There are no ads, please add some


Huntelaar: ‘Ajax sterk in het voordeel’

Na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Schalke’04 verscheen Klaas Jan Huntelaar ook voor de camera van RTL 7 en liet de oud-Ajacied zijn licht schijnen over de wedstrijd.  Dat Ajax uiteindelijk maar met 2-0 won is ook in de ogen van Huntelaar een klein wonder.

‘Ik heb van tevoren al gezegd dat Ajax heel goed kan voetballen en flink druk kan zetten om het ons lastig te maken. Onze keeper heeft ons volgens mij elf keer weten te behoeden voor een grote nederlaag dus zullen wij in de return veel scherper moeten zijn als vanavond. Het is in ieder geval wel duidelijk dat Ajax sterk in het voordeel is want ze spelen het spelletje erg goed’.

Bron: RTL


Gerelateerde posts

49 reacties

 1. De seijs

  Kom volgend seizoen maar bij ons voetballen klaas. Dan weet je weer wat wat winnen is.

  1. HURBIE

   Zo is dat Huntelaar als jij dat zegt ,voelt het als een echt COMPLIMENT van een geweldige oud AJAX spits

 2. Litmanen

  Klaas-Jan was teleurgesteld dat zijn trainer blijkbaar niet naar hem had geluisterd. Voor volgende week hoeft hij geen advies meer te geven. Ze zullen toch wel wakker zijn?

 3. vak411

  We hebben laten zien in het stadion waarom het meer dan de moeite waard is om terug te komen of niet Klaas-Jan… traoré out.. kjh in…

  1. Charka53

   Doe maar rustig aan vak411 straks doet de Hunt ons de das om en of je dan nog zo blij met hem bent.

   1. vak411

    Das waar charka, maar als hij ons volgende week de das om doet dan hoop ik nog steeds dat hij naar Ajax komt hoor. Dat staat daar los van. Blijft een synpathieke gozer die ongelooflijk makkelijk scoort. Blijf het zonde vinden dat Traoré 20 wedstrijden voor lul op rechtsbuiten heeft gestaan. Had hem lekker met dolberg afgewisseld. Traoré scoort moeilijk maar houdt net als Younes steeds 2 man beizg waardoor tegenstanders minder door kunnen dekken op Ziyech..

    1. Charka53

     Dat mag Bosz zich aanrekenen het heeft ons doelpunten en waarschijnlijk ook wedstrijd punten gekost.

     1. Bakkie

      Je kan het ook anders zien: Gelukkig heeft Bosz Traore op rechts gezet, zodat Dolberg op 9 kan spelen. Maar als hij op rechts niet presteert moet je hem wisselen en dat doet hij te weinig

     2. AFCA my World

      Ik zie liever Traore op een vluchtelingenbootje terug naar engeland,met Neres,Kluivert en Cerny hebben we genoeg kwaliteit op de bank zitten !!!

     3. vak411

      Klopt charka, dat mag Bosz zich aanrekenen.. maar dan ooknde credits voor Bosz voor de laatste maanden.. hij besluit dat tete, bazoer, riedewald enz enz.. op de bank zitten of weg kunnen… en het loopt..

 4. -buitenkantje rechts-

  Zeker sterk in het voordeel, maar verwacht daar toch een andere wedstrijd. Essentieel is dat we daar ook scoren..
  Dan moeten zij 4x scoren om door te gaan en dat zie ik niet geveuren.
  Dus.. Ajax naar de halve finale!😄

 5. Jimmy1971

  Hoop dat de spelers volgende week Schalke nog wel iets serieuser nemen dan sommige ( terecht ) euforische supporters , en dan zitten we gewoon bij de laatste 4 !!

 6. KBouter

  Snap echt niet waar ineens de euforie vandaan komt dat Huntelaar zsm terug moet komen bij ons.

  Oja…tuurlijk, hij speelde gisteren en de afgelopen jaren ook geweldig!!

 7. EugAjax

  Hoewel ik mega zwak heb voor Klaas Jan zou ik als ik Ajax was proberen Traore vast te leggen. Zoekt hij het samen met Dolberg Neres Younes en Kluivert maar uit wie de drie in voorhoede worden

  1. AB fvjcfe

   Cassierra ook nog rondlopen met Siwrhuis in aanticht. Geen plek voor Traore zou ik zeggen, loopt eigen jeigd in de weg.

   1. -buitenkantje rechts-

    Klopt..Hoor dat we Cassierra nog niet moeten opgeven, maar tot nu toe speelt hij weinig overtuigend.. Sierhuis vind ik wel veelbelovend.

  2. -buitenkantje rechts-

   Eens.. Traoré en Dolberg samen heb je een gouden koppel.. Klaas Jan heeft zijn tijd gehad.. Zit eigen jeugd in de weg. Gast niet komen om net sls bij Schalke af en toe in te vallen.. Bovendien niet te betalen.

   1. Widi

    Huntelaar is transfervrij. Traoré niet. Die is deze maand bovendien veel duurder geworden. Ik geloof inderdaad nog in Cassierra en Sierhuis is ook gewoon goed. De enige reden om Huntelaar te halen is zijn ervaring. Maar gisteren speelden we goed zonder veel ervaring. Dus niet doen. En Traoré toch ook niet doen.

 8. De seijs

  Klaas-jan altijd binnen halen. Traore is op zeker weg na dit seizoen. Cassiera wordt hem op zeker niet. Sierhuis nog 0,0 ervaring en kan Dolberg als hij uit vorm of een blessure heeft iet vervangen. Dus we hebben ervaring nodig, iemand die de klappen van de zweep kan. Met een transfervrije klaas-jan haal je iemand binnen die ajax niks meer hoeft te leren. En zoals klaas al vertelde voor het geld doet hij het niet meer. En hij snapt ook dat hij 2e keus zal zijn. Dolberg zal 1e spits zijn. Ideale transfer zou dit moeten worden. Dus ik zie klaas -jan volgend seizoen wel weer in het mooie shirt van ons ajax spelen in de Amsterdam arena.

  1. EugAjax

   Ja De seijs na zo een pleidooi ben ik (bijna) om😃😃. Ik zie in Traore wat meer mogelijkheden (meerdere posities) en meer toekomst. Neemt niet weg dat ik Hunt zeker een mooi alternatief zou hebben. Zeker met talent als Sierhuis die er aan komt.

   1. Widi

    Bijna om? Het zit vol foute aannames! Cassierra (zo heet hij) kan het zeker nog worden. Sierhuis kan Dolberg wel vervangen. Hij heeft meer ervaring dan Dolberg aan het begin van het seizoen had. En wat je op de Toekomst wel ziet en op teletekst niet: Sierhuis koppelt een keihard schot aan precisie. Als er 1 is die niet snapt/accepteert dat hij tweede keus is, is het wel Huntelaar. Het is een pleidooi van iemand zonder enige kennis dat jou bijna om doet gaan. Ik zou maar bij mijn eigen mening blijven als ik jou was, al blijft Traoré niet hoor.

    1. EugAjax

     Widi er staat ook bijna. Ik moet wel zeggen trio Huntelaar, Dolberg en Sierhuis dan heb je wel mooie keus. En zelfs Huntelaar snapt dat als beide of een van de twee beter zijn dan staat hij niet in basis ondertussen kunnen de jonkies dan veel leren van hem. Daar zit echt wat in, wat Seijs zegt. Jij bent het niet met hem eens zo te lezen. Maar jij denkt dat Traore niet blijft, wat ik wel hoop ondanks Seijs zijn punt, en ik denk eerlijk gezegd niet dat Huntelaar komt. Als beide niet doorgaat dan gaan we met Sierhuis en Dolberg van start? Zou wel mooi zijn om weer te volgen

     1. Widi

      Ja jammer. Je moet onzin niet aanmoedigen. Ik denk dat Huntelaar voor problemen zal zorgen. En we hebben een trainer die daar meteen mee afrekent. Dat is al gebleken. Zonde van het geld. Los van het feit dat Huntelaar al een hele tijd geen indruk maakt.

     2. EugAjax

      Widi daar verschillen we van mening in. Ik vind Klaas Jan geen onzin dus ik moedig hem en beredenering gewoon aan sorry

     3. Widi

      Een rascist blijft een rascist. Dus je weet wat je aanmoedigt. Jij zit nu in Noorwegen. Onlangs noemden een paar forumleden hem terecht Seis Breivik. Ik keur hem af. Met alles erop en eraan.

     4. EugAjax

      Widi wat is er racistisch aan zijn betoog om Huntelaar aan te trekken ipv Traore. Daar ben ik met hem over aan schrijven. Heel raar en zeer maar dan ook zeer onaangepast dat je mij verwijt dat ik racisme aanmoedig! En ik weet niet of je precies weet wie of wat Breivik is, maar ik vermoed niet, slechts een vermoeden, dat De Seijs niet in staat is om 95 mensen vnl kinderen af te schieten midden op een eiland……ik zie dit allemaal maar even als een uitglijder van je. En nee ik keur de discussies van Seijs met sommigen niet goed. Dat weet Seijs en heb ik weleens tegen hem gezegd. Maar naar mij toe heeft hij zich nooit zo uitgelaten en dus blijf ik met hem over voetbal discussieren en moedig ik zeker niks aan. Je slaat echt door nu. Jammer.

     1. Widi

      Vraag me trouwens af of hij van de politierechter in Amsterdam deze week 60 of 80 uur werkstraf heeft gekregen.

 9. Widi

  Eug daar is niets rascistisch aan, behalve de schrijver van het bericht. Je weet best dat hij een rascist is. Als je goed leest, schrijf ik niet dat je rascisme aanmoedigt. Ik schrijft dat je een rascist aanmoedigt. Goed lezen. Het is echt van de zotte dat ik me moet verdedigen omdat ik een openlijke rascist niet pruim.

  1. EugAjax

   Widi je hoeft je van mij niet te verdedigen. Ik verdedig mezelf nav jouw aanmoediging opmerking. En nee ik weet niet of Seijs een racist is. Ik ken hem niet en ik ga altijd uit van wat mensen tegen mij zeggen en of reageren. Seijs heeft zich tegen mij altijd keurig verwoord. Ik heb 1 criteria. Mensen die tegen mij over de schreef gaan die dien ik van repliek. Ik ga geen oordeel vellen over andermans vaak belachlijke discussies.

   1. EugAjax

    O ja en als je iemand wegzet als een Breivik zet je hem weg als een massa moordenaar. Nu weet ik zeker dat Seijs dat iig niet is.

 10. -buitenkantje rechts-

  Sluit me volledig aan bij wat Widi zegt over Huntelaar..
  Huntelaar wil komen als hij nr1 spits is.. Dat gaat hij niet worden me Dolberg en de aanstormende Sierhuis. Karakter van Huntelaar zit dan zo in elkaar dat hij stennis gaat schoppen. Dus gewoon niet doen..
  Bespaart veel problemen en geld.

  Wat betreft Seijs vind ik sommigen wel erg gevoelig reageren.. Hij provoceert af en toe bewust en een aantal staan direct in de rij om toe te happen.. Vervolgens kan je 20 berichten verder scrollen..Gewoon geen podium geven.. Alleen inhoudelijke onzin aan de kaak blijven stellen.

  1. EugAjax

   BR vanwege dat karaktertrek van de Hunt heb ik ook vvorkeur voor Traore. Ook vanwege de groeipotentie die deze jongen nog heeft. Maar als het niet doorgaat zie ik Hunt toch als alternatief. Ik deel je mening over zijn moeilijke karakter maar hey het is topsport en hij is topsporter. Logisch dat hij niet blij is als hij op bank zou komen. Dat moet zelfs ook niet. Als hij zich dan onmogelijk zou gaan maken ja dan houd het op maar daar geloof ik dan ook weer niet in. Zolang je bij de Hunt maar goudeerlijk bent en geen valse beloften maakt! Ajax heeft veel voetbalknowhow dus dat zouden ze goed moeten kunnen managen.
   Mbt Seijs ben ik het met je eens.

 11. Widi

  Inhoudelijk vind ik jouw opmerking over Huntelaar natuurlijk terecht. En jij hebt hem niet alleen bij Ajax maar ook bij Heerenveen meegemaakt. Dus jij kan het weten. Blijft een raadsel waarom zoveel anderen dit gewoon niet weten.

  1. -buitenkantje rechts-

   Tja.. Toch even een waarschuwing.. Huntelaar krijg je niet in een “Westermann rol”
   Kan je voorspellen als bv Dolberg 3 wedstrijden niet scoort en hij zit op de bank krijg je problemen.

   1. Widi

    Zeker weten! Ik zag donderdag na de wedstrijd dat hij nog niet veranderd is. En dat hoeft ook niet natuurlijk. Maar Ajax moet er niet aan beginnen. Tenzij er een monsterbod op Dolberg komt.

    1. Mening van AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten dan moet Jonk terug naar Ajax

     Huntelaar moet pok als Dolbeg vertrekt niet komen. Het is gewoon te laat. Had 2-3 jaar erder moeten gebeuren, i.p.v. milik destijds bijvoorbeeld.

Reageren is niet mogelijk.