Klaassen: ‘Het is gewoon een gekkenhuis hier’

Davy Klaassen genoot intens van de 4-1 overwinning op Olympique Lyon en dat liet de Ajacied na de wedstrijd dan ook goed merken. Vooral de steun van de supporters deed Klaassen weer goed en hij sprak dan ook van een gekkenhuis.

‘Het is gewoon een gekkenhuis hier, zeker met Europese wedstrijden. Ik denk dat het hele stadion de wedstrijd staand heeft bekeken en dat voelt zo lekker als je op het veld staat. Het begin was niet goed van ons maar daarna vlogen wij erop zoals we dat ook tegen Schalke’04 deden. Ik denk dat het nog niet gespeeld is, maar volgende week moeten we goed voor de dag komen. Zij zullen er gelijk vol op gaan en daar zullen wij ons goed op moeten instellen en zelf ook vol gas geven’.

Bron: RTL

Related posts

82 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Wat een fantadtische sfeer.. Dat dit samen valt met de naamsverandering JC is logisch..
    ??

        1. vak411

          Zeker Herbie! Jammer dat er vooral bobo’s naar de finale mogen. Misschien voorrang als je europese uitwedstrijden bent geweest dit jaar. Dat hoop ik.. maar goed. Je moet er echt 1 scoren uit want ik zie die zaalvoetballers er gerust 3 scoren. Voordeel dat ze ruimte weg moeten geven.. zin in!

  2. De seijs

    Het was een echt mooie wedstrijd. Maar er hadden er zeker 2 meer in gemoeten. Het wordt nu nog billen knijpen volgende week in Frankrijk.

    1. Bakkie

      Ik heb alle vertrouwen in de finale, ga jij maar lekker billenknijpen..

    2. Emilio4Ajax

      Denk het ook De Seijs… Billspieren training volgende week…????

      1. De seijs

        Ja zelfs onze trainer is er niet gerust op. Maar ja je hoeft ook niet veel verstand van het voetbal te hebben om dat te zien. Die Fransen gaan echt wel vol gas spelen tegen ajax. Hoop dat we er snel eentje maken. Dat zit toch effe gemakkelijker. Als ajax de finale speelt ben ik er bij.

          1. Ajax Barcelona

            Je inderdaad niet nooit maar zelden. Dat zijn je eigen woorden maar ik denk niet dat je naar de finale gaat.

          2. De seijs

            Als alles mee zit met ajax ga ik. En ik vertelde eerder dat ik een keer of 8 per seizoen naar ajax ga. Is volgens mij niet verkeerd. Maar ben jij nu ook al vak411?

          3. vak411

            Dat zeg jezelf seis.. daarnaast zie ik je als ik de reacties teruglees tijdens een wedstrijd 100 keer reageren.. dat doe jij vanuit de ArenA niet lijkt me…

          4. De seijs

            Dat zeg ik niet 411 en als ik niet naar de arena ga dan kan ik af en toe eens reageren tijdens de wedstrijd. En 100 keer ???? Denk dat jij zo te zien niet eens tot 10 kan tellen! Maar je bent weer effe in de picture geweest. Ben je ook weer effe blij knul.

  3. KBouter

    Oproep van de Fside om de wedstrijd stand te bekijken had dus wel zin!

    1. Ajax Barcelona

      Er begonnen een paar mensen in ons vak zittend aan de wedstrijd ?? duurde nog geen minuut, toen moesten ze gaan staan.

    2. BobbyHaarms

      Zeker weten, maar eigenlijk hoort zo’n oproep van de F-Side niet nodig te zijn en hoort het elke thuiswedstrijd gekkenhuis op de tribune te zijn…90 minuten lang!

  4. Ajax Barcelona

    Net thuis. Wat een wedstrijd en wat een sfeer. 95 minuten staan, prachtig. We kunnen zegen dat er meer in hadden gemoeten maar de Fransen hadden ook nog wel twee grote kansen. Ik heb genoten.

    1. PvL020

      Ga de wedstrijd op RTL7 nog een keer kijken ??. Hoor Gijp en Snor alleen maar praten nu over dat ajax blij mag zijn als ze maar 0-1 verliezen whahahaha

  5. Dagrump

    Ben nog steeds blij met die mooie klinkende over winning !! Jammer dat ze zich zelf niet beloond hebben om een monster score op het scorebord te zetten en verzekerd van een finale plaats. Het had gewoon 8-2 moeten/ kunnen staan. Maar heb een leuke goeie wedstrijd gezien!! Heb genoten !!! En deze overwinning is een mooi verjaardags cadeau ??

    1. afcadeluxe

      als je mij vraagt prima heb me zwaar vermaakt met indojood,petje af

      1. Ajax Barcelona

        Kon jullie net niet zien vanaf 425. Bleven een paar mensen heel irritant staan en blokkeerden zo het zicht op jullie vak ??

        1. Ajax Barcelona

          Trouwens had nou maar retourtje Stockholm gevraagd in plaats van wodka ?

          1. Indojood

            Wij vragen niets aan elkaar als Ajacieden, AB. Wij gunnen elkaar iets…

  6. JohnDoe77

    Wat een sfeer was het! Inderdaad hebben we de hele wedstrijd staand gekeken!!

  7. Bakkie

    Litmanen, Litmanen, geef alsjeblieft ALSJEBLIEFT toe dat Kenny Tete een betere rechtsback is dan Veltman………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  8. Jimmy1971

    Net thuis van het werk !!
    Ga hem nu opzetten , maar wat een legendarische wedstrijd , de Ajacieden hebben hun trots weer terug !!!!

  9. Widi

    Wat een lekkere wedstrijd. En topsfeertje. Nu nog afmaken volgende week.

  10. Widi

    Best raar dat sommige mensen nog klagen/niet tevreden zijn. Bijvoorbeeld dat er meer gescoord had moeten worden. Wat is dat toch? Interessant doen?

  11. Ajax Barcelona

    4-1 in een halve finale is ……. TOP!!!! Heerlijk om op Zuid te staan.

  12. Charka53

    Als jullie goed presteren slaat het over op de supporters en dan breekt de hel los maar die hel klinkt volgende week wel Frans hoor dus zet jeaar schrap.

  13. Nultwintig

    @Widi: Ajax heeft echt geweldig gespeeld, het heeft niets te maken met klagen of niet tevreden zijn. Ajax had zichzelf NOG beter kunnen belonen voor dit geweldige spel. Je gaat dan toch met een nog beter gevoel naar Frankrijk.

    1. Widi

      Vroeger las ik een boekje voor aan mijn kinderen: rupsje nooit genoeg. Zijn er hier veel die dat niet hebben (voor)gelezen.

  14. ajacied078

    volgende week lyon onveilig maken en dan op naar stockholm. wzawzdb zou mooi zijn als we die grote vaas pakken net als in 92 krijg nog kippenvel van die finale tegen torino

    1. vak411

      Ajacied078 dat was wat hé, torino.. ik vergeet nooit dat gegil van petterson toen die zn arm brak bij de cornervlag. Hij komt nog vaak kijken bij ajax.. Weer finale, wat zou het mooi zijn!

      1. BobbyHaarms

        Torino….ik vergeet ook nooit meer die knal op de lat boven Menzo..ik heb het zelden zo stil horen zijn in het stadion, maar die pegel op de lat was echt voor iedereen hoorbaar zo hard! De ontlading na afloop was legendarisch..

        1. vak411

          Mooie herinneringen Bobby! Die pakken ze ons niet af.. er komt weer een vegelijkbare generatie aan. C.L. Halen via europa L. Zou een stunt zijn zeg!

          1. BobbyHaarms

            Er bloeit iets heel moois momenteel Vakkie411, beetje vergelijkbaar met begin jaren 90 met allemaal jonge gassies! Wat zou het idd een stunt zijn zeg als ze CL zouden halen, wie had dat gedacht aan het begin vd competitie met die 2 zaadpartijen!

          2. BobbyHaarms

            Heel verhaal getypt maar foetsie Vakkie411! Maar idd, wat zou dat geweldig zijn! Wie had dat gedacht aan het begin vd competitie met die 2 zaadpartijen…

          3. BobbyHaarms

            Pffff…ja man ik drink zelden maar gisteren was het echt goed raak..’s middags vroeg al..dronken van de drank én later ook nog van geluk ?

          4. Indojood

            Zit jij op Voetbalzone? Ene BobbyHaarms heeft daar een mooie reactie geschreven in een artikel over Ronald Koeman.

          5. BobbyHaarms

            Nee dat was ik niet. Maar ben nu wel benieuwd om welk artikel het ging..?

          6. BobbyHaarms

            Top Indo, thanks! Morgen zal ik het gelijk even lezen, licht gaat nu echt uit bij me na gisteren ?

  15. Widi

    Ik zit nu naar de wedstrijd op RTL 7 te kijken. Erg grappig wat Gijp en Derksen zeggen. Ze houden hun hart vast. ???

  16. afcadeluxe

    kolere ticket naar stockholm kost bij ryanair heen terug 250e……?

  17. Indojood

    Ik heb nog 60.000 miles.bij de KLM. Ga die maar eens een keer verzilveren. Als het echt niet anders kan dan ga ik rijden.

    1. BobbyHaarms

      In onze groep wordt al geopperd om met z’n allen een bussie te huren. Reistijd alleen wel tegen de 20 uur ? Misschien toch maar vliegen? Dan maar een biertje minder in de vakantie deze zomer?

      1. Indojood

        Als het niet anders kan dan ga ik rijden. 1450 km maar ik moet en zal erbij zijn.

    1. BobbyHaarms

      Nee natuurlijk niet. Ben bang dat het nog aardig gaat spoken volgende week donderdag in Lyon!

      1. Ajax Barcelona

        Gaat inderdaad nog zware dobber worden. Onze verdedigingbis heel goed als we zelf als team druk kunnen zetten op de tegenstander. Volgende week moeten we onder hun druk uit kunnen voetballen. Gelukkig kan er niemand op scherp staan qua kaarten. Met de halve finale stond iedereen weer op nul en je krijgt pas schorsing bij drie gele kaarten. Uiteraard geen rode kaart pakken in Lyon. Als we de eerste 30 minuten goed doorkomen moet het op zeker lukken, dan krijgen we steeds meer ruimte omdat Lyon dan vol op de aanval moet. Eerste dertig minuten dus vol overgave storen, storen, storen en de poten en je longen uit je lijf lopen. Het vooruitzicht van een finale zal dan vleugels geven.

        1. BobbyHaarms

          Idd snel scoren en/of zorgen dat je de eerste 20 a 30 minuten zonder kleerscheuren doorkomt. Die gasten zijn echt minder slecht dan het misschien leek hoor. Bij ons liep het echt lekker gisteren, maar ik weet zeker dat als het bij Lyon lekker loopt en Ajax de zenuwen niet kan bedwingen je er zo 3 om je oren kan krijgen. Alles geven dus om die finale veilig te stellen!!

          1. BobbyHaarms

            Ghehe, maakt mij niet uit als we die finale nu ook maar gaan halen na gisteren!

Comments are closed.