There are no ads, please add some


Ajax – Schalke’04 op RTL 7 en Fox Sports 3

Ajax speelt voor het eerst sinds veertien jaar weer in de kwartfinale van een Europees voetbal toernooi. Het Duitse Schalke’04 is hierbij de tegenstander en de wedstrijd is live te volgen via RTL 7 en Fox Sports 3. 

De uitzending op RTL 7 begint om 20.25 uur. De aftrap van de wedstrijd is om 21.05 uur. In Amsterdam ontvangt presentator Wilfred Genee de analisten René van der Gijp en Johan Derksen. Na afloop van de wedstrijd zijn samenvattingen van de drie andere kwartfinale-wedstrijden te zien. Op betaalzender FOX Sports zijn alle wedstrijden live te bekijken en zal men Ajax – Schalke’04 uitzenden op kanaal 3. In Nederland kan men via de ether in FM en DAB+ de wedstrijd Ajax – Schalke’04 live volgen via NPO NOS Radio 1. Ook regionale radiozender Radio NH besteedt uitgebreid aandacht aan de Europese wedstrijd van Ajax


Gerelateerde posts

20 reacties

  1. vak411

   Al lekker gezellig hier. De kenners op de bank thuis, we lezen het vanavond wel weer! Have fun allemaal!

     1. Widi

      Ja. En toch zie ik hier elke week opstellingen langskomen die redelijk ver van de realiteit liggen.

 1. Jimmy1971

  Ik ben al aardig Derksen-moe aan het worden , hebben ze geen echte kenners in de buurt van de studio’s ?

 2. De seijs

  Bosz kennende zat deze opstelling er wel in. Daar hoef je geen glazenbol voor te hebben.

 3. Widi

  Overmars sprak net over Tete en Huntelaar. Tete gaat gewoon weg. Absoluut. En ik zou er niet gek van opkijken als Huntelaar alsnog komt. In beide gevallen sta ik er niet echt achter. Volgens Overmars heeft Raiola aangegeven dat Tete helemaal niet wil blijven.

  1. -buitenkantje rechts-

   Overmars zelf staat ook open voor vertrek hoorde ik.. Dennis toch opvolger?

  1. AB: als we Cruijff en zijn visie nooit willen vergeten, dan Jonk terug naar Ajax

   Neem aan dat je Tete bedoeld en niet Overmars

Reageren is niet mogelijk.