There are no ads, please add some


Van der Sar: ‘Mooi dat weer een KNVB-topman zijn voorkeur uitspreekt’

Edwin van der Sar heeft op Twitter een reactie geplaatst nadat na Gijs de Jong nu ook Hans van Breukelen zijn voorkeur heeft uitgesproken over wie men het liefst kampioen van Nederland ziet worden. Dat het momenteel een grote puinhoop is bij de KNVB lijkt voor beide heren geen reden om zich afzijdig te houden van bepaalde uitspraken aangaande de titelstrijd tussen Ajax en feyenoord, waarbij men de schaal het liefst naar rotterdam ziet gaan. Deze mededeling van Van Breukelen is bij Ajax niet helemaal in goede aarde gevallen, zo blijkt uit een tweet van algemeen directeur Edwin van der Sar: ‘Wel mooi dat weer een KNVB-topman zijn voorkeur uitspreekt’, zo laat Van der Sar weten op Twitter.


Gerelateerde posts

67 reacties

  1. dioajax

   met je eens dickst….010 kan niet kampioen worden alleen met hulp…010 gaat punten verspelen en ik Ben positive dat we met 1-3 psv winnen…het maakt ons niet uit Wat ze zeggen…we moeten gewoon elke wedstrijd winnen…maar je kan nu zeker zien Wat knvb wilt en het was ook duidelijk in veel wedstrijden van 010 dit seizoen…

   1. afcabran

    We moeten nu alles zette.. op het feit dat we nu elke wedstrijd moeten winnen

 1. afcabran

  Ach. Dat is de KNVB de laatste paar jaren. Een grote puinzooi. Verder geen aandacht aan die pipo’s geven.

 2. nick-afca95

  De KNVB handelt al een hele lange tijd erg onproffesioneel. Dit verbaast me dus ook helemaal niks. Niks van aantrekken en gewoon kampioen worden.

  1. BobbyHaarms

   Precies dat! Alles wat er uit die mond van die van Breukelen rolt is poep. Ongelooflijk dat Nederland met dit soort clowns opgescheept zit bij het ooit zo groteOranje. Amateurisme ten top.

   Gewoon kampioen worden dus en deze droeftoeters verplicht de schaal uit laten reiken in een bomvolle Arena. Zodra ze dan het woord nemen één groot fluitconcert produceren. 👍

   1. rickert

    En in Rotterdam blijft iedereen maar roepen dat de KNVB ons landskampioen wil maken ieder jaar. Heerlijk als je in een alternatieve wereld kan leven, waarin je je eigen onzinnigheden begint te geloven. Achterlijke lui die Feyenoorders😂

   2. Litmanen

    Je kunt je schouders ophalen over deze uitspraak, maar ik blijf het schandalig vinden. Van Breukelen dient onmiddellijk op te stappen!
    Werkelijk te gek voor woorden dat een leidinggevend figuur bij de KNVB dit straffeloos mag zeggen.
    Oprotten deze halfzachte dominee!

    1. AB fvjcfe

     Als organisatie is het niet gek dat je graag wat variatie ziet in de kampioenen. Commercieel is het minder aantrekkelijk als het alleen maar gaat om één, hooguit twee teams. Daarnaast zeggen we toch altijd: vrijheid van meningsuiting, nou daar valt dit ook onder. Voor mijn part zegt hij dat hij als oud PSV man dat hij hoopt dat PSV alsnog kampioen wordt. Hiervoor hoeft hij niet op te stappen maar om een heleboel andere redenen wel, maar dat staat los hier hiervan.

     1. Litmanen

      Hou nou toch eens op geestelijk gehandicapte idioot!
      Ga lekker op de app van 010 zitten. Welke normale Ajacied zegt nou dat het beter is dat een andere club dan de Ajax kampioen moet worden!
      Vanwege de variatie!
      Ga lekker met je vent naar een parenclub, dan krijg je variatie.

     2. AB fvjcfe

      Goh, Litmanen. Probleem dat ik gewoon een mening ventileer? Jeetje, denk aan je gezondheid joh. Denk trouwens eens aan de uitspraak van een forumlid hier: als je zo snel over de mannenliefde praat …… zijn er vaak verborgen diepere verlangens.

     3. Charka53

      Nou nou vrijheid van meningsuiting is wel leuk maar de KNVB moet neutraal zijn maar dit seizoen is daar al niet veel van gekomen en dan nog de hulp van het arbitrale kwartet aan de voor hun gewenste kampioen is toch wel opgevallen.

    2. Widi

     Leidinggevend? Staat misschien in zijn functieomschrijving. Maar hij geeft geen leiding natuurlijk. Hij lult als een kip zonder kop. En meer doet hij volgens mij niet. Degene die hem aangesteld heeft, moet als eerste opstappen.

   3. dioajax

    zo is het vriend Bobby. ..je kon het zien in veel wedstrijden van 010 dit seizoen wie knvb kampioen wilt maken…en nu zijn de makers gevallen en ze zeggen het op je gezicht…Ben geen kalimero want je ziet hoe het een grote spel is…maar nu moeten de spelers alles geven en hun Monday dit te doen…het ruikt geld….

    1. BobbyHaarms

     Precies dioajax, alles draait alleen maar om dat fucking geld bij die gasten! Die doorgezakte bobo’s gruwelen van het idee dat Ajax kanpioen wordt, stelletje undercover kakkerlakken! Dit moet nu voor Ajax nóg meer een drive zijn om kampioen te worden, alleen al vanwege het feit dat je gruwelt van het idee dat ze nog hun zin gaan krijgen ook die KNVB-mafia!

 3. Mooi

  Ja daar krijg je een hele nare smaak van in je mond bah KNVB met je voorbeeld fuctie .

 4. ritchy

  Als ze de scheidsrechters maar geen opdracht geven om tegen ons te fluiten mocht het wel gebeuren dan iedereen aangifte doen

  1. Litmanen

   Nou, de tuchtcommissie is al een heel seizoen op de hand van 010. Als er dan eindelijk voor bijvoorbeeld een elleboog een straf gevraagd wordt volgt meestal vrijspraak.
   Alleen de laatste keer konden ze er niet onderuit, maar 2 wedstrijden voor een elleboog lukt alleen een Feijenoorder.

   1. Litmanen

    En voor het geval iemand denkt dat dit Calimerogedrag is moet diegene de strafzaken tegen Feijenoorders dit seizoen maar eens nalezen!

    1. AB fvjcfe

     Ze hebben een goede advocaat. Niks mis mee in een rechtstaat. Had de aanklager de zaak maar beter moeten behandelen, hij is gewoon afgetroeft.

     1. Litmanen

      Inmiddels kan iedereen nu wel zien dat jij vast op de Coolsingel bent gaan zitten.

 5. Iamsterdam2015

  Mochten we kanpioen worden dan komt die prutser ook nog de schaal aan ons geven……

 6. EugAjax

  Ik ben het helemaal met Litmanen eens. Onvoorstelbaar dat niet 1 maar intussen de drie hogere KNVB mannen een voorkeur in kampioenen gaan uitspreken. Hoe kan dat nou? Objectiviteit moet je uitstralen. Iemand een kampioenschap gunnen is op zich niks mis mee, maar waarom dit als onafhankelijke KNVB dit naar buiten brengen via 3 (!!!!!!) mensen. 1 keer slip of tongue zou kunnen maar dit is moedwillige campagne lijkt het op. Om over de strafzaken maar te zwijgen idd, en nee zeker geen Calimero gedrag want dit telt allemaal niet mee watvmij betreft als we onverhoopt er toch naast grijpen. Ajax moet titel gewoon pakken met dit materiaal. Geen excuses. Maar gedrag KNVB zeer laakbaar!!!!! Duidelijk geen leiding daar. Misschien wat voor Jonk en zijn consultants. En dat meen ik nog serieus ook. Laten die daar alles maar op poten zetten. Kunnen we ze eens goed volgen. Ik zou echt benieuwd zijn.

  1. Litmanen

   Jonk opereert graag op de achtergrond. Graag een mening geven, maar geen verantwoording nemen.

 7. AB fvjcfe

  Maar goed jongens, Ajax verliest steeds meer haar gezicht en de meeste supporters staan te dansen op het graf. Nog even en we kunnen zeggen RIP.

 8. EugAjax

  Eens Litmanen daarom is consultant job voor hem als gegoten. Advies geven en geen verantwoording hoeven dragen. Ik zal hem wel met serieuze interesse volgen. Ik ben benieuwd hoe dit gaat vliegen

  1. Widi

   Hoezo? Ze zeggen toch niet dat ze hopen dat een buitenlandse club kampioen wordt in Nederland?

 9. ajaxpers

  Wil je dan in het belang van het nederlandse voetbal Tapia, Nelom, Kuyt en …… op het CL😂😂😂😂

  1. Widi

   Nee natuurlijk niet. Maar het zijn geen landverraders omdat ze zo dom zijn om hun voorkeur voor 010 uit te spreken.

   1. Litmanen

    KNVB officials horen neutraal te zijn in de media.
    Dat zijn ze dus niet.
    Landverraders is ver gezocht, maar ook KNVB leden van andere clubs dan 010 betalen hun salaris.
    Dus, als je een voorkeur hebt dan meld je je zelf aan als bestuurslid van 010. Niet van de KNVB.

    1. Widi

     Nee. Zwijg gewoon over je voorkeur. Dat is voldoende. Los van het feit dat van Breukelen sowieso ongeschikt is en van Praag al 10 jaar over de uiterste houdbaarheidsdatum.

 10. -buitenkantje rechts-

  Dat mensen een voorkeur hebben is normaal. Alleen kan je die in bepaalde functies niet uiten. Zeer dom gedrag weer van v Breukelen.. Hij bewijst hiermee op meerdere vlakken niet capabel te zijn.
  Als KNVB topman moet je onpartijdigheid uitstralen. Dit geeft voer aan allerlei speculaties..

   1. Widi

    Van Breukelen heeft een eigenschap die jij niet hebt: hij wil perse aardig gevonden worden. En die eigenschap maakt hem ongeschikt voor veel functies in het voetbal. Ook voor de functie die hij nu bekleedt.

    1. Indojood

     Dat heb je mis, Widi. Ik wil wel degelijk aardig gevonden worden alleen het lukt me niet zo. Ben misschien te goed geïntegreerd in het Amsterdamse, grote bek en recht voor je raap, haha.

     1. Widi

      Je hebt er in elk geval niet alles voor over. Je praat niemand naar de mond. En dat doet Hans wel.

 11. JohnDoe77

  Ik denk niet dat iemand ooit die Van Breukelen naast zijn keepwerk serieus genomen heeft toch?

   1. AjaxJay070

    Wat ben jij een tjappie Litmanen. Schande dat jij de naam van een echte held gebruikt. Zou wel eens willen weten wat voor trieste tjap achter de knoppen zit.

    1. Litmanen

     Vast weer zo’n alias van AB?. Wat is er zo schandalig aan mijn mening dat ik vBreukelen een matige keeper vond?
     Het is dat hij in de EK finale een pingel stopt, maar iedereen is vergeten hoe stom hij die zelf veroorzaakte….

 12. fjonkman

  Een betere motivatie kon die pisvee’er van Breukelen a.k.a ‘Het Polletje’ ons niet geven. Laat iedereen maar tegen ons zijn, des te zoeter het kampioenschap zal smaken als we het echt voor elkaar krijgen met zijn allen!!

 13. Forever nr14

  Leidingevend figuur???? Een grote droeftoeter is het, opzouten met die pisvlek!!

 14. Jeroen-AFCA

  Hopelijk blijft overmars, 1e paar jaar rotzooi moeten ruimen nu hebben we geld genoeg en worden er spelers als ziyech en neres gehaald. En kijk naar de kwaliteiten van de jeugspelers die nu doorbreken tov 4/5 jaar geleden. Ik verwacht in de toekomst meer van zulke aankopen. We zijn de rijkste van nl en daardoor kunnen we vaker een risico nemen en gaat dat uiteindelijk lijden tot succes.

 15. vak411

  Die schuimbekkende kakkerlakken kunnen zondag thuis weer een gratis pingel verwachten.. wij worden Kampioen! Wat zal van Breukelen dan zeggen? Sorrie ik hoopte op feyenerd, toch zijn jullie beter… net als de afgelopen 20 jaar Hansje…

  1. Litmanen

   Mocht Ajax de schaal pakken dan moet vBreukelen hem voor straf in een volle Arena uitreiken.

 16. afcadeluxe

  wat een eikel om zo een uitspraak te doen,ik lees hier vaak vrijheid v.mening maar ik zou het ook raar vinden als b.v.scheidsrechters hun voorkeur uitspreken…

 17. timkloppers

  Schande dat de KNVB dit soort uitspraken doet. Competitie vervalsing als je niet wilt dat Ajax kampioen wordt. Hou mijn hart vast ,hoe de komende weken de wedstrijden van Ajax,feyenoord en psv gefloten worden.

 18. timkloppers

  Die leuke woorden over feyenoord vanuit financiële situatie zo terug geknokt. Rot op. Psv heeft gemeente steun. En wij nooit ergens aangeklopt, eigen jeugd en financieel wat minder en sinds overmars dikke zwarte cijfers. Kortom de gezondste club moet weer bezwijken.

 19. timkloppers

  weten ze in Zeist dat Ajax de meeste punten voor Europa pakt. Daarna az. In Eindhoven laten ze het schieten voor kampioenschap. Wij strijden voor alles. x
  x
  x

  ajax rules

Reageren is niet mogelijk.