There are no ads, please add some


Younes looft supporters: ‘Die zijn geweldig’

Amin Younes verscheen donderdagavond met een tevreden blik voor de camera van Ajax TV nadat Ajax met 2-0 had gewonnen van Schalke’04. De kleine buitenspeler was betrokken bij de eerst goal al hadden er volgens hem ook wel een paar meer mogen vallen.

‘Je voelt het al voor de wedstrijd dat de sfeer een grote rol gaat spelen in zo’n wedstrijd, iedereen wil winnen en de mentaliteit was zeer goed. Het is geweldig hoeveel mensen er naar het stadion komen, dat is echt een steun in de rug voor ons. Het is wel jammer dat we uiteindelijk niet meer doelpunten scoren maar ik denk dat het ons volgende week niet gaat opbreken. Als team moeten we weer scherp zijn, niet bang zijn en vooruit spelen. Desondanks geef ik een compliment aan het hele team maar zeker aan de supporters, die waren geweldig’.

Bron: Ajax TV

 


Gerelateerde posts

58 reacties

 1. dickst14

  Schitterende wedstrijd. Inderdaad te weinig doelpunten helaas. Ik heb echt genoten.

  1. Litmanen

   Compliment aan Younes. Die jongen heeft de afgelopen maanden hier en in bijvoorbeeld VI heel wat bagger over zich heen gekregen. Hij heeft uiteindelijk zijn gelijk op het veld gehaald. Prachtige sportman!
   Gijp was gisteren lovend, maar die ouwe snor blijft van het negatieve uitgaan: ” de finale halen ze niet en het kost ze de titel”.
   Lekker positief na zo’n show.

   1. Johndevlam

    Zolang Johan Derksen dat blijft zeggen pakken we 2 prijzen. Die man zit altijd overal naast

    1. dickst14

     Inderdaad Ik ben blij dat Derksen zegt dat Feyenooit kampioen wordt want hij zit er inderdaad altijd naast.

   2. RickyAmsterdam

    Doordat Younes altijd al makkelijk zijn man langs komt zie ik nogsteeds veel potentie in die jongen. Als hij leert scoren is het een speler van een erg hoog niveau.

 2. KBouter

  Gisteren wel ja, word hij een seizoen lang uitgefloten dan is van de “geweldige” supporters weinig over.

 3. -buitenkantje rechts-

  Younes speelde zijn beste wedstrijd.. zowel binnendoor als buitenom..
  Die back van Schalke wordt nig wel een paar keer gillend wakker denk ik. 😄

  1. Litmanen

   Hij is al weken op de weg terug, maar hier bleven dezelfde mensen hem maar afbranden.
   Wel jammer dat Bosz Neres bracht ipv Dolberg. Dat had zomaar een goaltje kunnen schelen.
   Ik hoopte op De Jong voor Schone, maar vdBeek speelde eindelijk in een topwedstrijd echt heel goed.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zo hebben we allemaal onze vooekeuren Litmanen..
    Ik zie bv Kluivert het liefst van links komen en Neres van rechts.. Dolberg spits met Traoré daarachter als 10..
    Ook achterin zou ik starten zoals het stond na de wissel van Sinkgraven..
    Feit is dat we gisteravond een fantastisch Ajax hebben gezien waar Bosz alle credits voor verdiend.

    1. De seijs

     Br, Schalke staat 12e in de competitie. Dat ajax fantastische speelde ja echt top. Maar had dat niet eerder gekund??? En er zijn nog steeds spelers die er niet in horen. Er wordt hier altijd door de “kenners” gezegd dat klaassen het spel ophoud en niet goed genoeg voor dit ajax is? Die staan hier nou ook te schreeuwen dat het zo fantastisch was. Die hoor je nu niet meer over klaassen! Zal maar zeggen… Tis maar hoe de wind waait bij de vaste kenners😂😂😂 En over Bosz, ook hij moet nog wel wat leren. Maar (laten we na gisteravond posetief blijven) als we zo doorgaan dan staan we straks met 2 prijzen. 😂👍👍👍

     1. Widi

      Ga nou niet inhoudelijk proberen te praten. Je valt door de mand. Oh en….posEtief? Echt?

     2. De seijs

      ???Widipietertje ga jij nou niet reageren op mij. Want dan ga ik weer met jou dollen (spelen ) en dan val jij WEER door de mand! Dan word je weer helemaal dol. Dan heb je je eigen niet meer in de hand ( de zoveelste keer) liegen en bedriegen en bedreigen. Dus wees eens een grote jongen en reageer niet op mij. (geloof me is beter voor jou) En ik weet dat de forum leden hier niet op zitten te wachten. Dus voor jou en misschien enkele meelopers wees wijs ( kies De Seijs😂😂😂) en laat de seijs met hatelijke en discrimineerde en bedreigende etc. met rust! Is beter voor iedereen. Vrolijk passen. 😂😂😂

     3. Widi

      Je hebt er geen bal verstand van. En van de week had ik inderdaad je kop van je romp getrokken als je niet zo laf was geweest. Niet proberen als een kenner over te komen door mijn teksten na te apen. Ik kan je natuurlijk niet tegenhouden. Maar ik zal er wel op blijven wijzen. Kneus.

     4. De seijs

      Widipietertje 😂😂jij heb mazzel. Ik heb geen behoefte om te spelen vandaag. Maar wat je hier weer verkondigd is weer triest!! (aartje naar zijn vaartje?)

     5. Litmanen

      Schei nou eens uit gasten. We hebben allemaal genoten gisteren. We hebben allemaal onze voorkeuren maar Bosz beslist en voorlopig heeft hij het fantastisch bedacht allemaal.

     6. Widi

      Lekker consequent ben jij. Hier zeg je schei uit. En in een ander topic stook je die idioot op om AB aan te vallen.

 4. Jimmy1971

  Eindelijk laten Younes en Traore zien dat er veel klasse in zit !
  Want dat kon een leek al zien !!
  Alle grote wedstrijden domineert ons Ajax op dit moment. Komend jaar aan de mentaliteit werken zodat we dan geen onnodige punten meer bij de ‘ kleintjes ‘ meer verspelen , en het worden weer hele mooie jaren !! Volgen mij is nu ook wel het bewijs geleverd dat Ajax ondanks de geweldigd jeugd , daar niet alleen op kan leunen !
  Een mix daarvan , jeugd en goede aankopen , maakt ons wel weer top !!

  1. Bakkie

   Precies Jimmy, met alleen eigen jeugd kom je er niet. Exceptionele talenten als Sanchez en Ziyech mag je best de portemonnee voor trekken!

 5. Jimmy1971

  Hoop dat Klaassen nog een jaar te houden is , maar ben bang van niet ! Met zijn spel en vooral zijn beslissende goals ..

 6. -buitenkantje rechts-

  Het lijkt er op dat Ajax op stoom begint te raken aan het einde van het seizoen..
  Erg belangrijk in de beslissende fase van de competitie waar de prijzen verdeeld gaan worden.

  1. Litmanen

   Valt mij ook op. Tot nog toe de enige ploeg in Nederland die niet door het ijs zakt, tot nog toe. Kan door het succes komen, maar die gasten lijken wel erg fit.

   1. Widi

    Volgens mij omdat we in de breedte veruit de sterkste selectie hebben. Donny had nog weinig gespeeld, maar kon gisteren moeiteloos mee in kwartfinale EL. We hebben er echt 20 die goed genoeg zijn. De anderen hebben dat niet.

    1. EugAjax

     BR, Litmanen en Widi allemaal eens😄😄. Nog slechts 8 wedstrijden volhouden. Moet te doen zijn met deze fitheid en scherpte

    2. KBouter

     Dat viel mij trouwens reuze mee, wat ik dit jaar van hem gezien heb viel gewoon tegen, dacht dat jukbeen terugslag had, maar gisteren liet hij zien gewoon goed met dit niveau mee te kunnen.

 7. De seijs

  Younes was gewoon tot een week of 3 geleden bagger. Nu gaat hij ook buitenom., en dat roepen wij hier al maanden. Misschien leest hij ons hier ook? Dat hij kan voetballen dat wisten wij hier al. Het kwam er alleen niet uit. En ja dat ligt volgens mij ook aan de trainer. Die moet hem toch belijden. Maar goed hij is op stoom ( eindelijk ). Blijven Door gaan Younes en de prijzen liggen dan voor het pakken.

  1. Prinsengracht

   Ik heb jou van alles horen roepen. Maar niet inhoudelijk over voetbal. Dus geen credits pakken die je niet toekomen.

    1. Prinsengracht

     Volgens mij denk jij dat jij alleen met AB op dit forum zit. Steeds als iemand iets schrijft wat jou niet aanstaat begin jij AB te schreeuwen. Is er iemand op te forum waarvan je niet denkt dat die AB is? Voer voor psychologen:-)

     1. De seijs

      Jij bent burn-out ab de rasist. Zelfde teksten, zelfde haat?? jij bent burn-out ab de rasist .

 8. KBouter

  Eigenlijk zijn we allemaal domme lullen…zeiken tegen mede Ajacieden onderling. In plaats van samen te juichen op de tribunes, gooien we liever links en rechts er een paar naar beneden. Op deze manier gaat het hele mooie Ajax forum naar de kloten.

  Triest eigenlijk en soms om te kotsen!

  1. EugAjax

   Eigenlijk Kbouter…..heb je helemaal gelijk dus ik wil graag Sar herhalen bij de bekerfinale tegen Zwolle: “KAPPEN MET DIE SHIT!!”
   We can make the forum great again
   YES WE CAN!

  2. Widi

   Ik heb het echt geprobeerd. Maar van deze eikel kan ik me niet eens voorstellen dat hij Ajacied is. Hij heeft het voetbalverstand van een kakkerlak. En hij is alleen uit op kutten.

   1. KBouter

    Ik weet het Widi…er zullen altijd mensen zijn die trollen, maar om er op te reageren voer je ze juist.

    En ja…het is verdomde moeilijk om soms niet te reageren.

    Maar wat hier speelt is reacties op reacties, zie wel eens iemand vrij normaal reageren en toch krijgt hij de wind van voren, zo diep zit de haat helaas. Heb me er bewust maanden niet mee bemoeit en dacht…reageer maar niet want hier doe ik niet aan mee, maar het is wel jammer dat 60% wat hier op het Ajax forum geluld word, niét over Ajax of voetbal gaat, en dat is jammer.

    Ik hebt ook geen schuldige in gedachten, we zijn het simpelweg allemaal en gasten die hier stilzwijgend zich de schompes zitten te ergeren, zijn net zo erg.

    1. -buitenkantje rechts-

     Begrijp wat je zegt KBouter.. Heb tijdje geleden ook gezegd dat je hier erg goed moet kunnen scrollen af en toe. Blijft wel een discussieforum.. geen gezamenlijk juigforum.. Zolang de scherpe discussies over de inhoud gaan heb ik er geen problemen mee..

     1. EugAjax

      BR gaat Kbouter niet om de felle voetbaldiscussies. Dat doet hij ook. Gaat hem dus niet om een juichapp er van te maken denk ik. Maar om dat zoals jij noemt het scrollen niet meer te hoeven doen. Zou moeten kunnen lijkt me. Hoewel op ander topic het al weer richting scrollen gaat 😃 (en nee niet door jou)

    2. Indojood

     Ik ga me i.i.g. niet inhouden na jullie pleidooien. Vind het ook hypocriet gelul. Het elkaar bashen gebeurt hier al jaren. Als je het ff zat ben, gewoon doorscrollen zoals BR zegt, uiteindelijk vind je altijd dezelfde personen met wie het leuk discussiëren is. En af en toe online iemand een draai om zijn oren geven, moet kunnen.

     1. EugAjax

      Indojood gaat niet om hypocriet willen zijn. Gaat wat mij betreft om te stoppen met elkaar dood te wensen, van ringen af te gooien, op voetpaden overrijden, elkaar in elkaar willen slaan, en dat soort dingen. Niet om de hele felle voetbaldiscussies graag zelfs!!!!! Maar goed als jullie dat ok vinden en sommigen daar mee door willen gaan ja dan scrollen we toch gewoon a la BR. Geen probleem was een poging waard van Kbouter. Toch ook iemand die fel kan discussieren. Daarom is het niet hypcriet van hem. Nee mss het juist extra goed dat hij dat deed.

     2. Indojood

      Ik heb zelf nooit iemand dood gewenst of een ongeneeslijke ziekte toegewenst, EugAjax. Ik heb het zelfs voor je opgenomen toen iemand je graag in een gierput zag vallen. Ik heb laatst ook aangegeven dat AB en de seijs strontvervelend zijn. Ik discussieer graag fel en verwacht dat daarom sommigen iets gaan roepen over mijn afkomst zoals de seijs en ajaxpers laatst. Ik adresseer dit wel maar het doet mij niets. Ik vind het hypocriet dat we dergelijke pleidooien gaan houden terwijl niet zo lang geleden we deze site zo leuk vonden omdat we elkaar kunnen jennen. Ik zou het erg saai vinden als we nu als brave kerkgangers alles met de mantel der liefde gaan bedekken. Nogmaals sommige uitspraken over dood wensen en ongeneeslijke ziektes gaan echt te ver maar voor de rest lees ik bijna alles met een glimlach.

 9. EugAjax

  Indojood daarom verbaasde het me juist dat jij het hypocriet noemde (althans zo las ik het) ik was juist heel erg blij dat je het voor me opnam. En ook dat je andere dingen aan de kaak had gesteld. Maar na je uitleg begrijp ik de hypocrisie opmerking en dan ben ik het met je eens. Dit forum is leuk heel leuk zelfs als we lekker over voetbal en vooral Ajax discussieren en ja fel zeker leuk. Ik ben blij met je toelichting dan begrijp ik hem beter. Sorry dat ik hem even verkeerd opvatte (de hypcriese opmerking) 😄

 10. EugAjax

  O ja opmerkingen over afkomsten vind ik helemaak uit den boze. Dat raakt jou misschien niet, maar ik vind dat zeker storend. Ach als men dat weer doet gewoon door scrollen vrees ik 😄.

  1. Widi

   Dat is voor mij de hoofdreden om Seijs iedere keer weer aan te pakken. Hoewel hij het woord niet kan spellen, is hij een rascist. Mijn “val dood” was dan ook oprecht.

   1. Prinsengracht

    Met die laatste zin heb ik moeite. Maar voor de rest begrijp ik je weerzin Widi.

Reageren is niet mogelijk.