Gametalk Psv – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat er zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Psv op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Psv – Ajax begint zondag om 16:45 uur.


Related posts

33 Comments

      1. De Ajacied

        Nee Bert,
        We gaan en moeten ook gewoon winnen
        3-1 is ook goed hoor maar mag ook 1-6 worden ??
        ❌❌❌

    1. -buitenkantje rechts-

      Van Ginkel is de sterkste schakel bij PSV.. Schakel die uit en je hebt voor de helft gewonnen. Snel demotiveren door een een tegengoal binnen 10 min.

  1. Charka53

    Onze laatste kans op een eventueel kampioenschap , maar dan moeten die kakkies wel punten morsen dus mannen rol die lampenkappen maar op.

    1. BobbyHaarms

      Eens. Ongeacht winst voor Ajax moéten die kakkies morgen punten verspelen want die laatste 2 potjes zie ik ze sowieso wel winnen. Dus morgen voor 1x flink duimen dat Vitesse er minimaal een gelijkspel uitsleept en daarna uiteraard zelf winnen. Bij elk ander scenario zie ik ons geen kampioen meer worden. Maar zeg nooit nooit, het blijft voetbal..

  2. Geroldkohlen

    hoop niet dat die vieze Mexicaan weer onze spelers uit de wedstrijd schopt! na de zware wedstrijd tegen schalke ,teken ik ook voor een zakelijke overwinning!

  3. RobbyZ

    Als 010 gelijk speelt of verliest dan krijg je weer zo’n nare wedstrijd denk ik met een nipte 1-1 ofzo omdat er dan weer een ander soort druk op staat omdat ze weten dat ze punten kunnen pakken op 010,ik zeg vol gas en weer vechten als tegen Schalken en WINNEN!!! Kluivert links,Dolberg spits en Neres rechts,een voorhoede voor de doelpunten,middenveld:kijk maar en rechtsback natuurlijk Tete en de 3 van donderdag. Wint 010 in Arnhem dan is het over,dus op hoop van zegen,laat Vitesse winnen! ??

  4. Cootje Adriaanse

    Dit weekend gaat de beslissing vallen denk ik. Als Feyenoord geen punten verspeelt tegen Vitesse, gaan ze dat ook niet meer doen tegen Heracles en Excelsior.

    Mijn voorspelling is dat Feyenoord gelijk speelt bij Vitesse maar dat Ajax dat ook doet bij PSV en het rendement dus nul is. Ajax zal de wedstrijd van donderdag beslist nog voelen.

    Maar hoop op winst en dan over Feyenoord heen natuurlijk!

  5. afcadeluxe

    gewoon wegspelen die lampies,we zitten nu in een goede flow,a.u.b.nog een paar wedstrijden volhouden en we kunnen de prijzenkast weer bijvullen

  6. De seijs

    Onana Tete Sanchez de Ligt viergever. Klaassen schone ziyech. Kluivert Traore Younes. Die gaan beginnen tegen pisvee.

  7. Forever nr14

    Die irritanten rot lampen, gaan volle bak, dat kunnen ze alleen tegen Ajax, stelletje mietjes daar
    Hoop zo graag dat we winnen, maar ben er bang voor helaas.

  8. Prinsengracht

    Laatste kans in mijn ogen. Vitesse moet het doen. Excelsior en Heracles gaan het niet doen.

Comments are closed.