There are no ads, please add some


Sinkgraven en Riedewald missen ook return in Gelsenkirchen

Daley Sinkgraven en Jaïro Riedewald waren beiden afgelopen zondag niet inzetbaar tijdens de wedstrijd tegen sc Heerenveen (5-1 winst). Het duo is aanstaande donderdag eveneens niet inzetbaar tegen Schalke 04. Peter Bosz heeft de twee verdedigers uit zijn selectie voor de Europa League-return in Gelsenkirchen gelaten. Lasse Schöne, die de heenwedstrijd miste met een schorsing, is wel weer inzetbaar. Dat geldt eveneens voor Kenny Tete die vanwege ziekte zondag ontbrak tegen Heerenveen.


Gerelateerde posts

12 reacties

 1. nick-afca95

  Heel jammer maar gelukkig hebben we Mathijs die met de dag groeit. Viergever op links is ook prima. We pakken Schalke net zoals vorige week in de ArenA.

 2. KBouter

  We kunnen ze allebei missen, voor Basisspeler Sinkgraven kan mooi Viergever op de backpositie, en voor wisselspeler Riedewald zijn er zat anderen die de bank warm kan houden.

 3. Indojood

  Met Viergever als linksback staat het veel beter. De Ligt kan je eigenlijk al niet meer passeren, zo goed is hij.

 4. -buitenkantje rechts-

  Jammer voor Riedewald.. Heb een zwak voor een speler als hem.. blessures doe je niks aan.
  Sinkgraven kan gemist worden.

   1. AB: Team Jonk terug naar Ajax!

    Nee, jammer genoeg denkt Bosz er anders over. Net als met Veltman en Tete, jammer dat Bosz kiest voor Tete. Waren zijn keuzes anders geweest waren we misschien al kampioen. Maar ja, dat zullen we nooit weten helaas. De kenners kiezen in ieder geval voor Viergever de Ligt Sanchez en Tete en bij die keuze sluit ik mij graag aan.

    1. EugAjax

     Zo een domme reactie weer AB. Achterstand Ajax op competitie komt door 5 punten laten liggen tegen Willem II en Roda thuis. Wacht wacht wacht toen hadden we nog geen Sinky op LB……….en was Tete nog niet helemaal uit beeld……….verder heeft Feyenoord super seizoen dus had Ajax zelfs in seizoenen waarin Ajqx meeste punten haalde in historie nog niet eens kampioen geweest…….terug naar tekenbord dus jongen en wees toch maar blij dat Bosz het dus beter weet dan iig jij. Ik tel 4-5 spelers die jij niet eens zou opstellen tov Bosz zijn ideeen……..apart dat je jezelf een kenner beschouwt.

     1. Widi

      Onzin. Maanden daarna stonden we even gelijk met F qua puntenaantal. Daarna hebben we weer een achterstand opgelopen. Het doet er niet toe wanneer je punten haalt of verliest. Je moet aan het eind de meeste hebben. Hiermee wil ik niets zeggen over genoemde spelers of de trainers. Alleen over jouw opmerking dat de achterstand komt door Willem II en Roda thuis.

Reageren is niet mogelijk.