen. Laat ze elkaar maar aflossen en scherp houden.
          Lijkt mij een uitstekende combi.

  4. dennis78

    idd. weg ermee eigen jeugd eerst. kluivert. neres. cerny. zou zonde zijn om die op de bank te houden voor een “te” dure huurling.

  5. -buitenkantje rechts-

    Als Traoré iets meer dan alleen lopen kon met xijn rechter been.. en er 15 in geknald had zou ik zeggen kopen!

    Met Neres.. Kluivert.. Cerny.. Younes hebben we voldoende (eigen) alternatieven.

  6. Jimmy1971

    Zou toch Traore en Dolberg (beiden als spits) wel prettig vinden komend seizoen !
    Wedstrijden genoeg ..

        1. Remco425

          Cruijff haalde een 37 jarige speler en won de 1e Europacup in 14 jaar met Ajax.

          1. -buitenkantje rechts-

            Arnold Mühren.. heerlijke stylist.. alles op techniek.

  7. JohnDoe77

    Hij speelt nu opeens goed en dat maakt je aan het twijfelen. Maar bekijk je zijn hele seizoen heeft hij voor een speler van zijn kaliber gewoon te weinig gebracht! Mooie bos bloemen mee en op de ferry!

  8. Remco425

    We hebben over Traoré niet zoveel te zeggen, want hij staat niet bij ons onder contract. Dit is een mooi overgangsjaar geweest voor de rechtervleugel waar Kluivert en Neres lekker aan het niveau hebben kunnen wennen. Volgend jaar kunnen ze het met z’n tweëen afwisselen. En dan hebben we ook Cerny nog.

    1. afcadeluxe

      en pelle clement die was ook goed bezig voor zn blessure,en wat ik over hem lees is hij weer aardig in form

  9. DennisTheMenace

    Nu heeft die Traoré de laatste potjes goed gespeeld, maar was voor het grootste gedeelte van het seizoen de zwakste schakel. Moet zeggen dat het bestuur de laatste tijd verstandige beslissingen neemt, wellicht dan ook verstandig om te kappen met het huren van spelers. Die Traoré is na dit seizoen weer pleite en wij zien er geen euro voor terug.

  10. DennisTheMenace

    1. Volgas inzetten op eigen jeugd 2. Ieder jaar de beste speler van de eredivisie aankopen (heeft statisch gezien de grootste kans van slagen. 3. ArenA en aandelen opkopen zodat onze begroten een flinke boost krijgt.

    1. Prinsengracht

      Wie is volgens jou nu de beste speler van de Eredivisie? Met andere woorden, wie moeten we kopen?

    2. -buitenkantje rechts-

      Kan anders genoeg voorbeelden noemen waarbij dat niet het geval is. Dus dat aankopen van een andere eredivisieclub niet slagen bij Ajax. Ben benieuwd waar je die statistiek vandaan haalt.

      1. DennisTheMenace

        Beetje natte vinger statistiek als ik eerlijk ben. Bedoel dat je je beter op echte (eredivisie) toppers kunt richten dan voor een paar miljoen een speler als Duarte koopt waarvan het maar zeer de vraag is of hij kan slagen.

        1. Bakkie

          Klinkt als goed beleid, DennisTheMenace
          Spelers als Luis Suarez en Hakim Ziyech moet je altijd proberen te halen. Maar als zulke spelers niet rondlopen (zoals dit jaar bijvoorbeeld) laat dan maar zitten! Want Sam Larsson zit toch in een iets andere categorie

  11. DennisTheMenace

    Goede vraag die je daar stelt, was andere jaren een stuk duidelijker (Ziyech, Bony, Suarez etc.). Ik vind die Lewis Baker wel een goede stand-in voor Klaassen (als hij vertrekt)

    1. -buitenkantje rechts-

      De vraag is of je überhaupt iemand nodig hebt als Klaassen vertrekt.. Maar dan liever Sneijder. Absolute meerwaarde voor dit jonge Ajax.. Verwacht echter dat er een behoorlijk prijskaartje aan hangt en dat Sneijder zelf nog wel voelt voor een avontuur in de VS.

      1. dickst14

        We hebben de Jong Nouri vd Beek die staan te trappelen. Volgend jaar komt Eiting daar misschien ook nog bij.

        1. -buitenkantje rechts-

          Die jongens zullen sowieso niet allemaal kunnen spelen.. Alleen Klaassen vertrekt op het middenveld.. Ik zou altijd Nouri en Ziyech opstellen.. Dan zou Sneijder voor Schöne komen.

          1. dickst14

            Ik vind Frenkie de Jong ook echt goed als controlerende middenvelder. i.i.g. keus zat

          2. Widi

            Doe mij dan maar Donny ipv Sneijder. En Eiting zal volgend seizoen idd deel uitmaken van de selectie.

  12. ajacied078

    zivco komt terug samen met cassiera en dolberg genoeg voor 1 positie. sierhuis ook nog als back up. traore gaat echt niet naar stoke. nouri op plek van klaassen mocht die vertrekken. en vd beek basis ipv schone. als de rest blijft dan zijn we klaar voor het nieuwe seizoen.

    1. -buitenkantje rechts-

      Zivco komt niet terug.. Cassierra moet ik nog zien of hij het niveau haalt.. Sierhuis wel, maar kan best nog een jaartje wachten.

  13. Ajax Barcelona

    Zivco heeft echt niets te zoeken bij Ajax. Sneijder kan het vereiste tempo dat Bosz opleft niet aan en KJH loopt talenten in de weg. Sneijedr en KJH alleen als ze genoegen nemen op het tweede plan. Sneijder inzetten wanneer de bal in de ploeg gehouden moet worden voor de rust en een uitslag vast te houden prima. KJH als supersub prima maar beide niet als basisspeler. We hebben achetr viergever een goede LB/CV nodig en achter Tete een goede RB/CV Verder mogelijk voorin nog een verse vleugelspeler. That’s it. Dan mag Klaassen rustig vertrekken en Veltman en Sinkgraven ook.

    1. Widi

      Ik zie Zivcovic ook niet terugkomen. Niet eens in de basis bij Utrecht. Die moet gewoon verkocht worden. Sierhuis zeker geen back-up voor Zivcovic. Als pure spits is Sierhuis veel beter. Heel hard en heel zuiver schot. Zivcovic hoort in een counterploeg. Niet bij Ajax. Nouri kan niet zo spelen als Klaassen. Donny zou dat beter kunnen. Het is niet zomaar poppetjes wisselen. Je moet ook naar specifieke kwaliteiten kijken. In Sneijder en Huntelaar zie ik ook niets. Onze jonge spelers hebben best baat bij een routinier. Maar dan wel 1 die tot het eind van zijn carriere voetbal eet, drinkt en ademt. Niet 1 die voetbal combineert met veel andere dingen. Huntelaar is niet geschikt als bankzitter. En daar ook te duur voor. Dolberg is prima. En achter de hand hebben we Cassierra en Sierhuis. Vleugelspelers hebben we niet nodig. We hebben Younes, Kluivert, Neres, Cerny en Dekker. Je kunt er maar 2 opstellen. Een goede verdediger met ervaring en een linkerbeen en veel snelheid is nooit weg.

      1. Ajax Barcelona

        Ik heb mijn twijfels bij Younes en Cerny vandaar. Neres moet ook nog continuiteit laten zien maar mag dat volgend seizoen tot aan de winterstop tonen. Zo nietvdan met de winterstop de markt op. Dekker heb ik geen verstand van.

      2. -buitenkantje rechts-

        Mijn motto is dat je altijd de beste spelers moet opstellen.. Goede spelers kunnen altijd met elkaar spelen, anders waren het geen goede spelers.. ziyech en Nouri met daarachter Sneijder..

        Internationale klasse.. De schaal kan je dan direct bij de start van de competitie al uitreiken aan Ajax..

        1. Widi

          Zo gaat Bosz nooit spelen. Dat scheelt op een competitie 15 tegendoelpunten. Appie en Ziyech prima. Maar dan een verdedigend sterke middenvelder er tussen.

    2. -buitenkantje rechts-

      Zag in Warmerdam een veelbelovende LB.. jammer genoeg binnen Ajax niet. Riedewald kan als linksback omgeturnd worden.. Sinkgraven is nog niet weg.. Veltman kan als CV, Riedewald idem, rechts hebben we Tete en Veltman.
      Keuze genoeg.

      1. Widi

        Ik zie het niet in Warmerdam. Hij was aan het begin van het seizoen al niet goed genoeg. En Ajax heeft een veel grotere stap gezet dan Warmerdam. Tete gaat echt weg. Westermann ook. Er moet er dus minstens 1 bij.

        1. Prinsengracht

          Dit is leuker dan dat gescheld. Voor de supporters zou het wel heel mooi zijn als Wesley Sneijder terug komt. Benieuwd of Ajax dat wil en of het lukt.

        2. -buitenkantje rechts-

          Zeefuik een kans? Erg jammer als Tete daadwerkelijk weg gaat. In de VI stond laatst wat anders. Maar ja, VI…

          Zeefuik even leren geen domme overtredingen te maken..?

          1. Widi

            Daar hou ik wel rekening mee. Maar dan moet er inderdaad met hem gewerkt worden. Hij is lekker fel. Niet erg lang, maar wint best veel kopduels. Maar veel te veel onnodige overtredingen en dus kaarten. Hij heeft daar dit jaar als ik eerlijk ben geen stappen in gemaakt. Heitinga zou met hem bezig kunnen zijn, maar lijkt me niet de aangewezen persoon. Misschien kan Bogarde eens wat doen.

      2. Prinsengracht

        Ik zie Riedewald ook nog wel vertrekken. Net als Tete. Bosz is vrij duidelijk geweest. Veltman en Sinkgraven hebben zijn voorkeur.

          1. Ajax Barcelona

            Als Tete donderdag speelt …….. kan alles ineens anders zijn en Sneijder …….. kom op, niet doen ? Zou max. voor een half seizoen zijn.

          2. Ajax Barcelona

            Oh ja ff voor Prinsengracht …. godverdegodver geen Sneijder ???

  14. Yindi

    Tete speelt donderdag wel, denk ik. Veltman gaat in zo’n pot vaak rare dingen doen en voor je het weet sta je al vroeg met 10 man tegen Lyon!

Comments are closed.