Younes wil contract bij Ajax graag verlengen

Als het aan Amin Younes ligt blijft hij nog lang bij Ajax, zo laat hij in De Telegraaf weten. ‘Ik wil graag over een nieuwe verbintenis praten. Heel graag, want ik weet dat ik hier nog een veel betere speler kan worden.’ De aanvaller heeft nog een contract tot 2018, waarin Ajax een optie heeft zijn contract te verlengen tot 2019. Wat hem betreft tekent hij echter een langer contract. ‘Wat Ajax elke dag voor mij doet, is ongelooflijk. Hier krijg ik de beste opleiding ter wereld, de begeleiding is gewoon fantastisch.’

Related posts

62 Comments

      1. De Ajacied

        Die zijn idd dun gezaaid,
        Mooie speler en komt steeds beter uit de verf hopelijk maakt hij die back van Schalke weer helemaal gek
        Ik zeg Overmars verlengen met Amin
        ❌❌❌

  1. KBouter

    Spelers van midden kwaliteit willen altijd graag verlengen. Mocht hij de kwaliteiten hebben gehad van bv Klaassen…lulde hij heel anders.

    1. HURBIE

      Zullen eerst maar afwachten of hij de lijn van vorige week kan doortrekken want als hij zo speelt als daarvoor dan mag hij van mij vertrekken

    2. Litmanen

      KBouter, wees nou eens blij dat een voor Ajax belangrijke speler ( hij staat al twee jaar met redelijk succes in de basis) bij wil tekenen en blij is dat hij voor Ajax mag spelen.
      Ghazi en Kishna waren echt niet beter maar vonden zichzelf te goed om een beetje geduld te hebben, terwijl dat spelers zijn die destijds hun eerste contract bij Ajax kregen.
      Bazoer, zelfde verhaal.
      Let op volgend jaar, Riedewald en Tete…..
      Er zijn maar weinig prof-voetballers die er trots op zijn bij Ajax te mogen spelen en dankbaar zijn omdat de opleiding spelers beter maakt. Meestal komt er een Pizzabakker voorbij als ze 19 zijn en een keer op de bank hebben gezeten.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ik vind dit een beetje onzin.. We selecteren geen spelers op hun sympathiefactor of op hun gretigheid om voor Ajax te spelen.. Het draait om kwaliteiten.
        Verder vraag ik me af of de wens van Younes niet noodgedwongen is.. Zou er veel belangstelling voor hem zijn denk je?
        Bazoer is afgelopen maand gekozen tot grootste talent vd Bundesliga.. Tete en Riedewald waren altijd basisspeler onder FdB.. Om dan helemaal niet meer in de plannen van een nieuwe coach voor te komen is extra zwaar..Vooral als veel kenners vinden dat ze beter zijn dan de spelers die wel opgesteld worden..
        Ook is het in deze fase van hun carrière essentieel dat ze spelen..
        Dat ze om zich heen gaan kijken is dan niet vreemd.

        1. Litmanen

          BR, je hebt gelijk dat een speler niet op zijn symphatiefactor geselecteerd moet worden. Maar het helpt wel dat een goede prof dankbaar is wat hij krijgt, behalve veel geld, om hem ook in zijn verdere carriere te helpen.
          Bazoer was ook even het grootste talent in Nederland, maar als hij in Duitsland net zo meeverdedigt als bij Ajax, dan is het gauw klaar daar. En zonder Jonker was hij daar sowieso niet aan spelen toegekomen.

          De geschiedenis leert dat van alle -te- jonge spelers die bij Ajax vertrokken er maar heel weinig succes hebben in het buitenland. Dat begon al bij Wooter en Musampa. Ook jongens die dachten dat ze door God gezonden waren.

          Nooit meer iets van gehoord. Younes heeft aangetoond dat hij graag leert, geen kapsones heeft en hard wil werken. En ook nog trots dat hij Ajacied is.

    1. jood84

      als die nou altijd speelt zoals tegen schalke.. Dan had ik graag gezegd, maar als je meer dan 45 schoten op het goal nodig heb om te scoren dan kan je beter weg blijven bij ons aller ajax?

      1. Litmanen

        Elke jonge speler heeft een terugval. Vorig jaar uitstekend, zwakke eerste seizoenshelft dit jaar en nu weer in topvorm. Wat is het probleem? Noem 1 speler die dit niet heeft meegemaakt bij Ajax.
        Het verwachtingspatroon is heel erg hoog van jonge gasten. Let maar op maar op Justin, die gaat dit ook meemaken. De Ligt heeft zijn eerste tikken ook al gehad.

        1. jood84

          je mag best een slecht jaar hebben net als alle andere.. Maar als je meer dan 40 kansen nodig heb om te scoren dan kunnen we niet echt meer praten over een dipje.. tuurlijk hoop ik dat Amin volgend jaar weer zijn oude niveau haalt, maar ik denk dat je toch beter materiaal aan de linkerkant moet kopen om prijzen te winnen. of je moet denken dat Amin ineens als robben gaat spelen volgend jaar.

  2. Charka53

    Ja Younes dat zou je wel willen maar een goede wedstrijd op de 20 is wel erg sober vind je niet.

    1. marcussboss

      younes is gewoon een erg goede speler, maar dit is gewoon niet zijn seizoen. het gemak waarmee hij spelers passeert is ongekend, alleen moet zijn rendement heel erg omhoog. hopelijk kan hij de laatste wedstrijden van dit seizoen nog een paar goals meepakken en anders swsoo volgend jaar.

  3. ritchy

    gewoon doen Ajax verlengen het contract net als de rest ook die van heiko westermann ?

  4. knudde32

    Het lijkt wel of younes alleen tegen Duitsers goed is tegen leipzig en tegen Schalke was hij top

  5. Dagrump

    Als hij zijn vorm terug heeft en vaker buitenom zou gaan . Zou ik zeggen meteen verlengen !

    1. jood84

      dan moet die wel wat vaker buitenom gaan ja. nu is Amin te vaak te voorspelbaar. alleen tegen schalke speelde die echt met een goede dreiging door binnendoor en buitenom te gaan. maar dit is maar een simpele mening van mij

  6. AB: Team Jonk terug naar Ajax!

    Het spreekwoord is: spelers die vragen worden overgeslagen.

  7. -buitenkantje rechts-

    In het interview zegt hij “de Duitse Sjaak” te willen worden. Sympathieke vent..

    Maar jullie weten hoe ik over zijn voetbalkwaliteiten denk.. Hij speelde prima tegen Schalke.. maar over het hele seizoen gezien gewoon niet goed genoeg..

    Ik zeg dus.. niet verlengen

    1. AB: Team Jonk terug naar Ajax!

      Als Sjaak dat hoort komt hij nog tijdens de wedstrijd van de tribune naar het veld om Younes persoonlijk te vertellen dat hij geen gekke dingen moet zeggen. Dat zal hoorbaar zijn voor het hele stadion ?

  8. Geroldkohlen

    niet verlengen! waarom wel? omdat hij een paar wedstrijden goed gespeeld heeft?? ik vind het goed dat younes het zo naar zijn zin heeft, maar ik heb toch liever Kluivert op links! dus bij een goed bod laten gaan aankomende zomer!

  9. EugAjax

    Altijd goed kijken naar wat een speler heeft gebracht in zijn volledige contract en laatste jaar zwaarst wegend. Daarna kijken of er betere kunnen zijn of aankomen in de jeugd. Dan evt doorselecteren. Gezien conclusie BR en mij moeten er goals bij in voorjoede voor CL uitdaging. En Younes zal die ambitie niet helemaal in kunnen vullen schat ik in. Op dit moment (EL nivo) goed genoeg. Dus word een moeilijke afweging. Qua spel houden nu nog effectief worden! Of weer worden beter gezegd!

  10. RobbyZ

    Laat Kluivert lekker spelen op die plek,hij is een echte linksbuiten die diep gaat en buitenom waardoor je veel meer profijt hebt van Dolberg. Younes mag van mij weg! Hij speelt het hele seizoen kut en hoogstens 3 wedstrijden goed,stond Kluivert op die plek dan stonden we nu bovenaan!

    1. dickst14

      Ja tot voor een paar wedstrijden geleden hebben Traore en Younes niets gebracht. gelukkig zijn ze nu in de beslissende fase beter in vorm. Ik zie het liefst Kluivert Dolberg Neres als voorhoede.

          1. AB: Team Jonk terug naar Ajax!

            Goals ja, maar dat is toch verre van alles. We zitten bij Ajax toch niet te wachten op een type Gerd Muller. De speler moet wat toevoegen in het spel, moet kwaliteit hebben. Laat is zeggen: ik heb er hooguit 500.000 vanaf gezien van zijn acties en techniek. Bij Dolberg was zo’n bedrag een perfect koopje maar bij Neres weet ik het nog niet.

          2. dickst14

            Nee ik ben daar ook nog niet zeker van. Alleen mijn antwoord op kabouter was 3 goals in 3 wedstrijden. younes had daar namelijk 30 wedstrijden voor nodig.

          3. RobbyZ

            Nee Neres heeft nog niet echt veel laten zien maar hij moet nog leren voetballen bij Ajax denk ? maar voor zoveel poen moet zo’n speler er gelijk staan vind ik en dat was ook de bedoeling dacht ik,maar afwachten wat het gaat worden met hem. Ik las hier boven ergens dat iemand zei als Younes weg gaat dat ze dan maar een echte linksvoor moeten kopen?,zit je dan te slapen? Kluivert speelt het liefst op links en daar speelt hij ook beter als op rechts en bij andere teams van Ajax speelt (de) hij ook bijna altijd op links en je zag het de laatste x met die diepte balletjes van Ziyech,en buitenom,dat was weer zo mooi om te zien,je ziet Younes altijd wachten op de lijn op de bal in de voet terwijl hij de ruimte in kan en moet omdat Ziyech hem in de diepte wil spelen en daar kan ik zo kwaad om worden want dat is het voetbal wat we willen zien en Ziyech speelt hem dan maar breed of terug en weg aanval ☹️ We gaan het zien vanavond,fijne wedstrijd! ??

  11. JohnDoe77

    Altijd doen! Hij lijkt weer wat op dreef te komen en anders is het goed voor de transferprijs!

    1. AB: Team Jonk terug naar Ajax!

      Ik zag het laatste woord eerst alleen als tr. Ik dacht dat er kwam tribune ?

  12. Vakje129

    Dat horen we graag , nou marc niet zo moeilijk doen en maar die papierwinkel in orde??

  13. Bert62

    Als hij vanavond net zo goed speelt als in de thuiswedstrijd tegen Schalke zeg ik doen.

  14. jelinho

    wat een haat naar Younes. De enige speler bij Ajax die twee mannen voorbij kan met zijn acties. Zielig hoor om te zien wat voor niveau we naar streven. Alleen maar kaatsen willen jullie he. 1 keer raken mijn a.. Hou toch is op. We hebben mannetjes als Younes nodig voor enig dreiging. anders zijn we zo statisch. Is iedereen zo stom omdat in te zien na vier jaar frank de boer. Haten jullie maar op younes. Hij is een goede speler en nu met toppers als Kluivert en “Neres” op komst. zie ik eindelijk na jaren weer een Ajax die ik wil zien. aanvallend en met acties.

    1. Prinsengracht

      Alleen maar kaatsen wil ik in ieder geval niet zien. Verder ben ik neutraal. Dat wil zeggen dat ik het een lastige beslissing vind. Maar daar ben ik ook niet voor. Niemand hier trouwens. Alleen in hun dromen. Ik hoop maar dat Younes vanavond heel goed speelt.

  15. fjonkman

    Contract met max twee jaar verlengen, daarna verkopen. Hij is goed, maar moet niet talent tegenhouden..

  16. Widi

    Eigenlijk best grappig al die meningen hier over spelers van Ajax 1 van mannen die Ajax 1 nooit gehaald hebben. Die gasten zijn of worden stuk voor stuk miljonair. En alles wat hier kan is zeuren???

  17. Jimmy1971

    Met younes straks achter Kluivert , heb je goede opties voorin ! Verder is Younes een speler die wel elke dag aan zichzelf werkt , daar heb ik wel respect voor !

  18. Widi

    Pffffff. Aad de Mos bij RTL. Binnen 1 minuut al zoveel onzin. Zegt dat de Ligt wat goed te maken heeft. Kan zo mee op het forum hier.

Comments are closed.