Kale en Kokkie: ‘feyenoord gaan we niet feliciteren!’ (Incl video)

Ajax verloor met 1-0 van Psv. Maar Kale & Kokkie zijn mild voor Ajax. Trots is vooral het gevoel dat de boventoon voert!

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

27 Comments

  1. woody79

    voor het eerst sinds jaren dat ik bijna blij met een 2e plaats ben. trots op onze branie en als we zo doorgaan zijn we volgend jaar niet te houwûh

    1. HURBIE

      Ja irritant die 2 ,maar ja eens in de 19 jaar
      Wij volgend jaar weer en hun in 2036 dus achhhh

    2. afcabran

      Gewoon niet kijken. Die gasten komen nu allemaal bovendrijven met hun irritante verhalen ?

          1. afcabran

            Thanks! Helaas niet, dat staat mijn studie niet toe. Maar ik blijf trots op Ajax 😉

  2. Peter en zijn Rockets

    Kale voelt dat we de EL gaan winnen! Ik hoop dat hij het goed voelt.

  3. afcadeluxe

    eens in de 17jaar kampioen,de coolsingel moet weer gerenoveerd worden,want dat word weer rellen en slopen daar…

    1. ajacied078

      wil ze gerust een handje helpen 🙂 oh dat zegt dat clublied van ze ook zou dat het zijn

  4. Cootje Adriaanse

    Kan de video niet bekijken, dus ga hier alleen af op de titel (met die verstande dat ik helemaal mis zit), maar het zou ons sieren als we Feyenoord weldegelijk durven te feliciteren met het welverdiende kampioenschap.

    1. frenkynairo

      cootje welverdiend schei toch uit. we hadden die laatste 4 wedstrijden net zo goed schriftelijk af kunnen doen. Utrecht en Vitesse speelde met 0,0 inzet. buiten het feit dat bijna de helft van KNVB bestuur zijn voorkeur heeft uitgesproken. dus welverdiend nee niet echt club die het beste voetbal laat zien hoort te winnen niet de club met de hoogste gunfactor.

  5. Charka53

    Ik ga ze zeker niet feliciteren wat een massa histerie je kan geen tv aanzetten of het gaat over kakkerlakken laat het gauw over zijn je mag blij zijn maar dit is wel heel erg overdreven hoor.

  6. Analist

    Wat denk je dat er gaat gebeuren als Ajax de EL wint? Geen massa histerie onder de Ajax fans? Zou jij het dan ook niet sportief vinden als je van supporters van andere clubs felicitaties krijgt? Feijenoord is zolang geen kampioen geweest dan word je als supporter helemaal gek van blijdschap, dat is heel normaal. Dat daar door de pers veel aandacht aan wordt besteed is ook normaal. Kwestie van doorzappen of tv/radio uitzetten. Daarover maauwen is beetje kinderachtig vind ik. Elke supporter is blij met een succes van zijn club, helemaal als het de laatste tijd zo zelden voorkomt. Volgens mij gingen de Ajax supportes volledig uit hun dak bij het eerste kampioenschap onder Frank. Ook toen werden de meest verschrikkelijke zangers uitgenodigd om dat mee vieren. Over 1 maand is alles weer voorbij en rustig.

    1. Prinsengracht

      Ik zit echt niet te wachten op felicitaties van kakkerlakken. Maar we beslissen allemaal zelf wat we daar van vinden. Wie ze wil feliciteren doet dat gewoon. Van mij mag de nieuwe competitie snel beginnen.

  7. -buitenkantje rechts-

    Natuurlijk feliciteren! Wat een onzin.. Wees de betere partij en toon je een waardig nr 2. Zoals gezegd, volgend jaar wij weer.

    1. Cootje Adriaanse

      Analist en Buitenkantje Rechts….jullie snappen het. Meer dan logisch dat Feyenoord-supporters uitzinnig van blijdschap zijn na zoveel jaar. En uiteindelijk is het beste team het team dat na 34 wedstrijden bovenaan staat. Simpel zat. En hopelijk zijn wij dat volgend seizoen weer.

Comments are closed.