There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen bereiken bekerfinale na 1-3 overwinning op PEC Zwolle

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de bekerfinale bereikt door de dames van PEC Zwolle in eigen huis met 1-3 te verslaan. Na een ruststand van 1-1 (doelpunt Van Lunteren) sloeg de ploeg van trainer Ed Engelkes in de tweede helft toe. Na de 1-2 van Hoogendijk scoorde Van Lunteren uit een strafschop haar tweede doelpunt van de avond. Vandaag spelen Psv en Heerenveen de andere halve finale. De winnaar van dat duel zal dus de tegenstander worden voor de Ajax Vrouwen in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag waar de finale zal plaatsvinden.

Opstelling Ajax Vrouwen : Pauline Quaye, Anouk Hoogendijk, Daphne Koster (’45. Betsy Hassett), Kelly Zeeman (’76. Merel van Dongen), Davina Philtjens, Inessa Kaagman, Desiree van Lunteren, Loïs Oudemast, Marjolijn van den Bighelaar, Ana Romero en Chantal de Ridder


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. De Ajacied

   Ja toppers zijn het deze dames, daar zijn wij Ajacieden ook héél trots op.
   Op naar de dubbel danes
   ❌❌❌

     1. Peter en zijn Rockets

      Nou heb ik een paarr biertjes op, maar volgens mij ben jij konstant bezope. Ik reafeer op jouw en jij reageert op een ab

     2. Peter en zijn Rockets

      Goh? Dat zegt ab ook vaak. Volges mijn ben jij zijn fan🍺🍻🍻

     3. Widi

      Er zijn er hier maar twee: 1. Seijs en 2. Alle anderen die allemaal 1 zijn. Toch Seijs?

 1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

  Hoop de finale van de partij te zijn.

 2. Widi

  Hoorde vandaag weer (in de wandelgangen😂) dat zowel Overmars als Bergkamp in beeld zijn bij Arsenal. Als die echt gaan is er volgens mij niemand meer die echt tegen Jonk is. Er zal dan wel bedongen moeten worden dat hij niet al die gekkigheid mee terug neemt.

  1. EugAjax

   Widi heb je artikel in Helden magazine nog gevonden? In hetzelfde interview of in VI gaf Jonk aan helemaal geen hoofdopleiding meer te willen worden. Alleen hoofdtrainer misschien maar eerst vorm geven aan Football Development Team Jonk en ja dat is incl alle gekkigheid…….dus ik vermoed al zou Ajax willen (beter van niet) dan wil hijzelf niet. En we hebben al een vrij goede hoofdtrainer………..laten we dus maar hopen dat het bij geruchten blijft. Het gaat nu heel goed met Ajax houden zo!

   1. Widi

    Ik kon alleen een samenvatting lezen. Of betalen. En daar had ik geen zin in. Wat jij nu zegt, heb ik niet gelezen. Ik zie wel, ook vandaag bij de Future Cup, weer mindere lichtingen. Dat kan met talent te maken hebben. Of met afwezigheid Jonk. Of beide. Ik denk vooral met talent. Maar wie zegt Jonk ze niet net wat beter maakt. Het zal best kloppen wat jij schrijft over zijn ambities. Dan misschien over 5 jaar hoofdtrainer?

    1. EugAjax

     Klinkt misschien gek uit mijn mond maar ik zou hem best weleens als hoofdtrainer willen zien ja. Eerst misschien even bij een andere club en dan over 5 jaar Ajax. Dat zou in ieder geval niet saai worden 😄. En ik ben eens Jonk puur als opleider dan is hij goud waard. Maar zonder die gekkigheid en dan moet hij die ambitie nog hebben. Maar het allerliefst hoop ik dat het blijft zoals nu voorlopig even rust in de tent het gaat lekker nu. Jammer van de nu op het oog mindere lichting die je nu waarneemt. Dat zou balen zijn als daar helemaal niks uitkomt. We wachten maar weer af 😄

     1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

      😂👍

Reageren is niet mogelijk.