Bertrand Traoré en Daley Sinkgraven niet inzetbaar tegen Lyon

Aanstaande woensdag neemt Ajax het op tegen Olympique Lyon in de halve finale van de Europa League maar dan zonder Bertrand Traoré. Traoré raakte tijdens de wedstrijd tegen psv geblesseerd en heeft daar nog zoveel last van dat hij niet met de groep mee trainde. Ook is Daley Sinkgraven allerminst zeker van deelname omdat hij nog erg last van zijn knie heeft. Joël Veltman en Nick Viergever zullen de wedstrijd van de tribune moeten bekijken omdat deze twee heren geschorst zijn.

Related posts

42 Comments

    1. De Ajacied

      Riedewald op LB
      en hopelijk geen Westermann in het veld
      Tete op RB dat is misschien nog wel een voordeel ipv Veltman
      ❌❌❌

  1. Geroldkohlen

    in ieder geval dat viergever niet mee doet is klote , sinkgraven veltman en traore zijn vervangbaar. riedewald kan zich weer bewijzen!

  2. -buitenkantje rechts-

    Defensief een probleem?
    Nu ook Viergever geschorst is.. wie speelt er linksback? Rechtdback voor Tete is prima.. maar moet er niet aan denken dat bv Westermann moet gaan spelen..?

      1. -buitenkantje rechts-

        Hoop t Valentino.. heb het gevoel dat de hele defensie met de benen in het gips moet, voordat Riedewald in zicht komt bij Bosz..

        1. dickst14

          De verdediging met Tete Sanchez de Light en Riedewald is voor mij geen verzwakking. Integendeel zelfs. Kluivert of Neres voor Traore hetzelfde.

      1. Widi

        Ik was heel tevreden met die verhuur. En nog meer met de optie tot koop die is gegeven. En ik ben nog steeds tevreden.

    1. Jari10

      Daley krijgt wel vaak kritiek maar valt niemand op dat we hem op linksback veel minder vaak verliezen en Zijech veel beter speelt?

        1. EugAjax

          Hey hey Litmanen. Enige? ?sinky is de revelatie van seizoen. Mooie vondst van TBS en Bosz! Dus eens met jullie ! Ook de link naar Ziyech is terecht

      1. ajacied078

        sinkgraven kan ook prima voetballen. of zoals dat modern heet vooruit verdedigen. maar vind hem 1 tegen 1 nog wel stappen kunnen maken. talent heeft hij genoeg

        1. Ajax013

          Ben het met je eens ajacied078. Aanvallend een prima voetballertje. Maar zwak in de verdediging. En hij heeft zijn lichaam ook niet bepaald mee die sinky

    2. Litmanen

      Bosz wil Tete al niet op rechts, laat staan op links.
      Tete, Sanchez, de Ligt, Riedewald. Simpeler kan het niet.

  3. Valentino

    Achterhoede: Riedewald- de Ligt- Sanchez-Tete. Op zich een prima achterhoede. Al is Viergever op dit moment wel een gemis.

  4. De seijs

    Denk nee ik weet het zeker Pascal het is woensdagavond. En niet zoals jij het schrijft Donderdagavond. ?

  5. Jimmy1971

    Nou laat maar zien Riedewald !!
    Jij wil graag een podium , nu heb je een podium !!
    Laat Bosz zijn ongelijk zien ..

  6. EugAjax

    Traore is te vervangen, maar drie van de vier vaste verdedigers is toch wel heel veel. Met iig Tete en Ligt hebben we goede alternatieven. Maar alles word wel dunnetjes…..wat als er 1 geblesseerd raakt. Vervelend allemaal niet in de laatste plaats voor spelers zelf.

  7. Widi

    Off topic: bij Pauw begonnen ze verdomme weer over die kakkerlakken. Meteen weggezapt!

    1. -buitenkantje rechts-

      Bereid je maar voor op nog veel erger wanneer ze daadwerkelijk kampioen zijn.. Beter even paar week vakantie boeken. ?

  8. Prinsengracht

    Schalke04 heeft gisteren Bayer Leverkusen zoek gespeeld. Geeft onze overwinning ook weer wat meer status.

  9. Brokamp

    Tete, Sanches, de Ligt en Riedewald is toch een prima verdediging. En dan loopt er bij jong ook genoeg talent. Komt allemaal goed.

    1. ajacied078

      dat ik dat nog eens zou lezen hier 🙂 afgelopen seizoenen was viergever altijd te min voor ajax. zie jet bewijs dat tijden veranderen en vertrouwen van de trainer.

      1. AB: Jonk terug naar Ajax

        Het is dank zij Sanchez waardoor hij is gegroeid. Daarvoor stond Veltman naast hem en groeide hij dus duidelijk niet. Zegt ook nu genoeg over de kwaliteiten van Veltman, die zit al enige tijd op zijn max. maar dat mag je hier niet van iedereen hardop zeggen want dan ben je tegen Bosz.

  10. JohnDoe77

    Jammer, het balvaste van Traore in de spits is in fases wel fijn! Nu kan Dolberg zijn momenten pakken!

  11. Bigboss

    Laten we voor al hoop houden met ze alle. Gelukkig hebben we een goede bank met spelers die vorig jaar weer zekerheidjes waren zoals tete en riedewald. Voorin maak ik me helemaal geen zorgen met dolberg kluivert yuones en onze braziliaan. Goede thuis score neer zetten en uit er weer door heen slepen en dan hoop ik op na de finale

Comments are closed.