Vanavond de Cruijff Foundation 14K Run

Vandaag is de dag dat Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden. Ajax en de Cruijff Foundation hebben daarom  samen een uniek hardloopevenement georganiseerd: de Cruijff Foundation 14K Run, en die zal vanavond plaatsvinden.

De Cruijff Foundation 14K Run is een Social Run die start in de Amsterdam Arena. Via een route van 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff eindigt de run bij het Olympisch Stadion. Een prachtige manier om stil te staan bij het gedachtegoed van Johan Cruijff. De Social Run is inmiddels uitverkocht en bijna 6500 deelnemers  verschijnen vanavond aan de start bij het Olympisch Stadion en de Amsterdam Arena voor de 14K Run, 5K Run of de Kids Run.

Related posts

26 Comments

  1. De seijs

    Mooi initiatief, hoop voor de mensen die daar aan meedoen en de toeschouwers dat het weer een beetje meezit.

    1. De seijs

      Het is een feit vanaf vandaag is het de Johan Cruijff Arena top ajax en Amsterdam.

  2. Indojood

    Aan alle deelnemers, respect en maak er een mooi event van. Wij wachten geduldig af op het bericht wat waarschijnlijk niet gaat komen vandaag, de onthulling van het Johan Cruijff Stadion.

    1. -buitenkantje rechts-

      Wilde ik net zeggen Indo.. zal vandaag de mededeling komen over de naamsverandering van het stadion?

  3. Analist

    Er staat een mededeling gepland van de Johan Cruijff foundation na afloop van de 14K run. Dus ….. wie weet.

  4. Iceman

    Ik vrees dat het niet zal gebeuren ik hoop het van harte want dat verdient deze grote Ajacied. Ze spreken over een nieuwe lid van zijn Foundation en geen naam verandering. Maar goed laten wij maar wachten en kijken wat er vanavond gebeurdt.

  5. Iceman

    Ja inderdaad het Johan Cruijff Arena geworden en geen Johan Cruijjff stadion Jammer. Maar beter iets dan helemaal niets in ieder geval draagt het de Naam van de legendarisch Johan Cruijff.JC For Ever Ajacied.

Comments are closed.