Fotoverslag Ajax – Olympique Lyon

Hierbij ons fotoverslag van de eerste wedstrijd in de halve finale van de Europa League tussen Ajax en Olympique Lyon, uitslag 4-1. App-gebruikers klik hier voor het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd.

De basiself

Lyon was in de eerste minuten gevaarlijk

Maar Traore weet de score te openen

BAM!!!

Hakim speelde sterk

Zo die zit er even lekker in, 2-0!

Heerlijke beelden

Knuffelmoment voor Younes na de 3-0

 

De Ligt, wat een baas!

Vanuit een ander hoek, de 4-1

Fantastisch, wat een sfeer!!

Bedankt mannen, op naar Stockholm

 

Related posts

56 Comments

    1. vak411

      Wat is het vreselijk jammer dat er geen geluid bij deze prachtige foto’s zit … wat een sfeer gisteren.. de kuipt trilt weleens… de J.C. ArenA schudde!

    1. Widi

      Benieuwd of Bosz dan ook door heel Europa als een volksmenner gaat staan schreeuwen op balkons

  1. -buitenkantje rechts-

    Kan iedere speler maar zo goed afronden als Dolberg..⚽️?

  2. Bakkie

    Ik herhaal: Litmanen whoho Litmanen whohohohoooo Geef nou toe dat Tete beter is dan Veltman, geef toe dat Tete beter is dan Veltman hahahaha
    Ik heb genoten jongens, wat een mooie wedstrijd en wat geweldig als we de finale mogen spelen

    1. ajacied078

      iedereen kan zien dat tete beter verdedigd dan veltman. maar bosz maakt een keuze. met deze selectie kan hij meerdere kanten uit. hoop dan ook dat tegen go ahead vd beek nouri sierhuis etc in de basis staan en van mij part boer in het doel. ze doen het met 25 man of hoeveel er ook bij de selectie zitten.

      1. Widi

        Sierhuis is geblesseerd. En heeft nog nooit in het eerste gespeeld. Die staat dus om meerdere redenen niet in de basis.

  3. Ajax Barcelona

    Als we de finale halen wil ik van de partij zijn. Maar ja, mijn vrouw wil dan ook mee ??

  4. Charka53

    In een vorige topic zij ik nog dat we de geschiedenis gaan herschrijven nou zie maar ze zijn begonnen.

  5. ritchy

    dit mag niet meer mis gaan de Europa league winnen en dan samen met de beker de Johan Cruijff Arena openen

  6. dioajax

    ik was aan het werk en nu Ben ik terug…Kippenvel. ..echt…heb wel niet gezien….jaaaaaaaaaaaa aaaa jaaaaaaaaaaaa wij gaan naar de finaleeeeee. ..hahahahahaha ik vondt Bosz van het begin een goeie trainer voor ajax…ik wil een grote compliment geven aan Bosz en onze spelers en aan onze supporters…en mensen die niet Bosz wilde dat hij niet een goeie trainer is dan azijn hahahahahaha…na zo veel jaren zijn we terug naar de top van Europa en morgen veel landen schrijven over onze legendarische Ajax. ..Ben trots…

  7. Indojood

    Fotoverslag Ajax-Olympique Lyon en ik zie als eerste een foto van 25 jaar geleden van die backstabber met z’n wijf.

    1. Widi

      Ja. Ongelofelijk he? Hij was heel belangrijk voor Ajax in de jaren-90. Maar als ik hem nu in het Johan Cruijff Stadion zie, beschouw ik hem als een indringer. Die foto is overigens van vanavond hoor.

      1. Indojood

        Weet ik wel maar snap niet dat een site zoals deze met Johan Cruijff als banner juist deze foto plaatst.

  8. De seijs

    Ik begrijp dat van Gaal de beker aan ons ajax mag uitreiken. Zou heel mooi zijn.

      1. Ajax Barcelona

        Als dat zo is ben ik tijdens de uitreiking pissen en kom ik daarna wel weer juige ?

          1. Ajax Barcelona

            Ahhh Daar komt het vandaan dus ?? en hij is nog wel leraar geweest.

  9. Hoeda Fak Ajoe

    Tete is zeker een betere verdediger, al waren enkele van zijn schitterende acties nodig omdat ie zelf eerst een foutje maakt. Het eerste half uur was hij aanvallend zwak, met steeds terugspeelballen die Lyon wel fijn vond. In de 2e helft ging dat stukken beter (waarschijnlijk heeft Bosz hem even op de rit gezet). Volgende week moeten we meer verdedigen dus beginnen met Kenny!
    Aan de andere kant (letterlijk) vond ik Riedewald niet overtuigend. Hij werd herhaaldelijk voorbij gelopen en zijn tackels waren weinig effectief. Volgende week liever ijzervreter Viergever dus.

    1. Widi

      Riedewald begon aarzelend, wat misschien begrijpelijk is omdat hij heel weinig op niveau gespeeld heeft dit seizoen. Ik vond dat hij wel in de wedstrijd groeide en dat hij het uiteindelijk prima deed. Maar natuurlijk speelt Viergever volgende week.

      1. Ajax Barcelona

        In de tweede helft kon hij op snelheid de tegenstander toch lastiger belopen. Kwamen paar linke voorzetten uit naar voren. Gelukkig was de Ligt super scherp. Traore moet wel leren dat je ter hoogte van je eigen cornervlag geen pass door het midden moet geven ?? Gebeurde vlak voor me, ik schrok me de tering.

  10. Forever nr14

    Pffff nogmaals de wedstrijd gekeken!! Maar jeetje wat waren ze goed en vooral Teté!!!! Nie normaal wat speelde die een partij zeg!
    Bosz mag nooit maar dan ook nooit meer aan hem twijfelen! Stel je voor dat deze topper straks weg gaat??

    1. De seijs

      Als Sinkgraven niet geblesseerd was , dan stond hij tegen Lyon linksback. Als veltman niet geschorst was stond hij rechtsback tegen Lyon. Als Viergever niet geschorst was stond de Ligt niet in het centrum. Dus we moeten niet te vroeg gaan juige. Ook aan Bosz zitten nog haken en ogen. Hoop alleen dat hij hier weer wat van opgestoken heeft. En zijn ego van zich afschuift! Je bent immers nooit te oud om te leren?

      1. Widi

        Als Sinkgraven fit is, blijft de verdediging tete/veltman, sanchez, de ligt, viergever. Ik maak me meer zorgen om jouw ego: een doorsnee supporter die heel af en toe een wedstrijd bijwoont die dan denkt een Bosz die jaren profvoetballer is geweest, zelf twee Europese halve finales heeft gespeeld, al vele jaren trainer is te moeten verbeteren.

        1. De seijs

          ???????heb je dat gehoord op de toekomst widipietertje ??????nou zoals ik jou wel eens lees zitten ze daar vaak naast. Maar wees eens een echte supporter en ga eens een keer of 6/7 of meer per seizoen naar de arena! Dan kom je daar ook eens. Want je praat of je daar ook vaak komt maar volgens mij kom je daar niet zo veel per seizoen.

          1. De seijs

            Let nou op A B want anders moet die indojood je weer terug roepen. En dat ga je dan op hangende pootjes WEER DOEN! Staat zo raar! Dus ik geef je de kans (weer) Let op wat je gaat doen in het vervolg! Jij zit zo op de kast en dan krijg je die burn-out praktijken ????

          2. Ajax Barcelona

            Kom die hangende pootjes eens bekijken in Scheveningen zou ik zeggen.

          3. De seijs

            Dat is geen antwoord op mijn vraag widipietertje. Durf je niet hè sta je weer voor lul! Want daar in de arena kom jij bijna niet! Dat heb jij hier namelijk eerder al gezegd. Teletekst daar haal jij de wedstrijd verslag vandaan. En de rest de volgende dag op de toekomst. Postbode! Nou zeg eens hier hoe vaak jij per seizoen in de arena komt en ajax zijn wedstrijd ziet spelen!!

          4. Widi

            Ik lig net in mijn zwembad. En als ik er uit kom, staat er al een lekkere boterham met pindakaas voor me klaar.

          5. De seijs

            Dat wilden ik even horen van jou! Zo dan weet iedereen hier dat jij de feiten ontwijkt. En dat zegt genoeg. ????teletekst supporter!

          6. Ajax Barcelona

            Oke, ik gun je nog een commentaar voor je laatste rukje. Weinig originele opmerking. De kennis van Widi over Ajax die heb jij nog niet in je kleine leutertje zitten. Maar maak jezelf rustig verder belachelijk hier. Je staat inmiddls wel bijna helemaal alleen Breivikje, je vriendjes zijn er niet meer op die ene stuiptrekking na. Zo, over weer naar de gezelligheid van het forum van de laatste twee dagen en nagenieten van gisteren. Kan het niet vaak genoeg lezen en zien.

          7. Widi

            ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️?⛱???

          8. De seijs

            Nee nee hoe kom je erbij. Zou zeggen lees alles even . En dan mag jij je weer melden. Kijken hoe jij bent. Kan iedereen het ook zien. (hoe jij bent)?

          9. Ajax Barcelona

            Een welgemeende tip de Seijs, racist. Verzin zelf oeiginele opmerkingen en gebruik geen opmerkingen die al tegen jezelf zijn gebruikt. Dat staat echt zo ongelooflijk dom klein Breivikje. Sowieso moet een racist (en zijn maatjes) zijn mond houden en verbannen worden van elk forum. Maar goed, je hebt alweer veel te veel aandacht.

          10. Peter en zijn Rockets

            Tief jij nou ook eens lekker het dak weer op smerige dakpoedel. Je zit hier alleen om te stangen. Ga lekker met die Kneug naar de postzegel verzamel vereniging. Misschien heb je van postzegels wel verstand. ?

  11. Ajax Barcelona

    Als we de finale halen maken we toch echt hele gode kans om die te winnen. Ik vind zowel Celta als MU niet echt overtuigend. Trouwens ….. supporters zitten allemaal daar in Spanje.

Comments are closed.