AJAX LOOT OLYMPIQUE LYON IN HALVE FINALE EUROPA LEAGUE

Ajax heeft voor de halve finale van de Europa League een tweestrijd geloot tegen het Franse Olympique Lyon. Vooraf werden de Fransen door velen ingeschat als de zwaarst mogelijke tegenstander. Het is nog onduidelijk op welke dag het duel in Amsterdam gespeeld wordt. Die wedstrijd staat voor 4 mei op het programma. De gemeente Amsterdam staat dat vanwege Dodenherdenking niet toe. De return staat op 11 mei op het programma.

Olympique Lyon schakelde in de laatste 32 van de Europa League AZ uit, in de laatste 16 AS Roma en in de kwartfinale donderdagavond na penalties Besiktas. Er is direct ook doorgeloot voor de finale. Indien Ajax de finale weet te bereiken is de ploeg de ’thuisspelende’ ploeg in het Zweedse Solna tegen de winnaar van Celta de Vigo – Manchester United.

Related posts

25 Comments

    1. marcussboss

      hopelijk wordt dat de finale!! zou mooi zijn, maar eerst Lyon even kennis laten maken met dit oppermachtige ajax!! WZAWZDB!

      1. De Ajacied

        Als Ajax de halve finale doorkomt is de kans op een overwinning in de finale des te groter, want Lyon is gewoon de zwaarste tegenstander die ze konden loten
        ❌❌❌

  1. Geroldkohlen

    pittige tegenstander! thuis maar eens met een monster score winnen voor de verandering!

    1. PvL020

      Ik denk dat alle 4 pittige zijn, ook al zouden we denken Celta kunnen we hebben maar dat kan dan wel eens verkeerd uitpakken…… Uitgaan van eigen kracht, ze hebben nu laten zien dat ze dat zeker hebben…. Wat een avond gisteren in Gelsenkirchen, super om daar bij te zijn….

  2. Prinsengracht

    Slechter kon niet, vind ik. De zwaarste tegenstander en eerst thuis. Hoop dat het toch lukt.

    1. BobbyHaarms

      Sluit ik me bij aan Prinsengracht. Enige voordeel is dat mochten we onverhoopt toch doorgaan er een reële kans is dat we Manchester treffen, in mijn ogen een absolute droomfinale: Ajax-Manchester United. Kwijlen..

  3. Boristja

    Als ze zo spelen als tegen shalke thuis 010 thuis en copenhagen thuis moet ook dit te winnen zijn! 3-1 thuis 1-0 uit en op naar stockholm.

  4. ajacied078

    mooie loting. beter als celta die hebben we al gehad. finale tegen united zou mooi zijn. als we zover komen dan teminste want de loting is ook zwaar. en ik ben die knipoog croaat nog niet vergeten

  5. Jimmy1971

    De moeilijkste van de 4 , maar wel een voetballende ploeg wat ons ligt !
    Worden hele mooie wedstrijd in ieder geval ..

  6. Gert Ajax

    Gewoon zorgen dat die depay geen kunstjes uit zijn hoge hoed haalt.
    Gaat spannend worden maar we gaan naar zweden

    1. Widi

      Gert, als Depay voor Lyon scoort tegen Ajax in mei 2017, ga ik meteen van dit forum af. Dat staat!

    2. -buitenkantje rechts-

      Niet speelgerechtigd Gert.. Kwam in de groepsfase uit voor MU..Zo durf ik ook wel weddenschapjes af te sluiten..?

Comments are closed.