Selectie, op Sinkgraven na, ongeschonden uit Europees duel

Een dag na het duel tegen Schalke04 blijkt dat op Daley Sinkgraven na de klachten op fysiek vlak meevallen binnen de selectie. Medisch onderzoek heeft vrijdag uitgewezen dat Sinkgraven tegen Schalke de binnenband van zijn linkerknie verrekt heeft. De linksback moet daardoor in ieder geval het duel van komende zondag tegen Heerenveen aan zich voorbij laten gaan. Of Sinkgraven de return tegen Schalke van volgende week donderdag haalt, is nog niet bekend.

De overige spelers kwamen ogenschijnlijk ongeschonden uit de strijd. ‘Meestal voelen de spelers twee dagen na een wedstrijd het meest. Maar in principe is iedereen buiten geweest voor de uitlooptraining,’ aldus Peter Bosz op de officiële website. ‘We laten nu al een aantal weken zien dat we er fysiek goed opstaan. Onze manier van voetballen vergt veel kracht. Gelukkig zijn we nu in staat het wedstrijd na wedstrijd te herhalen.’

Related posts

29 Comments

  1. dioajax

    beterschap sink….we hebben wel een goeie oplossing….gewoon viergever op links en de ligt centraal en alles komt goed….

      1. stylo1984

        Riedewald vind ik met zen invalbeurten en zwaar zwaar tegenvallen…. krijg ke de kans een keer om wat te laten zien, ist 10 keer niks

    1. Litmanen

      We kennen je voorkeur. Fijn dat je het niet erg vindt dat Sinkgraven geblesseerd is.
      Goeie supporter hoor!

      1. KBouter

        Ben juist wel gecharmeerd van Sinkie, maar ik bedoelde…dit kun je makkelijk opvangen door een kleine wisseling.

      2. stylo1984

        Nee speler met blessure lekker opstellen en vervolgens helemaal naar de klote laten spelen… goeie tactiek

    1. Bakkie

      Inderdaad, prima. Omdat Viergever ook gewoon een prima speler is die prima kan voetballen ?

  2. Mooi

    Mooi om te horen dat er niets meer met de spelers mis is na zo zware wedstrijd we hebben nu genoeg spelers om te wisselen maar ik hoop dat het nieveau wel zo blijft want dat was erg goed Ajax waardig was erg mooi.

  3. De seijs

    Hoop dat het meevalt voor Sinkgraven. Maar ga er vanuit dat Bosz het zondag en ik hoop de rest van het seizoen afmaakt met viergever op de linksback plaats.

  4. Indojood

    Heb niets tegen Sinkgraven maar dit is geen linksback en voor andere posities komt hij ook tekort. Gewoon 7M door het afvoerputje verdwenen.

  5. Charka53

    Met Viergever hebben we toch een goede linkerverdediger die zelfs voor de goal opduikt.

  6. EugAjax

    Sinkgraven jammer dat je geblesseerd bent. Trek je niet teveel aan van commentaren hier. Ga door zoals je dit seizoen doet. Als je beter bent. Blind werd ook eerst weggehoond in Arena om daarna als held naar MU te gaan. Er is dus nog hoop voor je. Ondertussen hebben we een hele brede selectie en word je door andere goede speler oogevangen. Wsl Viergever en dan Ligt in centrum. Werkt ook goed

  7. stylo1984

    Sinkgraven is miss niet een volledige back maar vind dat ie het prima doet ook in andere opzichten…. jullie hebben liever boilessen terug of?

    1. Bakkie

      Vind ik ook stylo, ik snap die kritiek op hem ook niet echt. Altijd 100% inzet, fel op de bal en veel voetballende kwaliteiten waarmee hij het middenveld helpt.

Comments are closed.