There are no ads, please add some


Kokkie optimistisch over Ajax: ‘Ik denk dat we kampioen worden’ (Incl video)

Deze week bestaat de rubriek Kale en Kokkie even alleen uit Kokkie aangezien Kale is geveld door een virus en even niet bij stem is. Wij wensen hem dan ook veel sterkte. Puntverlies van feyenoord tegen FC Utrecht was waar vele zondag op hoopten, maar dat bleef uit. Met nog drie competitieronde te gaan stijgt de spanning per week. ‘Ik denk wel dat Ajax nog drie keer gaat winnen. Het is wachten totdat die gasten wat gaan laten liggen. ‘Ik denk dat we kampioen worden’, aldus Kokkie.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

46 reacties

 1. marcussboss

  we moeten toch sowieso hoop houden in het kampioenschap? ik denk echt dat als we nog 3x winnen dat we dan kampioen zijn! nu nog hopen dat we de Europese prijs ook binnenslepen😀😎

  1. Charka53

   Nou De seijs dat moeten dan nog maar eens zien , die kakkies gaan geen punten meer verspelen hoor als je die lui bezig ziet al zet je een betonnen muur voor de zestien ze gaan er gewoon door heen ze zijn gek of ze slikken wat.

   1. De seijs

    Het blijft voetbal is nooit te voorspellen. Als wij nou maar alles winnen. Dan ligt het niet aan ajax De laatste maand.

     1. Geroldkohlen

      we hebben het puntenverlies in het begin van de competitie daar naar mijn mening verspeeld. maar goed je weet het maar nooit, wij vergooide het kampioenschap vorig jaar in Doetinchem zeg nooit nooit! maar winst tegen de lampen is een must!

 2. Remco425

  Ik ben eerlijk gezegd bang dat het niet meer gaat lukken. Ik denk dat Vitesse vol voor de bekerfinale gaat en verwacht niet dat feyenoord nog punten laat liggen tegen Excelsior of Heracles.

  1. Bakkie

   Ik vrees het ook, Remco…
   Bovendien heeft Vitesse een grafhekel aan ons, dus die gaan lekker op 60% spelen en sparen voor de bekerfinale inderdaad.
   Excelsior hoeven we het niet eens over te hebben. Dat zou een lastige uitwedstrijd moeten zijn op dat kunstgras en een ploeg die graag nacompetitie wil ontlopen. Maar dat wordt helaas Rotterdamse vriendjespolitiek…

  2. BobbyHaarms

   Mee eens Remco. Heel veel zal afhangen van aanstaand weekend. Wint Ajax van psv maar wint ook Feyenooit dan is het volgens mij gewoon klaar. Alleen als die fietstassen minimaal gelijkspelen tegen de kakkies maken we nog een kans op de titel.

   1. dickst14

    Ik ben bang dat Vitesse niet alles geeft. Half leeg stadion en de bekerfinale waar ze zich voor sparen. Eigelijk is het competitie vervalsing om de bekerfinale tijdens het seizoen te spelen. Er zijn altijd andere ploegen die er belang bij hebben zoals wij nu.

 3. -buitenkantje rechts-

  Tegen Vitesse moet het dan gebeuren.. Zondagavond staan we bovenaan!
  (Hoop ik) 😄

 4. stylo1984

  Feyenooit zal moeten verliezen van vitesse… en we moeten na de moeilijke westrijd van deze week tegen shalke zelf zondag die tegen psv winnen🙈

  1. f-side64

   pisvee word niet al te lastig hoor pisvee moet winnen dus ajax kan rustig afwachten gewoon gauw de 0-1 maken dan ligt de druk bij 040

 5. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

  Bosz heeft zowel aan Vitesse als aan Heracles goede herinneringen. Kan alleen maar voordeel zijn.

 6. ajaxniek

  Het is toch ook onbegrijpelijk dat niet alle wedstrijden om half 3 worden gespeeld???

 7. Jimmy1971

  Ik vrees ook dat het al gebeurt is , bij Vitesse pakte Wolfswinkel ( feyenooit fan ! ) expres een kaart en bij Excelsior staat een feyenooit keeper op doel ( Hahn ) maar laten we er alles aan doen en hopen op het onnavolgbare ..

  1. f-side64

   utrecht en vitesse moeten ze eens streng aanpakken hun sportieve plicht niet doen vanwege hun haat voor ajax

    1. f-side64

     ja en de scheids liet zondag duidelijk blijken dat de knvb 010 zuid de titel gunt

 8. f-side64

  ik hoop dat ook maar zoals vaker dit seizoen had 010 zuid afgelopen zo. weer de scheids mee weigeren toornstra en elhamadi de 2de gele kaart te geven omdat higler 7 kleuren stront scheet uit angst voor 50.000 homo’s op de tribune.

  1. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

   Heb de regenboogvlag niet gezien in de kuip.

   1. f-side64

    is hun clublied toch hand in hand kameraden onder kameraden versta ik mannen

 9. EugAjax

  Gaat een heel spannend weekend worden. In mijn optiek is er na de twee topwedstijden in Eindhoven en Arnhem nog een wedstrijd die HEEL belangrijk is voor Ajax.
  NEC – Excelsior. Als NEC wint dan staan ze gelijk met Excelsior en MOETEN de Kralingers tegen Feyenoord alles uit de kast halen. Dan komt Feyenoord er niet langs is mijn voorspelling! Wint Excelsior in Nijmegen zijn ze als safe en dan word het walk over voor Feyenoord. Heel belangrijk dus !

  1. Litmanen

   Sorry Eug, maar ik denk dat we te laat op gang zijn gekomen en dat qua titel ons Waterloo bij Excelsior lag. Blijf hopen, maar Vitesse heeft geen enkel belang bij deze pot.

 10. Iamsterdam2015

  Conclussie….. we hadden gewoon de wedstrijden als excelsior en zo moeten winnen want die was te winnen. Als ( ja als bla bla) we die hadden gewonnen had je een enorme kans. Moet moet je weer gaan hopen dat als dit als dat etc etc. Het wordt sowieso lastig want die kakkies hebben een doelsaldo waar je u tegen zegt. Ook al moeten wij nog tegen go ahead wij hebben 535 kansen nodig ( feyenoord en schalke) om uit eindelijk met resp. 2-1 en 2-0 te winnen waar de kakkies go ahead meteen afslachten met 7-0. Dus nee helaas ben ik het eens met de meeste hier. Kampioen worden zit er wederom niet in.

  1. -buitenkantje rechts-

   Wat dacht van Groningen.. Die hadden we natuurlijk ook moeten winnen.. Kampioenschap behaal je en verlies je tegen de kleintjes..

   1. f-side64

    moet je wel 1 scheids hebben die onpartijdig is en dat kan je toch niet zeggen van die banket bakkende heikneuter nijhuis.

    1. Widi

     Zet die halve eierdop toch eens af. Ajax hoeft van niemand kadootjes. Ajax moet zelf genoeg punten halen om van niemand afhankelijk te zijn.

     1. f-side64

      dus nijhuis heeft toen geen fouten gemaakt zoals higler afgelopen zo. door 010 zuid de wedstrijd laten eindigen met 11 ipv 9 spelers en verleden week werden de kakkies tegen pec zwolle ook geholpen met 6 min. extra tijd dat is geen calimero gedrag maar 1 geconstateerd feit

     2. Widi

      Ja vast wel Nijhuis en Higler en alle andere scheidsrechters. En alle spelers van alle andere clubs. Iedereen maakt fouten. Maar wij hebben de beste jeugdopleiding. We hebben veruit de beste financiele mogelijkheden. We hebben de beste selectie. Dus moeten we gewoon zelf zorgen dat we de meeste punten hebben na 34 wedstrijden. En niet wijzen naar anderen. Want dat is voor Calimero’s.

     3. f-side64

      maar als de scheids 1 fout maak is het vaak beslissend want met maar 9 spelers had 010 zuid kansloos verloren en had ajax simpel met 0-3 gewonnen en voor de rest is het me 1 tering zorg wat jij van me mening vind.

 11. Indojood

  Tegen Excelsior en vooral Groningen hebben we het laten liggen omdat we toen verder waren als team en we wisten wat er op het spel stond. Die zeperds tegen Roda en Willem II waren vroeg in het seizoen, daar verlies je geen kampioenschappen.

 12. Widi

  Zag net een foto van Toornstra. Stel dat het niet lukt. Stel we worden niet kampioen. Dan is toch geen van onze spelers zo lelijk als Toornstra.

Reageren is niet mogelijk.