There are no ads, please add some


Ajax verlengt sponsorcontract ABN Amro

Ajax en ABN Amro verlengen het sponsorcontract met twee jaar. Op de De Toekomst hebben beide partijen hun handtekening onder het nieuwe contract gezet waarmee de jeugdafdeling, zaterdagamateurs en de vrouwenelftallen tot 2020 zo’n drie miljoen euro per jaar zullen krijgen. Vanaf 1991 is ABN Amro al hoofdsponsor en sinds 2015 ‘Partner van de Toekomst’ en zal in die hoedanigheid betrokken zijn bij toernooien, evenementen en projecten van de jeugdopleiding maar de naam zal niet op het shirt komen.

 


Gerelateerde posts

61 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Prachtig! Mooi bedrag voor Ajax.. Vooral het bedrag voor de Toekomst kan goed besteed worden..

 2. EugAjax

  Goed gedaan van de mannen van de commerciele afdeling. Draaien als een tierelier daar. Voor Nederlandse begrippen meer dan uitstekend en idd allemaal naar de jeugd toe.

 3. Prinsengracht

  Dank voor de complimenten. Maar deze was niet moeilijk. ABN AMRO wou zelf verlengen.

 4. Jimmy1971

  Als Ajax zo als de laatste weken blijft voetballen , dan komen er nog veel meer sponsoren bij !!

 5. ritchy

  Jammer dat ze niet meer op het shirt willen staan ze horen bij elkaar Ajax en ABN Amro

 6. Indojood

  Mooiste zou zijn als TDK terugkomt. Banken als sponsor hebben is een grijs gebied. In de top werken daar allemaal witteboorden criminelen.

  1. Widi

   Die kunnen het niet meer betalen. Net als le coq sportif. Die wil ik graag terug

   1. Indojood

    Ja, Le Coq Sportif, die hebben het mooiste uittenue ooit gemaakt, dat lichtblauwe. Heb ik nog steeds dat shirt, helemaal vaal van het wassen maar TDK letters staan er nog op!

    1. Widi

     Ik had alles in die tijd. En mijn hele team speelde de wedstrijden in dezelfde voetbalbroeken als Ajax. We krijgen veel geld van Adidas. Maar ik vind die drie strepen zo lelijk op onze shirts.

     1. Indojood

      Ik heb Adidas nooit wat gevonden. Puma had ook mooie shirts in de jaren 70, plus alle coole spelers speelden op Puma, Cruijff, Tahamata, Ling en later Diego met de veters om de enkels gestrikt.

  2. Widi

   Ben het overigens wel eens met jouw visie op banken. Wie denkt dat daar echt wezenlijk iets veranderd is, is niet goed ingelicht of te goed van vertrouwen. Het blijven boefjes.

   1. EugAjax

    Waar blijkt dat uit Widi? Als er al sprake is van criminelen en of boefjes in verleden. Ongetwijfeld waren en zijn er dingen fout en niet goed geregeld maar is dat niet in elke sector?

  1. EugAjax

   Helemaal eens John. Ik vind zelfs de structuur goed opgezet. ABNAMRO heeft een mooi project Partner van de Toekomst. Waarin ze talent steunen en supporten op allerlei gebied. Van sport tot cultuur en muziek bijv. Kan het dan beter dat je dan gaat samenwerken met de grootste en beste talenten opleiding van Nederland. Dit is een jarenlange zeer mooie en stabiele samenwerking. Ik ben blij dat je dat benoemt hier

 7. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

  Zalm was de baas he van ABN AMRO ……. solide bank en betrouwbaar. Ik heb mijn eigen gedachten daarover. Maar goed, het geld is goed voor Ajax en als dat ten goede komt aan de jeugd prima. Maar ik kan de scepsis van Widi heel goed begrijpen. De bankenwereld is niet echt de meest “gezonde” wereld. Het zijn nog steeds GG (groot-graaiers).

  1. EugAjax

   Groot graaiers waar is dat op gwbaseerd AB? Bijv jij noemt Zalm werd 750k betaald voor zijn functie excl bonus die hij nooit heeft gekregen. Leg dit eens naast andere salarissen van topbestuurders van (inter)nationale bedrijven andere en zelfde sectoren…

   1. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

    Dat is o.a. gebaseerd op het nieuws wat ze zelf naar buiten brengen en op de jaarstukken van de diverse banken waaronder ABN AMRO. Simpele realiteit.

    1. EugAjax

     ABNAMRO heeft zelf naar buiten gebracht dat hun eigen topbestuurder graaiers zijn? Ok

     1. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Gaan we bijdehand doen? Gaan we weer lekker lopen uitlokken? Ik heb het niet over hetcsalaris van Zalm persoonlijk maar over zijn ideeen. Ik weet wat ik lees, ik weet wat ik hoor en ook waarvandaan. Ik ontvang al sinds jaar en dag de financiele stukken van verschillende banken en ben bij vergaderingen. Dat zeg ik niet om mijzelf groot voor te doen maar om aan te geven dat ik wel een beetje weet waar ik over spreek. Ik ga hier verder geen financiele bankendiscussie starten. Jij bent met de aandelenhandel gestart dus je zou dan toch enigszins op de hoogte moeten zijn van het reilen en zeilen in deze wereld anders voorzie ik voor jou geen toekomst hierin. Verder een tip: kom je afspraak van 18.46 uur van gisteren anders gewoon na.

     2. EugAjax

      Ik moest even weg dus ik had even korte. Natuurlijk is er veel terechte en gefundeerde kritiek te geven op de bankenwereld maar ik bestrijd dat er geen positieve ontwikkelingen zijn.
      Drie grootste problemen
      Particulieren konden in de hausse markt van aandelen en huizenmarkt veel te veel geld lenen bij de banken, in NL tot aan 8 keer jaarsalaris….plus de sommige hypotheekvormen hadden teveel complexe risico profiel voor particulieren en banken zijn onvoldoende in staat geweest dat over te brengen.
      Ten goede gekeert:
      Het is niet meer mogelijk veel te veel te lenen ik dacht tot ca 2.5-3 keer jaarsalaris. Plus nu alleen nog easy to understand hypotheken. Beleggingshypotheek was de grote boosdoener. Is dat alleen versntwoordelijkheid van de banken? Nee mss wel groot gedeelte maar de particulier heeft ook eigen versntwoording. Hyptheek betekent lenen en beleggen is niet zonder risico. Dus beleggen met geleend geld is dubbel risico, en daf had goed uit kunnen pakken maar helaas bleek het een bubbel.

      Tweede kritiek
      Slecht geregeld bonus beleid.
      Hier was bij veel partijen de sky is the limit. Plus volledig cash. Plus het kon zo zijn dat men 2 jaar goede winst draaide en dan was er bonus en dan derde jaar bijv groot verlies en dan werd er niks uitgekeerd. Dus na drie jaar hadden mensen goede beloningen gekregen. Maar de banken over die drie jaar weinig tot geen winst op die afdelingen
      Ten goede gekeert
      NL is nu heel conservatief. Max 20% van jaarsalaris aan bonus terwijl in competitieve buitenland min 100% de regel is. Plus clawback clause. Bijv bij grote verliezen in navolgende jaren teruggave van jaren ervoor.
      Ironie veel mensen denken dat bankencrisis door graaien komt zoals men roept. Dit is slechts ten dele waar, maar NIET in Nederland. Bankencrisis begon door de hypotheken bij punt 1 en toen huizenmarkt crisis begon kwam sneeuwbal effect. Echter op de hypotheekafdelingen in NL werd en word niet of nauwelijks een bonus uitgekeerd. In US bijv wel en laat daar net begonnen zijn met Lehmann Brothers en twee grote hypotheek verstrekkers

      Laatste probleem de produkt complexiteit en product marges
      Banken waren onvolldoende in staat dus om dit goed inzichtelijk te krijgen, zie bijv ingewikkelde renteprodukten..
      Ten goede gekeert. Tegenwoordig heeft elke product(groep) verplichte prospectussen met steeds meer regelgeving en steeds meer risico uitleg is nog volop in omtwikkeling. Marges zijn ook in elkaar gegaan. En moeten in deze brochures mauwkeurig vermeld worden. Dit zie je volgens mij in geen enkele branche. Bijv als je kleding of een auto koopt heb je geen besef van marges die die partijen maken.

      Laatste probleem
      Kapitaalseisen
      Die waren heel miniem en deze regels zijn zeer scherp neergezet en is jaarlijkse comtrole of banken genoeg kapitaal aanhouden. Nu is ABNAMRO voorloper en is in Europese en Nederlandse markt de best gekapalitiseerde bank. Even de Nordics daargelaten.

      Is alles nu pais en vree?
      Zeker niet de crisis heeft heel nieuwe inzichten gegeven en belangrijker er is naar gehandeld. Een van de pijlers van ABNAMRO is “klant centraal” core values dus waar ze naar streven: professioneel, ambitieus en betrouwbaar. Gezien de kritiek vanochtend hier al is de banken sector er nog lang niet maar is weldegelijk goed op weg en zeker ABNAMRO.

      Komt bij dat ze met de ABNAMRO foundation en Partner van de Toekomst projecten veel voor de samenleving doen !

     3. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Op zaken als klimaatverandering een van de slechtste banken.

     4. EugAjax

      Eerlijk gezegd heb ik daar weinig inzicht in, het is niet mijn expertise. Als dat zo is falen ze op dat beleid en is er dus inderdaad nog een hoop te winnen voor banken in algemeen en ABNAMRO in bijzonder!

     5. EugAjax

      Want Widi? Met alle respect voor klimaat maar ik neem aan dat jij ook wel begrijpt dat daar midden in een bankencrisis daar niet de meeste focus op ligt. Nu bij wederopbouw word of is het wel een speerpunt en moet er dus, als AB gelijk heeft op klimaat gebied dus meer vooruitgang boeken dan op ander gebied binnen de financiele wereld. Dus hoe meer je erover nadenkt hoe logischer het is dat de bank daar nog op achter loopt!

     6. EugAjax

      Nu genoeg financiele expertise met jullie gedeeld over naar het voetbal maar weer 😃

     7. Widi

      Nee, ik bedoelde jouw lange verhaal erboven. Dat is precies hoe banken willen dat wij denken.

     8. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Zalm was de man om nog vrijwel tijdns de crisis met voostellen te komen van flinke salarisverhogingen etc terwijl er vanuit gemeenschapsgeld zoveel was ingepompt en nog niet terug betaald. Niet echt gewetensvol.

     9. EugAjax

      AB dit is echt flauwekul! Ten eerste waa het een afspraak die gemaakt was bij opbouw nieuw ABNAMRO. Waarbin Zalm ca begon met juist laag basis salaris voor een CEO van NL topbedrijf. Na een aantal jaar zou daar 20% bijkomen als zijmde een staffel. Toen punt van verhoging bereikt was wilde de RvC het gewoon door laten gaan, maar Zalm was eigenlijk meteen niet voor. Toen er publiek commotie kwam is het terug gedraaid. Maar nu iets anders. Niet gewetensvol. De man heeft altijd zijn werk gedaan als CEO voor 750k pj. Menig voetballer komt daar zijn bed niet voor uit. Zijn dat ook graaiers? En belangrijker zet het eens af tegen CEO ING. In 2015 ging die omhoog van 1.2 naar 1.6 mln…dus het is zelfs heell chique wat Zalm altijd genoegen mee genomen hebt. Dit was echt de laatste fin bijdrage!

     10. EugAjax

      Mss had je de financiele stukken van de banken even beter moeten bekijken in je vergaderingwn voor je iets roept. O ja trouwens bizarre vergelijking van jou over forum leden en Erdogan. Maar goed typisch AB !

     11. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Lezen Eug, lezen. Nergens maak ik de vergelijking van forum en Rdoghan samen, nergens. Maar jij start wederom de stemmingmakerij.

     12. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Lees even Eug. Ik heb het niet over Zalm maar over zijn voorstel voor andere directieleden. Dat was verr van chique. Verder is voetbalsalarissen vergelijken hiermee niet echt leuk. Iedereen weet de absurditeit binnen voetbal. Elke vergelijking hiermee is goedkoop en gewoon dom. Het is niet erg als je niet alle ins en outs weet maar laat het dan ook gewoon gaan. Zoals ik al direct zei, ik heb helemaal geen zin in een bankendiscussie. Ik ben er al teveel op ingegaan. Voor mij schluss.

     13. EugAjax

      AB man ik werkte 27 jaar bij ABNAMRO. Hahaha en jij zegt nu dat ik niet van ins en outs weet……..je zegt ook nog letterlijk Zalm kwam met voorstellen en ik weerleg het hij heeft het juist tegengehouden kerel. En was geen voorstel het was een jaren ervoor gemaakte afspraak toen hij de job aannam nu voor mij ook schluss elk nadeel heeft zijn voordeel, gelukkig heb jeeer verstand van visie Cruijff

     14. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Nogmaals ….. het gaat mij niet om de afspraken met Zalm. Tering leer toch eens lezen man voordat je weer met lappen tekst komt. Je lult verschrikkelijk veel maar zegt niets en wat je zegt klopt vrijwel nooit. Ga een eigen forum beginnen en flikker op hier. Ik heb het netjes geprobeerd maar je bent gewoon een verschrikkelijk eng en doorzichtig mannetje. Weet je …… niet zoenen op het zebrapad. Uitkijken dus. Misschien begrijp je die woordspeling nu ook eindelijk eens.

     15. EugAjax

      Ach meneer miljonairsconsultant die begint over graaiers bij de banken……..en geen kennis van zaken. Word in hoek geluld met feiten..en ja hoor dan komen de paradepaardjes weer zebrapad, ik moet oprotten, eng, ik moet leren lezen, en hey wacht even ik zie even geen gierput……wacht nog even goed lezen wacht even wacht even nee staat er dit keer niet bij!!! Sssst niks tegen AB zeggen sssst!

     16. Widi

      Ik heb je netjes te woord gestaan. Koop een een Trouw. En kijk Zembla. Je hoeft niet te antwoorden. Want ik weet al wat en wie ik geloof. En als jij wil blijven geloven dat het nu prima is met de banken, moet je vooral niet naar Zembla kijken.

     17. EugAjax

      Widi waar staat bij mij dat de banken prima functioneren. Ik geef alleen aan waar grootste problemen lagen, gewoom een eerlijke kritische kijk. Dan word je geknipt en geschoren als sector zijnde. Geen probleem dan moet je stil blijven zitten. Is kleine 10 jaar gebeurd, ik bedoel weinig tegengas vanuit sector. En ondertussen keihard gewerkt om dingen te verbeteren staat leurig in verhaal. Niks aan gelogen. Geloof jij de pers maar. En ja er is nog veel heel veel ruimte voor verbetering maar is dat overal niet zo? Maar graaiers ach ja dan heb je het of over buitenlandse banken dat kan vooral US en UK. Althans wat jullie graaiers vinden maar in NL echt allang niet meer. Voetbal was zeker relevante vergelijking omdat veel clubs ook met belastinggeld in leven zijn gehouden. Gelukkig Ajax niet maar hey die voeren zo slecht beleid he mannen ?

     18. Widi

      Eug. Je reageert op mij. Waarom eindig je met een zin over slecht beleid van Ajax? Ik heb dat nog nooit beweerd. Anderen wel. Dat weet ik. Want ik lees hier alles en ik onthou ook ongeveer wie welke positie inneemt. Lees jij niet of onthou je niet? Of gebruik je bewust wat in je straatje past? Ik heb hier iets geschreven over banken. Niets over beleid van Ajax dat slecht zou zijn. Dat laatste heb ik ook niet eerder gedaan. Ik heb de directie juist regelmatig gecomplimenteerd voor het beleid. Dat heb jij gewoon kunnen lezen. Desondanks sleep je dit punt erbij. Schrijf dan gewoon: Ik ben Eug en ik ga net zo lang door tot ik gelijk krijg. Je schreef dat je mij in de ban had gedaan. Toch reageer je weer op mijn bijdragen. Zo graag wil je gelijk hebben. Eug, je hebt wat mij betreft voor de komende 10 jaar gelijk in alles wat je op het forum schrijft. Dus reageer gewoon niet meer op mij.

     19. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Je leest niet wat anderen schrijven Eug. Dat is heel vermoeiend. Jij zit in je eigen wereld en beschuldogt daar verbolgens anderen van. Dat wekt irritatie en agressie op. Maar dat zal ik ongetwijfeld wederom weer fout zien. So be it, dream on.

  2. Widi

   Ja AB. Volgens gezaghebbende onderzoeksjournalisten die al minstens 10 jaar onderzoek doen, is de graaicultuur tijdens en na de bankencrisis gewoon gebleven. Het is een illusie dat dit veranderd is.

   1. Widi

    Met name dagblad Trouw schrijft er regelmatig over. Maar ook het VPRO programma Zembla zit er bovenop.

    1. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

     Je hoeft inderdaad niet perse een insider te zijn om dit te weten. Maar goed, het wordt op dezelfde manier gebracht als het resultaat van de Future Cup. Ajax wint dus er is sprake van voldoende nieuw talent. Abn amro sponsort verder, dus er is sprake van een betrouwbare bank. Kortom, 51% zou Ja hebben gestemd in Turkije, dus er is sprake van een betrouwbare Erdoghan 😉. Vijf tot tien mensen vinden AB heel vervelend, dus het hele forum kotst hem uit. 😂😂 Oh shit, dat laatste klopt want 80% van de nicks zijn van mij en dat telt maar voor eentje. Oeps.

 8. EugAjax

  Widi sorry ik dacht dat ik met Heren was begonnen niet met Widi. Jij bent vaak idd positief over beleid Ajax. Probleem is jij en AB reageren beide vaak op mij en ook nog eens 95% zelfde. Dus ik doe vaak 1 bijdrage voor jullie allebei anders blijf ik aan de gang. Ik zal wel persoonlijk gaan schrijven.

  1. EugAjax

   Widi eigenlijk klopt het wat je zegt je was redelijk verkeerd bezig met mij rascistische kant op te duwen. Overigens was ik zo vriendelijk toch daar antwoord op te geven plus ik heb Seijs gevraagd bepaalde opmerkingen te ontwijken. Helaas zie ik van jou kant geen uitleg op mijn vragen. Bij nader inzien inderdaad dus maar beter als we niet meer op elkaar reageren. Kan ik mee leven

   1. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

    Doe bij mij hetzelfde. Is niet wederzijds hoor

    1. EugAjax

     Ga ik doen als je dat bij mij ook doet. Maar dat heb je tot nu toe altijd geweigerd……takes two to tango sir. O ja rest my case again. Ik schrijf naar Widi maar jij reageert hahaha. We houden op met zijn drieeen goed plan

     1. AB: Visie van Johan uitvoeren? Jonk terug naar Ajax!

      Lezen Eug, lezen …… er staat: is niet wederzijds. Dus …… Shit, is jouw prive forum he. Ben beetje vergeetachtig, excuus.

     2. EugAjax

      Lezen op andere topics even of ik dat al had begrepen of niet? 😂😂😂😂😂

     3. EugAjax

      Is er verschil? 😂😂😂je vraagt beetje naar bekende kwartet oh sorry weg

 9. AB: Team Jonk terug naar Ajax!

  Weinig, beide verstand van Ajax en het spelletje, beide groot fan van verachillende jonger spelers, beide zien meerwaarde in Appie, geen Jehova, geen lappen tekst, hekel aan racisten, hekel aan eigenwijze mensen, beide woonachtig in het Haagje.

Reageren is niet mogelijk.