Ajax Vrouwen pakken belangrijk punt bij FC Twente Vrouwen (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond een belangrijk punt (1-1) behaald in de uitwedstrijd tegen de vrouwen van FC Twente. De ploeg van trainer Engelkes kan met het gelijkspel volgende week landskampioen worden als FC Twente op bezoek komt op sportpark de Toekomst.

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

In de eerste helft had Ajax het moeilijk en wist het enkel via Van den Bighelaar en Pieëte gevaarlijk te worden voor het doel van de thuisploeg. FC Twente kreeg de overhand in de wedstrijd en dat resulteerde uiteindelijk in de 1-0. Een afstandsschot van Twente raakte de lat maar Ellen Jansen was er in de rebound als de kippen bij om Sarasola kansloos te laten.

Na de thee kwam Ajax feller uit de kleedkamer en waar FC Twente de kans op 2-0 had viel het doelpunt aan de andere kant. Marjolijn van den Bighelaar wipte de bal behendig in het doel. Deze dreun kwam hard aan bij de thuisploeg dat nog wel aan een slotoffensief begon maar de Ajax Vrouwen hielden stand. Volgende week komt FC Twente naar sportpark de Toekomst en kan de ploeg van trainer Engelkes een kroon zetten op maanden van hard werken.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Hoogendijk, Koster, Van Dongen, Philtjens, Zeeman, Kaagman (Reichardt 87), Oudenmast, Van Lunteren, Van den Bighelaar, Pieëte (Hassett 70).

Related posts

12 Comments

  1. Indojood

    Mooi. Volgende week de klus klaren. We zien de foto’s uit het bad van de kleedkamer graag tegemoet.

  2. Dagrump

    Ik hoop dat de Dames het gaan redden!! Heb er alle vertrouwen in dat ze volgende week kampioen zijn !! Goed bezig Dames!! Goed terug geknokt!!

  3. De seijs

    Klasse dames het hele seizoen al de beste. Volgende week afmaken en dan landskampioen.

  4. paulvos

    nou dames, deze kans mag je volgende week niet laten glippen hoor, dus ik hoop dat ik je kan feliciteren na de overwinning volgende wedstrijd.

Comments are closed.