Ajax, Manchester United, Olympique Lyon en Celta de Vigo in halve finale Europa League

Ajax weet vanmiddag om 13:00 uur tegen welke ploeg het zal aantreden in de halve finale van de Europa League. Nadat Ajax afrekende met Schalke’04 kan het nu loten tegen Manchester United dat Anderlecht wist te verslaan. Ook een oude bekende uit de voorronde van de Europa League, Celta de Vigo, kan de tegenstander van Ajax worden. De ploeg uit Spanje versloeg Racing Genk over twee wedstrijden. De andere halve finalist is  Olympique Lyon dat over twee wedstrijden te sterk bleek voor Besiktas.

Related posts

25 Comments

  1. rickert

    Alle drie goede ploegen, maar als we die cup willen winnen, moeten we ze allemaal kunnen hebben! Kom maar op, who ever it may be!

    1. De Ajacied

      Dat klopt Rickert
      Maar als we een voorkeur mogen hebben, dan geen Lyon aub,
      ❌❌❌

    1. BobbyHaarms

      Ja ook mijn absolute voorkeur Widi. En dan Manchester in de finale.

      Kolere, zit nu nog steeds vol adrenaline na gisteravond! ?

      1. Charka53

        Tjonge Tjonge wat een wedstrijd ,wat had ik de ziekte in maar wat een opluchting die goal van Viergever die speelde met passie hij bleef knokken en gaf het goede voorbeeld en daarna onze pingelaar eindelijk op het juiste moment de 2-3 gefeliciteerd Ajacieden op naar de volgende hardverzakkende partij.

  2. EugAjax

    Ajax – Manchester United. Hoe mooi als affiche in halve finale van de Europa League. Twee ploegen die in verval waren en die het dan gaan uitvechten voor echt Europees eerherstel!

      1. EugAjax

        Ik ben in deze soepel hoor mag ook ??staan we iig in finale in jouw scenario ??

        1. BobbyHaarms

          Haha daar gaan we voor toch?? Als dit geen boost geeft weet ik het niet meer!

          1. EugAjax

            Ja ik verwacht het al of zeg heb zeee goede hoop va Legia. Ik moet wel zeggen lotingen hebben meegezeten. Zowel de tegenstanders als met andere wedatrijden in elke ronde zijn er wel aantal topwedstrijden geweest. Maar goed volledig verdiend alle twee uit onze geoep in HF
            WAT EEN SEIZOEN tot dus ver op naar Lampenstad ??

  3. De seijs

    Wij zijn door!!!!!!!! Nu komen er 2 hele mooie wedstrijden aan. Pfffff ze zijn alle 3 heel lastig. Ja maakt niet echt uit wie. Als ajax er maar weer staat!

  4. ajacied078

    celta maar dan met eng nek in de spits. die andere 2 zijn mooier in de finale. maar als we daar komen dan wel aub met 5-0 in de arena en klaar want zoals gisteren is niet goed voor je hart

  5. JohnDoe77

    Nu al zin in! Prima gedaan tegen Schalke thuis en uit op karakter. Dat belooft wat!

  6. MokumAFCA

    Heb liever MU dan Olympique Lyon… Wat is die Lacazette goed zeg, maar we zijn ajax en vanaf hier moeten we iedere club hebben. Het mooiste zal zijn Ajax-Celta en MU – Lyon. Ajax-MU finale..;)

  7. Jimmy1971

    Alleen Lyon zou ik echt bang van worden , verders maakt het nu niet veel meer uit !
    Celta kan en United , zeker zonder Ibra kan ook ..
    Wat een wederopstanding in de tweede helft verlenging !!
    Als we nu ook dit karakter blijven laten zien , wordt het steeds mooier ..

    1. Widi

      Daar heb je gelijk in. En die werd (ook door mij) afgelopen seizoenen net zo afgemaakt als Veltman nu. Mijn belangrijkste bezwaar was dat hij nooit echt ingreep en niet hard genoeg was in de duels. Hij liet zich vaak piepelen. Net zoals Veltman nu. Zou er dan toch nog hoop zijn voor Veltman?

      1. EvdB

        Nee. IJdele hoop.
        Veltman is geen echte verdediger zoals Tete. Die vreet zijn tegenstander wel op

Comments are closed.