Kluivert: ‘Ben niet bang voor Locadia’

Justin Kluivert kreeg het in de wedstrijd tegen psv even aan de stok met Jurgen Locadia maar daar was de kleine Ajacied niet van onder de indruk. De aanvaller van psv noemde Kluivert een snotaap die net komt kijken maar Kluivert maalde daar niet echt om, zo vertelde hij voor de camera van FOX Sports. ‘Het was een opstootje en dat kan gebeuren in zo’n wedstrijd. Ik ben voor niemand bang en dus ook niet voor Locadia. Sterker nog zolang ik bij Ajax speel zullen we niet meer verliezen van psv en feyenoord, geloof mij maar’, knipoogde Kluivert.

Bron: Fox Sports

Related posts

94 Comments

    1. De Ajacied

      Goed gesproken de Seijs
      Ajax was kapot van de verlening in duitsland,
      Helaas verloren van die kut club uit eindhoven, wat heb ik een hekel aan die club en de “supporters” van deze droeftoeters
      Op naar Lyon, en hopelijl kunnen we de finale halen
      ❌❌❌

      1. Remco425

        Haha inderdaad ‘supporters’. Staan te juichen als hun eigen club definitief geen kampioen meer kan worden, alleen maar omdat Ajax het zeer waarschijnlijk ook niet meer wordt.

      2. AjaxKat

        Juist ajacied, daarom snap ik de keuze van PB ook niet om bv. met traore te beginnen. Ajax heeft nu een prima bank. Daar had ie echt gebruik van kunnen maken. Traore is alleen als 9 goed en nu is ie zelfs geblesseerd. Schöne en younes waren ook onzichtbaar of zelfs slecht. Heb bij ajax ook geen uitblinker gezien. Viergever had ook niet in de basis moeten beginnen. Ik snapte het selectiebeleid gisteren totaal niet. Daar kan PB echt nog stappen in maken. Voor mijn gevoel was van gaal daar wel goed in in de 90’s. En zo goed was pisvee ook niet. Ajax was gewoon slecht en daarom was het ook echt een hele slechte wedstrijd. De ploeg die het spel moest maken was moe, dan krijg je een zaadwedstrijd. Leek soms of ik naar amateurs keek zo slecht. Wat betreft Kluivert, viel me bij S04 ook al op dat hij soms probeert tussen 2 verdedigers door te spelen. Dat lukt niet op hoger niveau in NL en Europa. Waar blijft zijn coaching? En als ik heel eerlijk ben heeft Ajax bij 2 cruciale wedstrijden achter elkaar een slechte pot neergezet. Alleen bij S04 kon het verbloemd worden omdat ze doorgingen. Ze stonden daar met 3-0 achter en met geluk scoren ze 2 keer. Onana heeft in totaal 4 goals tegen gekregen in de belangrijkste fase van het seizoen. Daar staan 2 goals van Ajax tegenover. Dit pisvee was rijp voor de sloop, Ajax was t/m woensdag de ploeg in vorm. Dat hadden ze echt op het veld moeten laten zien. Ben er zo ziek van!

        1. Charka53

          Ja Ajaxkat en wat dacht je van Ziyech daar mogen we ook meer van verwachtten een bal spelen kan ook met de binnenkant van de voet dan komt hij misschien wel aan en zijn Vrijetrap laat ook nog tewensen over en zo kunnen we door gaan het was gewoon slecht ze konden de agressieve brabo’s niet aan .

        2. Litmanen

          Ach Ajaxkat, je kunt wel zien dat je heel erg teleurgesteld bent. Neres en Kluivert toonden het gelijk van Bosz aan. Neres zag alleen de bal en zijn medespelers niet en Kluivert zag eigenlijk niets. Geen bal geraakt en geen meter terugverdedigd.
          Dus, dan deden Younes en zeker Traore het in de eerste helft beter. In elk geval twee spelers die hun back opvangen en verdedigen.

          1. Prinsengracht

            Ik denk dat je veel bijdragen hier zo moet lezen. Er is veel teleurstelling. En dat is logisch. Geen reden om elkaar nu aan te vallen Litmanen. Know when to pick your battle.

        3. frenkynairo

          bosz was ook ontevreden over het druk zetten. maar met dolberg in de spits word er nou eenmaal minder druk gezet dan met traore in de spits.

      1. Charka53

        Laat hem eerst maar een grote jongen worden en dan mag hij zich verbaal wat heftiger uitdrukken .

  1. Jimmy1971

    Ajax heeft het weliswaar zelf tegen de kleintjes dit jaar laten liggen , maar de KNVB , had Ajax een dag meer moeten geven !!
    Je zag de vermoeidheid duidelijk , en hoewel ik fan van Bosz zijn stijl van spelen ben , had hij wel met wat meer verse krachten ( van Beek , Riedewald , Tete , Neres ) moeten beginnen ..

    1. Widi

      Laten we daar de volgende competitie mee beginnen. Voor alle clubs die in Europa spelen. En dan niet zeuren als Ajax-Pisvee naar de maandag moet omdat Pisvee op donderdag tegen FC Otelul gespeeld heeft.

  2. Widi

    Jeugdige overmoed. Niet te serieus nemen. En zeker niet misbruiken om weer een heel verhaal over de trainer te schrijven.

  3. Slingertje.

    Die Locadia is net zo dom als dat hij lelijk is dus daarhoeft kluivert niet bang voor te zijn.

    1. Peter en zijn Rockets

      Zo lelijk kan Locadia niet eens zijn. Want wat is dat een domme lamp.

  4. Iceman

    Beste Justin blijf lekker voetballen zoals jij doet en wees niet bang voor een pissvlek als Fuckcadia vuille vieze pisvlek want over de grens gaat hij het niet redden let maar op met zijn piskop

  5. Iamsterdam2015

    Ik Denk dat zowel Locadia als Kluivert zich niet uit de tent hadden moeten laten lokken door de NOS en Jan Joost laml#l van Gangelen. Door niks te zeggen zeg je veel meer. En wat betreft Kluivert moet hij ff terig komen op aarde, tot tien tellen en door gaan, niet arrogant worden voor de camera. Je vent een enorm talent waar we nu en komend seizoen heel veel van gaan genieten maar laat je voeten spreken. Mbt Locadia, die moet zich zelf afvragen dat een spelen die zoals hij dat zegt ” net komt kijken” nu al beter en meer talent heeft dan hij ooit zelf zou kunnen bereiken.

  6. Iamsterdam2015

    Laatste zinnen van mijn vorige bericht lopen niet soepel maar ach… jullie begrijpen mij wel. Sorry ?

  7. -buitenkantje rechts-

    Het zat er niet in dit jaar mannen.. Jammer, maar niet getreurd.. Volgend seizoen beginnen we met een fris Ajax.. Verwacht dat Klaassen.. Veltman.. Tete.. Riedewald een transfer zullen maken.. Ook Traoré en Westermann zijn denk ik exit.
    Denk dat we in routine en ervaring moeten investeren. Heb mijn mening betreft KJH enigszins herzien.. Denk dat het niet verkeert is hem te halen met Dolberg als back-up.. Denk dat op de vleugels bv Nouri/Younes(links) Kluivert/Nunnely (rechts) Op middenveld zullen de Jong en vd Beek frequenter gaan invallen..
    Achterin zou ik proberen zo te houden.. Tete proberen te behouden voor rechtsback.

  8. f-side64

    ach en blom was duidelijk op de hand voor pisvee dolberg geen penalty het was ook geen vrije trap en locadia had 1 rode kaart moeten krijgen.

  9. Analist

    Even een zijsprong. Ik ben hier nu enige tijd meelezer en heel af en toe deelnemer (onder andere naam. Ja, ik weet hoe dat werkt ?). Ik ben een “gewone doorsnee” Ajax supporter. Ik zal van een verliespartij niet minder slapen bijvoorbeeld. Wat mij opvalt is dat ik nog niemand heb gehoord over de gelijkenis qua situatie tussen Boilesen en Veltman. Onder de Boer werd, tot groot vedriet van 99% van de supporters, Boilesen telkens opgesteld. Vrijwel niemand kon Frank hierin volgen. Ajax deed Boilesen zelfs een verbeterd contract voorstel. In precies dezelfde situatie ziet Veltman nu. Ook hier 99% die de keuze van Bosz niet kan volgen en Ajax doet Veltman een, ongetwijfeld verbeterd, contract voorstel. Dit kan alleen maar te maken hebben met het feit dat beide spelers zich in hun eennalaatste contractjaar in de kijker moesten spelen. Inderdaad moesten. Waren zij met een nog twee jaar durend contract op de bank gekomen, was er voor Ajax niets te halen op de transfermarkt. Het aanbieden van een nieuw contract gaf aan de buitenwereld aan dat Ajax het nog steeds zag zitten in de speler. Dit is de manier van denken van bovenaf. Dit is de manier van denken van mensen die geld willen verdienen, niet perse voor de club maar met name voor zichzelf. Ik durf te veronderstellen dat destijds Frank en nu Peter de opdracht hebben om de spelers op te stellen. Bij Traore zie je iets soortgelijks. De supporters zeggen al maanden dat hij moet banken maar dat is telkens niet het geval. Zien de supporters het dan vrijwel allemaal verkeerd ? Nee, maar de banden met Chelsea moet in tact gejouden worden voor het geval dat we ze nog eens nodig hebben. Met Barcelona is dat destijds fout gelopen, die verhuren niet zo snel meer aan Ajax. Kortom, de trainer moet luisteren naar de mensen boven hem. Als je dit zo rustig vanaf een afstandje bekijkt en naast elkaar zet is dit de enige logische conclusie. Oplossing: z.s.m. weer een voetbalclub worden en van de beurs af. Teveel niet voetballers hebben zeggenschap over het reilen en zeilen van de club. Veel plezier nog en succes in de halve finale EL.

    1. De seijs

      Ik weet niet hoelang jij al mee leest Analist. Maar ik heb dit al meerdere keren aangegeven. Dus ja dat heb jij dus ook door. Hoopte dat het niet zo zal zijn , maar ik heb mijn twijfels daar al een tijdje over.

      1. Prinsengracht

        Dat vind ik echt opvallend. Zelf ben ik hier nog niet zo lang. Maar ik lees van jou altijd teksten over het bestuur dat het prima doet. En als dit waar is, is het wel het bestuur dat dit aan het doen is. Dan zou jij jezelf dus tegenspreken De seijs.

          1. De seijs

            Nee zeker niet waar. En ik spreek mij zelf nooit tegen. En dat is mijn mening. En jij komt hier alleen om te sarren. Dus zijn we klaar van mij kant.

          2. De seijs

            Blijf nou eens bij je woord! Niet meer reageren, weet je nog. Maar ik wist het, het gebeurt zo vaak bij jou! Je hebt gewoon geen mentaliteit widipietertje ???????? Met andere woorden pietertje WISSELEN ???????????????

      1. Indojood

        Misschien moeten we de hulpdiensten eens bellen om te vragen of ze iemand naar Assendelft kunnen sturen. Hij komt nogal verward over.

          1. Prinsengracht

            Je zou van De seijs eerder een bord aardappelen verwachten. Of een homp kaas.

      1. Analist

        Het is slechts mijn constatering. Ik vind het een opvallende gelijkenis, niet meer en niet minder. Het is ook mijn conclusie, niet die van een ander. Verer heb ik volgens mij geen enkele belediging geuit, dus de term banalist vind ik wat ongepast. Dat ik veel boeken lees klopt overigens weer wel. Dat de Seijs het met mij eens is, kwam voor mij ook als een verrassing gezien zijn opstelling richting het hogere echelon van Ajax.

        1. Widi

          Naar aanleiding van de reactie van Indojood: welkom (terug) Analist. Wij zullen het inhoudelijk niet vaak eens zijn. Maar welkom

    2. Indojood

      Welkom, Analist. Inhoudelijk betoog. Niks aantrekken van al die zeikwijven hier. Jij mag, net als iedereen, gewoon je zegje doen.

    3. Moosie

      De vergelijking gaat niet op.
      Boilees wou meer geld na 2 jaar blessureleed.
      Boilees voetbalde veel slechter dan Veltman.
      En Veltman kun je u nog voor veel geld verkopen.
      Bij ons is de trainer onafhankelijk van het bestuur ,waar trouwens heel veel oud-spelers in zitten.
      Dus gewoon gelul in de ruimte.
      Vergeet ook niet dat Tete rioola als zaakwaarnemer heeft en dus als Die tegenwerkt je dan als club kiest voor een speler die wel voor de club wil spelen .
      Maar als jij je mening wil geven mot je dat gewoon doen die racistische kaaskop mag dat ook dus waarom jij niet
      Tenzij je een incognito kakkerlak bent dan mot je opzouten.

      1. Widi

        Ik denk dat de kakkerlakken even geen tijd hebben voor ons forum Moosie. Die staan al de hele dag tot hun knieeen in een vervuilde fontein. Of ze staan aan een bus te schudden. Of te schuimbekken dat ze het niet kunnen geloven. Ze gaan dan ook voor 1 keer terug de vorige eeuw in. En wat zullen ze weer een hoop slopen in vandaag over twee weken in dat lelijke dorp van ze.

      2. Analist

        Ik ben bang dat dat toch ff anders zit Moosie. De oud voetballers die er in zitten, zitten er toch echt vnl voor zichzelf en verder zitten er nog veel teveel niet voetballers op belangrijke posities. Dat is trainer in d huidige constructie onafhankelijk is is in mijn ogen een utopie. Kijk ook naar Sinkgraven. Voldoet hij als linksback? Nee. Maar er is geen plek op het middenveld en er is wel een aantal miljoenen voor neer geteled. Geen speler voor de bank dus, dat is kapitaal vernietiging. Ik vrees ook dat Neres straks in de pikord voor Kluivert komt te staan ongeacht zijn prestaties. Younes kan ik eerlijk gezegd niet goed plaatsen waarom hij mag blijven staan bij niet presteren. Kortom bij Ajax staat eigen talent niet bovenaan als er echt geld in het spel is.

          1. Analist

            Ik begrijp je zinspeling Widi maar ik ben geen aandelenhandelaar of consultant van wat dan ook. Ik ben een simpele ambtenaar die zaken wel eens op een rijtje zet. V.w.b Jonk. Dit is iets waar denk ik Jonk zelfs niets aan kan veranderen zolang Ajax beurs genoteerd is. Verder blijf ik ver van die discussie. Die kan erg slecht voor je gezondheid zijn heb ik hier gelezen. Maar goed, het is allemaal gewoon zoals ik er tegenaan kijk en ik dacht …. ik deel het met jullie. Wilde wel eens een mening daarover horen.

          2. Prinsengracht

            Of ben je toch in die giertank gevallen en er als een heel ander mens uitgekomen;-)

        1. Moosie

          Je beweert een hoop maar het is allemaal op onderbuikgevoelens gebaseerd.
          Jij vindt dat en dus is het zo.
          Maar die vlieger gaat niet op.
          Sinkgraven is beter als Dijks en de jeugd die volgens de nieuwe visie opgeleid is speelt wel degelijk.
          Elgassie en Bazoer hadden meer babbels dan prestatie’s.
          Riedewald is gewoon niet goed genoeg en Tete verteld niet de waarheid over zijn contractverlenging.
          Dus jij kunt hier van alles beweren maar je komt niet met bewijzen beetje Ajaxpers verhaal zo.
          Als je een stelling deponeert moet je met feiten komen niet met onbewezen aannames.
          Dan ben je voor jezelf aan het lullen omdat je in een semi-intellectuele bui denkt dat je het licht gevonden hebt aan het einde van je tunnel ,maar dat licht is meestal een trein gab.

          1. Analist

            Moosie, zoals ik in mijn eerste bijdrage aangaf, het is een veronderstelling. Een veronderstelling die ik logisch vind. Voor mij was het gewoon de bedoeling om eens te kijken wat andren hiervan zouden vinden. Vwb Sinkgraven, dat was destijds een noodgreep bij gebrek aan anderen. Nu blijkt inmiddels dat die positie ook anders en beter ingevuld kan worden door Viergever. De plek van CV kan afwisselend bezet worden door Riedwald of de Ligt. Toch blijft Bosz kiezen voor Sinkgraven als er geen sprake is van een blessure. Het is voor mij een duidelijk mislukt experiment. Sinkgraven is gewoon een slechte LB. Hij dekt verkeerd, times verkeerd en loopt regelmatig uit zijn positie waardoor anderen de gaten moeten dichtlopen. Toch blijft hij staan in de basis. Zijn mijn aannames onbewezen? Ik ben van mening dat mijn aannames op het veld worden aangetoond. Vergeet de macht van bestuursleden niet. Die is naar mijn bescheiden mening binnen Ajax veel groter dan menigeen denkt. Het is volgens mij ook iets waar Johan destijds tegenaan liep. Hij heeft dat ook meegemaakt bij Barcelona. Lang niet elke trainer kan hier het juiste tegengas in geven. Bosz is een goede trainer voor de speelwijze van Ajax maar hij is (nog) geen trainer die tegen een bestuur in opstand zal komen. Maar goed, nogmaals, het is mijn veronderstelling. Widi: nee ik ben niet in Engeland geweest en Prinsengracht: nee ik kom niet uit een giertank o.i.d. Leuk dat mensen waarvan wordt gezegd dat ze misschien een en dezelfde nick zijn, deze denkwijze nu zelf ook op anderen toepassen.

          2. Moosie

            Jouw veronderstellen kloppen gewoon niet en je hebt dus ook wat betreft de trainer en het bestuur geen enkel bewijs.
            Jij staat niet elke dag op het veld dus jouw mening is gebaseerd op momentopnamen en dus niet representatief voor het geheel.
            Ik zou Riedewald ook niet opstellen Tete wel maar riedewald niet slechte opbouw veel balverlies en tikkie terug,mis je niets aan.
            En waarom nu met deze fabeltjes komen ik zie dat als stoken niet als een inhoudelijke discussie want dan zou je met bewijzen komen.

          3. Analist

            Wat jij wil Moosie, wat jij wil. Maar ik mag denken en schrijven wat ik wil. Het valt mij op, niets meer en niets minder. Stoken? Mag jij zeggen, maakt mij niets uit. Jij vindt dat het niet klopt, ik wel. Simpel.

    1. Widi

      En hij bijt van zich af, ook in duels. Terwijl we zelfs verdedigers hebben die dat niet doen.

      1. Bert62

        Klopt, Tete heeft dat ook wel een beetje vindt ik, alleen Bosz wil dat niet zien

        1. Widi

          Ik bedoelde Tete juist niet. Ik vind dat Veltman en Sinkgraven niet van zich afbijten.

  10. Indojood

    Wat zijn we hier weer roomser dan de paus. Justin, wees maar lekker een Amsterdams schoffie met branie.

  11. -buitenkantje rechts-

    Branie prima! Zal m’n Friese inslag wel zijn, maar dan moeten je prestaties naargelang zijn.. Niet dit soort teksten als je de hele wedstrijd geen bal geraakt hebt en het kampioenschap definitief verspeeld..
    Meet zich wat te grote schoenen aan..

    1. Widi

      Br! Hij is 17. Niet te serieus nemen. Ik ben juist heel blij dat hij niet verziekt is door mediatraining. Want dan zou hij alleen nog open deuren intrappen. En die zijn er al zoveel. Hij moet natuurlijk wel goed blijven voetballen. En ook constant worden zodra hij daar de leeftijd voor heeft.

Comments are closed.