Barcelona informeert opnieuw naar Sanchez en hoort vraagprijs van 25 miljoen

Davinson Sanchez schoof afgelopen zomer een aanbod van FC Barcelona van tafel en koos voor een contract bij Ajax. Toch heeft Barcelona nog steeds interesse in Sanchez en weet men inmiddels dat het 25 miljoen op tafel moet leggen om de Colombiaan te verleiden tot een overstap naar Spanje. Barcelona is onder de indruk van de fysieke kracht van Sanchez en ziet in hem een aanwinst voor de toekomst. Volgens het Spaanse Sport houden enkele clubs uit de Premier League de ontwikkeling van Sanchez ook in de gaten. De Colombiaan ligt tot medio 2021 vast bij Ajax.

Bron: Sport

Related posts

81 Comments

    1. RickyAmsterdam

      Sanchez mag écht niet weg hoor! Steekt met kop en schouders boven onze hele verdediging uit. Letterlijk en figuurlijk. 50mil en anders niet. Wat is dit voor een achterlijk bedrag?

      Los van zn kwaliteiten loopt zn contract nog tot 2021, is hij nog maar 20jaar en heeft hij 5 goals gemaakt in 1 seizoen. Niks ervan, Sanchez moet kosten was het kost HIER blijven!

      1. De Ajacied

        Zo is het wel ja Ricky
        Ik vind 25 miljoen ook veel te weinig voor deze speler, het dubbele moet hij opleveren en anders mooi laten zitten bij Ajax
        ❌❌❌

        1. vanzanten

          Helemaal met je eens, De Ajacied. Als Sanchez bij Bayern had gespeeld en naar Barcelona zou gaan was de vraagprijs minstens het dubbele geweest.

        2. RickyAmsterdam

          Precies. 50miljoen vragen, en dan kom je misschien op een reeël bedrag van 40 miljoen uit. Een lager bedrag is echt te weinig. Bovendien zitten er dus blijkbaar meerdere topclubs achter hem aan. Laat die maar eerst tegen elkaar opbieden voordat we een verkoopprijs noemen. Dat wordt dus zo als het een beetje tegen zit geen Sanchez, Onana en Klaassen volgend seizoen, indien Ajax voor geld kiest. We zijn nu al ver gekomen in de EL, dus ik hoop dat ze iedereen bij elkaar kunnen houden. Dit Ajax heb ik al jaren niet meer gezien.

          1. Widi

            Misschien zijn er afspraken gemaakt met Sanchez. Als die 25 miljoen op papier staat, is er een probleem om meer te vragen.

    2. Vakje129

      Die buitenlandse clubs kijken graag over de schutting bij onze kweekvijver en hopen zo een goudvis te vangen , ga zelf zoeken in Zuid amerika , want als je genoeg geld heb om spelers te kopen kan je daar ook een scout neer zetten ?.Handjes af van deze gozer hij is nog niet rijpvoor het grote werk.

        1. rickert

          Bij 124 zou ik persoonlijk niet twijfelen, kan je een volledige achterhoede voor kopen ?

          1. Widi

            Ja. En we hebben er maar 2 of 3 nodig. De Ligt en Tete kunnen blijven. Viergever ook als stand in. En dan twee heel goede linksbenige verdedigers. Een van 2 meter. En een die fel en snel is.

          2. Litmanen

            De Ligt is de beoogde opvolger van Sanchez. Dus als alles een beetje sneller gaat en een extra vermogen op de bank: Veltman, De Ligt, Viergever en Sinkgraven.
            Zo Barca, als jullie de centjes overmaken zijn wij klaar.

          3. Widi

            Met 5 verdedigers spelen? En wil Litmanen wel zijn rentree maken? Als linksback? Originele oplossing. Dat wel???

          4. De seijs

            Dit moet wel iets van je zelf zijn widipietertje! Iemand met een beetje voetbal verstand verzint zoiets niet.??

          5. Widi

            Je schreef het zelf. Heb jij misschien toch een beetje voetbalverstand. Een heeeeel klein beetje dan. Veel plezier in Tilburg vandaag. Vergeet je vlaggetje niet.

          6. Litmanen

            Ik doe niet meer mee. Ik denk, hoe jammer dat voor de club ook is, dat Tete en Riedewald proberen een club te vinden.
            Zoals ik het zie blijven die twee voor Bosz tweede en zelfs derde keus. Tenzij hij vlak voor het einde van het seizoen nog een switch maakt.

          7. Prinsengracht

            Ik denk ook dat deze spelers zullen vertrekken. In het AD staat ook nog dat Klaassen volgens Lerby zeker zal vertrekken.

    1. Amoebe

      Ajax heeft geld zat!!!

      Ze moeten er alles aan doen om de groep bij elkaar te houden, dan kunnen er nog leuke dingen gebeuren.

      1. Widi

        Daar heb je gelijk in. Maar het gaat ook om wat de spelers zelf willen. Om nog maar te zwijgen over de zaakwaarnemers.

        1. Amoebe

          Uiteraard….als een speler niet wil dan moet hij zo snel mogrlijk weg en plaats maken voor de jeugd die dan kan ruiken aan het eerste elftal.

          En zaakwaarnemers…..die mag je van mij een nekschot geven 😉

          1. Charka53

            Waar geld is,is een weg en wat wij vinden of willen is niet relevant en geloof maar als Sanchez wil is hij weg.

          2. Bakkie

            Ik kan me niet voorstellen dat Sanchez niet nog een seizoen wil blijven, dat is hij toch ook een beetje aan Ajax verschuldigd?

  1. rekel23

    Gewoon houden en het team nog verder laten groeien.
    Nu niet al beginnen met de uitverkoop

  2. Indojood

    Die gaat weg. Hij is alleen maar naar ons gekomen omdat ie bij Barça in de B moest beginnen. Nu zal ie Mascherano gaan opvolgen.

    1. Geroldkohlen

      denk je echt dat hij na 1 seizoen zal vertrekken indo? ik hoop het toch niet, moet minstens nog een jaar blijven! en anders het dubbele vragen.

  3. BobbyHaarms

    Het is hem echt van harte gegund, maar eerst maar eens met Ajax Europa gaan veroveren. Mag ie daarna voor minstens 75 miljoen naar Barca ?

    1. jood84

      Ja 25 is wel weinig. minimum van 40 lijkt me wel reëel en da nog 1 of 2 jaar aan ajax verhuren om hem speelminuten te laten maken

      1. BobbyHaarms

        Zou mooi zijn Jood84, laat hem voorlopig nog maar even blijven! Alles goed met je?

  4. Moosie

    Pfff je let effe niet op en je halve 11 tal is weg gelukkig hebben we De Ligt nog achter de hand

  5. Prinsengracht

    Ik hoop echt dat hij nog minimaal een jaar blijft. Maar ik vrees. 25 miljoen is peanuts voor een stuk of 20 clubs.

  6. Bigboss

    Jongens afblijven enz enz snap ik maar voor 25 miljoen is het toch een koopje wat een schijt prijs. Voor dit geld is hij zeker deze zomer al weg. Moet toch het dubbele zijn. Heeft hij nog een contract van een jaar ik weet het niet hoor. Om louis van gaal zijn worden maar te gebruiken zijn hun dan slim of wij dom. Ik begrijp die prijs echt niet

  7. woody79

    nu we naar doellijntechnologie gaan, ook maar eens naar in- en aankooptechnolgica. mijn voorstel zal zijn iedere club moet per jaar 3 eigen jeugdspelers inpassen, 5 eigen nationaliteiten in zijn team hebben. hoogstens 2 spelers mogen verkopen of kopen. en alleen mogen kopen als je geen schuld hebt. maar als ik het zo opnotuleer denk ik ach laat ook maar weer ?

    1. woody79

      verder fijne koningsdag en gefeliciteerd 1 ieder dat je koning 50 mag worden. cruijff helaas geen 70 en ons 20 jaar oude stadion alweer toch nog een make-over krijgt ???????????

    2. Widi

      Ja. En je kunt de CL alleen winnen als de naam van de club en de naam van de stad waarin die speelt met een A beginnen?

  8. JohnDoe77

    Ik vind 25 wel laag klinken in deze gekte! Hij is zo sterk en rustig, heeft een bijna foutloos seizoen gespeeld!

  9. kanu

    zitten er meer op het vinkentouw. Gewoon tegen mekaar laten opbieden .Start inleg beginnen bij 50 mil wie bied meer. Maar heb liever tot hij blijft . Zelfde verhaal bij dolberg.

  10. -buitenkantje rechts-

    Tjonge!! Begint t nu al??
    Nu tot september elke week berichten van spelers die in belangstelling staan bij andere clubs.. wat een ellende!
    En wij maar reageren met of:
    1. Afblijven!
    2. Strik erom..

    Sanchez blijft trouwens..

    1. Widi

      Wat is het seizoen snel gegaan. Het leek zo kort geleden dat ik hier inderdaad steeds las: strik erom. Dat zal nu wat minder zijn. Ik zie maar een paar kandidaten: Westermann (vind ik) en Younes, VeltmanSinkgraven (vinden anderen)

  11. Indojood

    Ik hoop zeker dat ie blijft. Voor mij de speler van dit seizoen. Ga maar na:

    Is nog altijd maar 20 jaar oud maar speelt als een ervaren routinier met winnaarsmentaliteit​. En speelt nu al twee seizoenen achter elkaar, van de Colombiaanse competitie en de CL meteen bij ons aan de bak zonder vakantie o.i.d., op een zeer hoog niveau. De zwakke wedstrijden (die elke speler heeft) zijn bij hem op één hand te tellen.

    Als Barça werkelijk serieus wordt dan is er geen houden aan, ben ik bang. Daar hebben ze achterin weinig kwaliteit en nu kunnen ze een Spaans sprekende speler zo inpassen. Ze zullen daar nog wel eens achter de oren krabben, dat ze hem in Barça B wilden laten spelen.

    1. Moosie

      ik denk dat hij nog 1 jaar blijft en dan als een grote meneer naar Barca gaat samen met Onana.

  12. Dagrump

    Ik hoop dat we nog heel lang van Sanchez kunnen genieten bij ons mooie Ajax!!
    Gewoon NIET verkopen!!!!
    Zorgen dat we dit team een paar jaar kunnen vast houden!!!

  13. Dagrump

    25miljoen dat is gewoon een koopje voor Barca ondanks dat ze daar flinke schulden hebben !!! Ajax zorg dat Sanchez blijft door hem meer salaris te geven ofzo!!

  14. -buitenkantje rechts-

    Wie mogen er weg? Laat ik ook s een lijstje maken:
    – Cassierra
    – Younes
    – Klaassen
    – Westermann
    – Sinkgraven
    – Veltman

    Wie moeten komen:
    – Sneijder
    – KJH
    – Linksback..

    De rest vasthouden.. Desnoods salarisschaal aanpassen. Met geld vnl Klaassen proberen KJH en Sneijder te financieren.

    1. AFCA my World

      Jij weg lijkt mij ook een goed idee,kjc en sneijder zijn geen aanvullingen meer, en klaassen zou je altijd moeten proberen te behouden !

  15. ajacied078

    ff on/off topic ad meld net dat klaassen eind seizoen weg wil en vraagprijs van 15mil lijkt me erg weinig voor een aanvoerder van je elftal .

    1. -buitenkantje rechts-

      Napoli en Everyon zouden belangstelling hebben..Nou, daar word je vrolijk van.. En idd 15 miljoen is een fooi..
      Als je ziet dat voor Virgil v Dijk al 59 miljoen wordt gevraagd.
      Minimasl 50 moljoen voor Klaassen.. Geld herinvesteren in KJC en Sneijder.

  16. AFCA my World

    Ze zijn volgens mij een 1tje er voor vergeten, wat een belachelijk laag bedrag !!!

Comments are closed.