There are no ads, please add some


Schalke onderuit tegen Duitse hekkensluiter Darmstadt

Schalke04 is nog steeds van slag van de nederlaag tegen Ajax van afgelopen donderdag (2-0). De ploeg ging in de Bundesliga op bezoek bij hekkensluiter Darmstadt met 2-1 onderuit. Na een vroege openingstreffer van Darmstadt, miste voor Schalke Burgstaller een penalty. Een kwartier voor tijd kwam Schalke 04 alsnog langszij via Coke. Toen tien minuten voor tijd Schalke-verdediger Kehrer, die tegen Ajax compleet zoek werd gespeeld door Amin Younes, met rood van het veld moest ging het alsnog helemaal mis en zorgde Gondorf voor de zege van de hekkensluiter. Klaas-Jan Huntelaar ontbrak bij Schalke vanwege griep.

Opstelling Schalke 04: Faehrmann, Coke, Kehrer, Badstuber, Aogo, Goretzka, Geis (67, Bentaleb), Caligiuri (81, Schoepf), Meyer, Avdijaj (55, Di Santo), Burgstaller


Gerelateerde posts

34 reacties

 1. De seijs

  Ha een mooi bericht. Sta lekker in het zonnetje op de toekomst. leuke wedstrijden trouwens. Ja er zit muziek in die gasten. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

 2. EugAjax

  Wat Ajax kan, kan Darmstadt dus ook😄. Even twee open deurtjes. Europese wedstrijden zijn wedstrijden op zichzelf en een slechte generale is een………..oeps dat word mog zweten in Gelsenkirchen 😄

   1. EugAjax

    Zeker daarom vanaf seconde 1 bij de les blijven. Jaren geleden wonnen we 2-0 thuis van Boekarest toen ze ons daar helemaal zoek tikten…..maar ik zie dat Schalke eerlijk gezegd niet doen we gaan het zien

    1. Joep

     Daar hadden wij toen niets te vertellen. We waren daar geweest. Wat een vervelende wedstrijd daar.

     1. EugAjax

      Ja ik zeg doping, die gasten bleven toen maar gaan en gaan en schuimbekken 😄

 3. Prinsengracht

  Beste mevrouw van Eugelen, alstublieft! Ga met uw zoon een grotejongensbed kopen. Of schaatsen. Stop hem in het tuinhuisje. Vind hem desnoods een lekkere blonde vriendin. Maar pak alstublieft zijn telefoon en tablet af. Wij worden hier erg moe van hem. Dank u!

  1. EugAjax

   Zeg PG zou je je eerst niet even voorstellen als je iemand aanspreekt? Of heb je dat al vaker gedaan mij aanspreken? En eerste bijdrage naar mij toe meteen een persoonlijke aanval over me pas geleden overleden moeder. Top man echte klasse! Welkom in de club en op dit forum lijkt me het beste als je in de klas bij AB gaat zitten. Bedankt voor deze mooie voetbalbijdrage👍

   1. Prinsengracht

    Rot voor je. Doe even rustig aan. Neem je tijd om bij te komen. Misschien is 100 dingen per dag op een forum zetten nu niet het beste voor je. Sterkte man!

     1. -buitenkantje rechts-

      Ja man! Echt vreselijk wanhopig.. Schurk tegen iedereen aan die me een duimpje geeft.. Probeer door knip- en plakwerk teksten te maken die bij zoveel mogelijk mensen in de smaak vallen, maar eigenlijk niks zeggen..
      Zo wanhopig ben ik..
      Gelukkig doorzie jij als zelfbenoemd kenner dat onmiddelijk.. Had ik kunnen weten.

     2. -buitenkantje rechts-

      Wil je me een 👍 geven Seijs? Voel ik me meteen een stuk beter..

     3. De seijs

      Je bent een volger zo te zien. En een na prater. Maar dat wisten we al hier. Je bent triest. En nee ben zeker niet onder de indruk van jou. Jij bent niks.😝

  2. De seijs

   Praat voor jezelf chocoprins. En haal niet iedereen hier bij. Zo werkt dat hier niet op het forum. Het is jou mening en zeker niet van iedereen hier. En ga eens afkoelen in die gracht!

 4. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

  Goh, was weer online zonder het te weten? Ben ik nu zo slim of zijn jullie nu zo dom. Oeps, ik weet het antwoord zelf al, scheelt weer een reactie van jullie kant.

  1. EugAjax

   AB je kan slecht rekenen voor een miljonairsconsultant…..ik heb het over een kwartet. Dat zijn vier mensen toch? Ja en idd KANSLOOS kwartet. Succes met continu zeiken tieren en weet ik wat je nog gaat doen ik hoop dat het je burnout voorkomt.

   1. Prinsengracht

    Zo vals als een nicht. En wel huilen en op het sentiment spelen als je zelf aangepakt wordt. En het is niet mijn bedoeling om nichten te beledigen. Neven ook niet. If you can’t stand the heat, stay out of the kitchen.

 5. Widi

  Eerst huilen ze samen over hoe anderen hen aanpakken. En dan gaan ze toch los…..De pot verwijt de ketel. Litmanen zoekt met iedereen ruzie over Veltman. Seijs zoekt met iedereen ruzie punt. En Eug leest alles per ongeluk of expres net verkeerd en begint dan te huilen als hij door iemand aangepakt wordt. En origineel dat ze zijn! Er is met deze mensen niet inhoudelijk te praten. En in de rest heb ik geen zin. Dus scheld mij maar lekker uit. Laat jezelf vooral nog eens goed zien.

Reageren is niet mogelijk.