There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint zo’n mooi Ajax trainingspak?

1007prijsvraag_trainingspak

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 10 april j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom vele honderden inzendingen. Het was schijnbaar niet al te moeilijk want heel veel goede inzendingen deze keer! De kenners hadden het dan ook allang gezien natuurlijk: Het is Nick Viergever!

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Cindy Pelster uit Zwolle er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Cindy met dat schitterende Ajax trainingspak! Het komt zsm jouw kant op! Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting! De gehele Ajax-collectie 2016-2017 is nu verkrijgbaar met flinke kortingen oplopend tot wel 50%!

Nick Viergever!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd!Gerelateerde posts

11 reacties

    1. dioajax

      Dan je wel br maar née heb niets gewonnen…ook niet toen…ik had nick viergever gestuurd dus dat had ik correct…heb altijd aan elke vraagprijs gestuurd maar nooit gewonnen…ik stop er mee want het is mischien dat de geld om het te sturen heel veel is…ik hoop wel dat Cindy gelukig wordt voor het trainingspak…ik wil w iedereen hier bedanken voor jullie support op dit vraagprijs en 1 maand geleden bij het vraag op jull meining wie verdient een trainings pak…ik wil jullie allemaal bedanken en hoop t alle beste in jullies leven…

    1. dioajax

      nee nee ab dank je wel man…dit was mijn laatste kans. ..ik heb voor t laatste keer geprobeert…op elke praasvrijg had ik het correct antwoord maar nooit gewonnen…ik stop er mee…mischien is dat omdat ik in griekenland woon en dat het duur is…maar ik zeg het nog een keer…ik wil iedereen die mee hebben supporten een grote dank jullie wel zeggen…De ene ding dat ik hoop is om iedereen die iets wint heel blij van wordt met een ajax kleding…maar nog een keer dank jullie wel…

        1. dioajax

          Yoooooh Widi alles goed man???ik wil jouw ook bedanken voor je support…wat een mooie wedstrijd tegen heerenveen he??nu nog schalke en psv winnen…

Reageren is niet mogelijk.