There are no ads, please add some


Bosz verwacht meer puntverlies van koploper

Peter Bosz zag zijn elftal zaterdagavond met 1-5 winnen op bezoek bij NEC en een dag later feyenoord punten verspelen tegen PEC Zwolle. De Ajax-trainer verwacht echter nog meer puntverlies van de koploper, zo laat hij weten tegenover Ziggo Sport. ‘Thuis hebben zij het vrij makkelijk en scoren ze veel doelpunten, maar tijdens uitwedstrijden zie je de problemen. Dat was ook toen ze tegen ons speelden, wij waren overtuigd, zij niet. Dat zag je in de wedstrijd tegen PEC Zwolle ook weer terug. Ik denk dat ze nog meer punten gaan verspelen’.

Bron: Ziggo


Gerelateerde posts

102 reacties

  1. BobbyHaarms

   Dat is nog maar de vraag. Feit is dat we tussendoor nog 2 zware Europese wedstrijden moeten spelen, waarvan 1 uit terwijl je 3 dagen later ook uit speelt bij pisvee. Die wedstrijd wordt gewoon cruciaal voor Ajax en moét je hoe dan ook winnen. En dan hopen dat die kakkerlakken punten laten liggen uit tegen die fietstassen uit Arnhem.

   1. De seijs

    Ja is een feit. Maar psv wordt moeilijk. Daar zeker niet verliezen. Dan houden we nog kans.

    1. JohnDoe77

     Kakkies gaan verliezen tegen Utrecht en Vitesse, Ajax en Pisvee winnen alles waarbij Pisvee helaas ook Ajax verslaat. Einduitslag; Ajax 1, Pisvee 2 en Kakkies 3!! Hahahahahaha

   2. Widi

    Bobby ik vind dat de eerstvolgende wedstrijd de belangrijkste is. Dat is nu Schalke thuis. Maar voor de competitie Heerenveen thuis. Die is dus belangrijk. Ik vind het onverstandig om verder vooruit te kijken. Als je de wedstrijden voorafgaand aan pisvee uit niet wint, is die wedstrijd niet cruciaal. Ik heb gelukkig wel het idee dat Bosz er ook zo naar kijkt.

   3. knudde32

    nou zat zondag tafel van kees te kijken daar zat henk fraser en als je hoorde Hoe hij hoopte dat de kakkies kampioen worden hoef je van de fietstasse niks te verwachten

    1. Widi

     Hij zei er meteen achteraan dat hij en zijn spelers desondanks van Feyenoord willen winnen. Heb je dat niet meegekregen? Denk jij echt dat Fräser aan zijn spelers kan vragen om te verliezen? Dat Vitesse vlak daarna de bekerfinale speelt, is wel een factor. Kan me voorstellen dat de spelers voorzichtig zijn ivm blessures en/of schorsingen.

     1. knudde32

      dat zei Koeman ook met fietstasse toen hij het weg gaf aan psv en ajax vervolgens op 1 goal genaaid werd we zullen zien

   4. dickst14

    Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Ik denk dat het niet nadelig hoeft te zijn om gelijk na Schalke PSV te treffen. Motivatie en onderschatting zoals tegen Excelsior zullen het probleem niet zijn deze keer.

   5. Indojood

    Natuurlijk weet je het niet zeker maar het moet wel het uitgangspunt zijn in de Eredivisie, anders kunnen we beter ermee kappen.

    1. HURBIE

     Aan het eind van de competitie zullen we het weten
     Heb nog steeds afgelopen seizoen in mijn hoofd met met het trieste resultaat tegen de GRAAFSCHAP
     Huilen met de pet op dus afwachten en beste ervan hopen

     1. Jari_94-95

      Juist tegen PSV zal je Ajax zien winnen.. tegen Go Ahead thuis zal het dan waarschijnlijk een keer mis gaan. Het is bewezen in voorgaande jaren dat de clubs die onderin staan punten pakken tegen de grote jongens. Al met al de spanning stijgt! 🙂

   6. frenkynairo

    volgens mij is het ook een feit dat we de afgelopen jaren bij PSV uit gewoon winnen.

  1. DanielenRico

   En als Feyenoord geen kampioen wordt, Ajax of Pisvee wel , dan ga ik die kakkerlakken uitlachen 😂😂😂

     1. RickyAmsterdam

      Dat mag waarschijnlijk niet gezegd worden, maar ben het wel met je eens!

     2. Jari_94-95

      Je mening mag gedeeld worden toch. Die kakkerlakken gun ik persoonlijk nooit niks.. maar na zoveel jaar mogen ze het eigenlijk ook wel een keer worden. Die gezichten in Rottedarm staan al zolang op half 7.

     3. frenkynairo

      oh ik helemaal niet van mij mogen ajax en de lampies komende jaren de titels verdelen. gun 010 echt helemaal niks.

     4. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Mocht Ajax geen kampioen worden zal het mij echt worst zijn wie het wel wordt. Felicitaties gaan gewoon naar de kampioen, juichen doen we alleen voor Ajax.

     5. frenkynairo

      dat mag ook hoor je ziet al hoe de meningen verschillen. de een hoopt dat psv het niet word de ander 010. en jou boeit het dan helemaal niks meer. heb gewoon persoonlijk een vreselijke hekel aan rdam. en aangezien berghuis nu verantwoordelijk is voor heel rdam heb ik ook een hekel aan hen.

     6. Remco425

      Ik gun die kakkies ook niks, maar die lampen nog net iets minder. En mocht feyenoord het dit jaar worden, dan hebben ze het ook wel verdiend. Neemt niet weg dat ik hoop dat Ajax kampioen worst natuurlijk. En dat ik dat dan ook verdiend vind. Maar die lampen…

     7. Widi

      Ik ben het met je eens hoor Remco. Wou dat typen. Maar toen zag ik die worst. Kon het niet laten.

     8. vak411

      Juist frenkynairo… no way die kakkerlkken kampioen.. wat mij betreft gaan ze failliet, slopen ze de kuip en bouwen ze er appartementen.. schijtclub…

     9. Litmanen

      Eens Bakkie. Kijk, 010 heeft een minderwaardigheidscomplex, vandaar die haat naar alles wat uit Amsterdam komt.
      Aangezien wij dat niet hebben en van onze eigen kracht uitgaan gunnen wij die Rotterdammers de schaal wel als wij hem niet kunnen winnen.
      Bij PSV hebben zecjarenlang met geld gesmeten met het idee dat als je je concurrenten leegrooft je de beste bent. ( Gullit, Koeman, Vanenburg, Lerby, Menzo etc) Jarenlang hebben ze zelden iemand uit hun eigen jeugd laten doorstromen.
      Vandaar, als een Ajax fan MOET kiezen hij/zij liever Feijenoord dan PSV met die schaal ziet.

      Bovendien mensen, voordat 010 zelfs een tweede ster heeft……..

     10. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Shit, ben ik weer geen Ajax fan. Toch zo lullig dat anderen dat voor je beslissen. Eigenlijk ook best arrogant.

     11. Widi

      Ik durf het bijna niet te zeggen…….maar ik ben dit voor 90% met Litmanen eens.

     12. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Zeg het maar rustig hoor 😂 ik zeg tenslotte ook van alles 👍

    1. -buitenkantje rechts-

     Ja, dat is feit.. duss..een auto is geen bus en als je wint dan verlies je niet.. En als je blijft winnen dan houd je een kans..

 1. Dagrump

  Dat zou heel mooi zijn!! Laten we het hopen dat fey inderdaad nog meer punten gaat verspelen !! En zelf alles winnen!!!!!

 2. Reservewissel

  Dat kan maar zo, maar ik ben ons drama bij de Graafschap niet vergeten. Ik ben er nog niet zo zeker van dat wij alles pakken en zeker niet met het EL schema dat we erbij hebben.

  1. Litmanen

   Eens, maar een feit is wel dat Feijenoord zijn uitwedstrijden met de grootste moeite wint als ze al winnen. Die onzekerheid kan ze zeker gaan opbreken.
   En of wij het halen of niet, als we dan in elk geval de halve finale in de EL halen.

 3. -buitenkantje rechts-

  De psychologische oorlogsvoering is begonnen.. wie is het meest stressbestendig?

 4. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Wedstrijden tegen Schalke kunnnen het team alleen maar nog meer een boost geven. Als ze nu elke wedstrijd met volle overtuiging starten, de linies kort op elkaar houden, de bal snel laten circuleren dan kunnen ze elke eredivisieclub aan en zijn ze een gevaar voor elke Europese tegenstander. Het staat en valt bij de eerste 30 minuten van de wedstrijd. Ook het constant bewegen bij balbezit is noodzakelijk, het vooruit verdedigen door de aanvallers. Dit ging nu allemaal heel leuk en goed de afgelopen 3 wedstrijden. Tegen AZ hadcn ze nog wel een gia inzinking die gelukkig niet verkeerd uitpakte, dat mag tegen Schalke of PSV zeker niet gebeuren. Ajax ruikt nu aan haar laatste kans en moet zich gewoon het snot voor de ogen presteren om het tot een mooi einde te brengen. Dat ze het kunnen staat voor mij buiten kijf, of ze het ook constant kunnen opbrengen …….. we zullen het zien.

 5. Bert62

  Zonder Younes en met Kluivert en Neres moet dat wel lukken, misschien beginnen met Dolberg in de spits?

  1. Widi

   Zonder onnodige negativiteit van onze eigen supporters moet het lukken. Ik hoop echt dat wij de komende weken allemaal de spelers die wij niet zo goed vinden met rust laten. Door nu weer over Younes te beginnen, laat je in mijn ogen zien dat je jezelf, of het zelf hier scoren, belangrijker vindt dan Ajax.

   1. dickst14

    Zo denk ik er niet over. Ik denk dat iedere ajax supporter, enkele uitzonderingen daargelaten, gewoon hoopt op een Ajax in zijn sterkste opstelling. Ikzelf ben ook sinds 5 wedstrijden kritisch op bepaalde spelers waaronder Traore. Als hij speelt zoals de laatste wedstrijden: totaal geen probleem. Prima. Maar ik denk dat iedereen het toch wel eens is dat een speler die lange tijd niet presteerd vervangen dient te worden. We zijn momenteel prima in vorm en moeten op 2 fronten optimaal kunnen presteren.

    1. -buitenkantje rechts-

     We hebben nu iedereen nodig! Ook Younes.. Ik ben van het begin een groot criticaster geweest van Younes, omdat ik vind dat hij teveel mist om Ajax naar een hoger plan te brengen.. Maar in deze fase van de competitie en het zware programma dat er aan zit te komen hebben we gewoon iedereen keihard nodig en we zullen in deze fase als supporter onze persoonlijke voorkeurtjes even aan de kant moeten zetten om Ajax 1 als 1 man te steunen. Ook de 13e man kan beslissend zijn..

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Younes oke, maar wel op het tweede plan als back-up en niet als basis speler. Uitgaan van dds sterkst mogelijke basis en dat is in ieder geval zonder Younes. Hiermee val ik de speler op zich niet af maar we zetten Diederik Boer ook niet in het doel want Onana is gewoon beter. Boer hebben we wel nodig als back-up. Allemaal niks mis mee.

   2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Sorry Widi, gelul.

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Excuus, sorry BR, PG en Widi ….. gelul 😉

     1. -buitenkantje rechts-

      In deze fase gaat psychologie een rol spelen.. Cruijff deed het in zijn tijd als trainer van Barcelona ook.. Een paar weken voor het einde vd competitie de druk bij de tegenstander opvoeren door dagelijk dingen te roepen in de media..
      Nu met 010 kan het net zo gaan uitwerken.. Bosz begint nu ook.. “ik denk dat Feyenoord nog punten laat liggen” , “als wij nog 4x winnen zijn wij kampioen”..
      Daarbij de enorrrme druk van het 010 legioen dat eindelijk naar succes snakt.. Dit gaat allemaal doorwerken.. 010 houdt ons ook met argusogen in de gaten.. Als wij overtuigend blijven winnen en als 1 man achter Ajax1 staan voert dat de druk nòg meer op..
      Dus vandaar dat ik zeg.. nu, in deze fase alleen maar steunen!

     2. Widi

      Beter had ik het niet kunnen typen BR. Jammer dat sommigen denken dat wat ik zeg over Younes gaat. Of over andere spelers. Of over de opstelling.

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Je zegt toch : spelers die niet zo goed zijn met rust laten? Dat vind ik kul. Elke medewerker, dus ook speler, mag een beoordeling verwachten op basis van zijn prestatie. Die beoordeling mag ook van de kant van de supporters komen.

     2. Widi

      Ik kan niet niemand tegenhouden. Ook jou niet. Als jij en anderen op dit moment nog de energie willen richten op het beoordelen van individuele spelers etc., dan leg ik me daar bij neer. Het mag bekend zijn waar ik mijn energie op richt.

     3. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Is prima. Ik laat mij door niemand in een bepaald gareel dwingen 😉. Wat dat betreft ben ik net zo stront eigenwijs als Cruijffie zelf 😂. Ieder zijn ding.

     4. Widi

      Dat weet ik. Je wijkt nu zelfs af van wat hij zou doen denk ik. Maar ik heb hier nergens geschreven dat iemand iets moet. Er is 1 idioot die dat suggereert. En uitgerekend jij trapt in zijn val. En ook dat neem ik je niet kwalijk. Deze discussie is wel verwarrend voor degene(n) die denkt/denken dat jij en ik een en dezelfde zijn. Dus het is altijd ergens goed voor.

   3. Litmanen

    Eens Widi, dat afzeiken van onze spelers moet eens ophouden. Ik zei al eerder, als Younes weer assists gaat geven en scoren is hij super belangrijk. Traore, ik zag het ook niet meer zitten, maar op 9 is hij fantastisch, nooit verwacht.
    Bosz maakt soms onbegrijpelijke keuzes, maar hij maakt keuzes en hij kan ze maken. Bij 010 valt er niks te kiezen.

 6. Bert62

  Nou nee hoor, het is gewoon de realiteit, die speler is zo voorspelbaar. Daar trappen ze bij PiSVee echt niet meer in

  1. Prinsengracht

   Ik denk dat je dan niet begrijpt dat we met zijn allen achter de club en de ploeg staan, wie er ook spelen. Lijkt erop dat je inderdaad jezelf belangrijker vindt.

    1. Bert62

     Ik ben al supporter toen jullie nog in de poepluiers zaten. Sta altijd achter mijn club. Ik kijk naar het rendement van een speler en daar komt Younes echt te kort.

     1. De seijs

      Wel luisteren Bert, anders word widi boos. Volgens widi is er maar een die het weet en dat is widi zelf. 😂😂😂😂

     2. Peter en zijn Rockets

      Dat bepaal ik wel dakpoedel. Iedere keer als je hier gaat kutten weet ik jouw te vinden. 🐩

  2. stylo1984

   Iedereen weet precies wat younes doet…. zit ook altijd iedereen over te zeiken, mooie is alleen dat je nooit weet wanneer die naar binnen snijt of buitenom, de vervolgactie is het probleem

  3. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Eens Bert62. Traore heeft puur de mazzel dat hij voor nu zijn draai heeft gevonden in de spits. Daarnaast hoop ik wel dat Dolberg er straks gewoon weer staat. Younes laat het gewoon al maandenlang niet zien.

   1. Litmanen

    Je laat wel blijken dat je de laatste vier wedstrijden niet gezien hebt……..
    Een uitstekende Younes met assists en zelf scorend.
    Dus Traore na een vreselijk seizoen wel krediet geven en Younes niet die het vorig jaar allemaal heeft laten zien.
    Geen enkele rechtsback wil tegen Younes spelen, dat zegt genoeg.

    1. AB fvjcfe

     Ik heb de thuiswedstrijden in het stadion fezien en dat was gewoon een dramatische Younes. Heel raar, maar iedereen om mij heen, eigenlijk vrijwel het hele stadion, had dezelfde mening. Dus misschien laat jij nu wel blijken niet hetzelfde voetbalinzicht te hebben als zo’n kleine 50.000 toeschouwers. Een assist en een doelpunt maakt je geen goede voetballer.

     1. AB fvjcfe

      Waar staat dat ik Traore krediet geef? Jij verwijst vwb Younes naar vorig jaar. We zitten nu in het heden. Verder wordt geen enkele rechtsback met een beetje kwaliteit bang van Younes in deze vorm. Het is zo’n beetje de meest makkelijk te verdedigen aanvaller. Maar ja, dat zal ik volgens jou ongetwijfeld verkeerd zien.

 7. stylo1984

  Niet te veel verwachten en mee bezig houden… gewoon zorgwn dat we zelf alles winnen!!

 8. Kmeertens

  Goeie trainer die Peter Bosz. Hij heeft ze op t juiste moment in goede vorm. Ze spelen goed

 9. EugAjax

  Widi BR en PG ik ga met jullie meedoen! KAMPIOENEN OLE OLE KAMPIOENEN OLE OLE KAMPIOENEN KAMPIOENEN KAMPIOENEN OLE OLE! Rest gaat het pas zien als ze het doorhebben. 😃😃 COME ON AJAX !!!!!! Ze zijn al hypernerveus en speciaal voor AB de kampioensgoal komt van Younes na mooiste solo van het seizoen, zal je altijd zien een Duitser die ons de schaal schenkt 😂😂😂😂!

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Beste Eug. Als ik geen commentaar op jou heb, laat mij er buiten dan of flikker gewoon weer op terug je giertank in. Twee berichten, twee keer uitgagen, je bent en blijft gewoon een gigantisch grote klootzak. Aan jou de keus, als je blijft maak ik je af waar ik daar ook maar enigszins de mogelijkheid voor zie. Kan maar duidelijk zijn toch?

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Oh ja, je zal het wel weer op zijn Eugies begrijpen, ik maak je niet fysiek af maar pak je hier op het forum aan. Anders krijg ik weer dat ik mensen bedreig. Kijk uit met oversteken (algemeen advies).

   1. EugAjax

    Vak411, ik mis forum en meesten 😄hier ook ik moet even andere dingen prioriteit geven, maar ik geniet ook van het lezen. Mss in toekomst weer wat meer actief discussieren!

  2. De seijs

   Hee EugAjax hoop dat alles goed met je gaat.👍👍Hier ben ik lekker aan het sparren met een paar ouwe bekende van jou😂😂 Die halve die jouw zo graag mag😉 heeft weer (ongelovelijk ) een nieuwe naam. Echt hij zet zijn eigen telkens zo voor lul hier. Maar dat lees je wel.😂😂 Ja die burn-out ab die is echt gestoord. En dan die widi maar scheinheilig op de achtergrond mee piepen. Ja dat zijn nou de kerels hier😉. Maar zie dat je het druk heb, als je weer iets tikt hier lees ik je wel. Mazzel 😂👍

   1. EugAjax

    Hey Seijs alles goed hier. Ik lees idd wel jullie sparring partijen…….toch moet ik even eens zijn met Widi, BR en ik dacht PG. even alles opzij om ons aller Ajax nu naar de dubbel te schreeuwen!!! Ik doe dat even op afstand door opbouw eigen zaak in aandelenhandel en wat privezaken die mijn aandacht verdienen. Maar wie weet als het bij me wat rustiger is dan tik ik wel weer wat even 😄😄 Mazzel

    1. De seijs

     Veel succes dan EugAjax. Als je net zo goed bent als hier met je uitleg, dan gaat het zeker lukken. 👍👍👍👍

   2. Peter en zijn Rockets

    Heej Seijs…kom van dat dak af. Rasistieze dakpoedel. Beetje slijmen bij ene Eug. Niemand moet jou hier hoor stakker. Wat dat betreft zijn we allemaal als je moeder.

 10. bs

  VOORDEEL voor Ajax is het vaste ritme van 2 wedstrijden per week! Dat motiveert als alles moet worden gewonnen. Als her echt nodig blijkt te zijn kan her doelsaldo tegen GAE en Willem II ook nog worden opgeschroefd … Alle vertrouwen in een goede afloop op beide fronten!!

 11. a.p.

  Dat hoop ik ook. maar Ajax moet ook alles winnen. Er komt nog een echte tegenstanderr uit Eindhoven en …… Maar we zijn weer positief en dat heeft helaas wel even geduurd. Op naar .de …………

Reageren is niet mogelijk.