There are no ads, please add some


PEC-aanvoerder: ‘Hoop dat Ajax de landstitel pakt’

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen beleefde een prima zondagmiddag door met zijn elftal een gelijkspel uit het vuur te slepen tegen feuyenoord. Van Polen zag door zijn treffer zelfs een 2-0 voorsprong op het scorebord verschijnen maar uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

‘Vooraf hoopten we de titelrace spannend te maken en dat is redelijk gelukt, want uiteindelijk zie ik Ajax liever kampioen worden en hoop ik dat wij zo snel mogelijk onderin weg zijn. Ik gun het oud-collega Diederik Boer ook wel want hij is al twee jaar op rij geen kampioen geworden. Van vroeger heb ik ook al een voorkeur voor Ajax. De meeste vrienden van mij zijn voor Ajax’, aldus Van Polen.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

39 reacties

  1. Litmanen

   Zouden die gasten dan toch nog door het ijs zakken?
   Na vorig jaar hebben we zo’n eind eigenlijk wel verdiend.

   1. Widi

    Ron Jans vertelde net dat hij vanmiddag aan alles en iedereen kon voelen dat ze allemaal als de dood zijn dat het weer niet lukt.

 1. Bert62

  Hoop dat ze potverdikkie die PiSVeeers de 23e is flink van de mat spelen en ze eens laten zien wie hier de beste ploeg is

 2. dioajax

  zo is het….we worden kampioen…omdat we gewoon veel beter zijn dan 010….010 kan niet de drukte houden…ajax heeft dat elke jaar dus we zijn gewoon gewend…ik verwacht een verlies of gelijk tegen vites…en wij gaan domineren in psv als een kampioenen team…maar nu even focusen op schalke…een grote kans om nog Verder te gaan naar Europa. ..en waarom?omdat wij zijn ajax en wij zijn de beste…

  1. afcabran

   Kampioensdruk gewend? Ik heb het niet gezien in 2008 en vorig jaar :/. Het wordt dit jaar hoe dan ook spannend in de strijd tussen Ajax en feynoord.

 3. Charka53

  Ik mag die gozer wel , laten we hem maar uitnodigen op ons kampioensfeestje.

 4. KBouter

  Pec heeft ons een geweldige dienst bewezen, alhoewel ze de punten zelf nog hard nodig had.

  Moet eerlijk zeggen…ik had niet verwacht meer dat we er nog zo dichtbij zouden komen, dit moet een enorme stimulans zijn.

 5. Widi

  Ik begrijp nooit zo goed waarom die schrijver vaak bij studio voetbal zit. Hij wordt nu weer uitgelachen door alle echte voetbalmensen omdat hij beweert dat Dolberg niet meer opgesteld moet worden.

   1. -buitenkantje rechts-

    Bosz bij Rondo gezien? Kreeg de indruk dat ook Bosz Traoré laat staan in zijn huidige vorm..

    1. Widi

     Ik heb hem gezien. Vond hem weer heel goed over komen. Het zou zomaar kunnen dat Traoré nog even mag spelen. Maar hij liet het in het midden. Misschien daarom juist.

     1. -buitenkantje rechts-

      Vond hem ook een uitstekende indruk maken.. rustig, verklarend, logisch..

     2. Widi

      Daar kunnen we echt mee voor de dag komen. Frank deed zulke dingen trouwens ook altijd goed.

    2. Indojood

     Dat is goed mogelijk. De blessure van Dolberg is hardnekkig en we moeten voorzichtig met hem zijn. Wel had hij aan dat Traoré het niet gebracht heeft.

 6. Rickie

  ajax word sws kampioen WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN GeBoReN kampioenen wij zijn godenzonen

 7. Jimmy1971

  Je zal maar als Feyenooiter zo’n kampioens tattoo gezet hebben , dan wordt je toch flink zenuwachtig …
  Had die 2 weken terug niet meer verwacht , maar het wordt met de week leuker ..

 8. -buitenkantje rechts-

  Ik zag van Bronckhorst na afloop van de wedstrijd.. Toch behoorlijke tik gehad kreeg ik de indruk.. stamelde iets van “voetbal is nou eenmaal voetbal..soms lopen dingen zo”.. Alsof de race om het kampioenschap nu beslist was.. Kreeg de indruk dat Feyenoord rijp is voor de slacht.. Kreeg er na dit interview voor het eerst weer echt vertrouwen in. Denk nu echt dat als wij alle wedstrijden winnen, we kampioen gaan worden..
  Als…

  1. Widi

   Hij was inderdaad erg aangeslagen. Hij zegt trouwens zelden iets als hij praat. Lijkt zo weggelopen uit een mediatraining. Ideale schoonzoon. Sympathieke vent. Goeie voetballer. Maar met hem als trainer win je de oorlog niet.

   1. Indojood

    Over Gio valt weinig slechts te zeggen, met zijn Indisch-Molukse achtergrond. Één probleem, het is een kakkerlak.

    1. Bakkie

     Volgens mij is Gio een prima trainer. Alleen de selectie van Feyenoord is gewoon niet sterk genoeg. Je ziet nu dat door het wegvallen van Jorgensen, dat het geloof weg ebt.

 9. Emilio4Ajax

  Laten we hopen dat Utrecht volgende week het karwei afmaakt voor ons…!🍷😉

  1. dickst14

   Dat zou zo maar kunnen. Utrecht is in een goede vorm en Feyenooit blaakt nou niet van het vertrouwen momenteel.

 10. Jari_94-95

  De tatoeage-stores liepen al vol.. nu helemaal om al het inkt van die vieze, ongewassen lijven uit te wissen. Vooral al die misgokte teksten over de eventuele titelwinst. Wat zou dat toch machtig mooi zijn! WZAWZDB

 11. JohnDoe77

  Prima kerel! Leuk dat in het artikel de clubnaam van de Kakkies verkeerd gespeld wordt ook!

  1. Widi

   Bij VI kun je niet eens “feyenooit” typen in een reactie. Dat wordt er automatisch uitgehaald. Dat is hier beter geregeld.

Reageren is niet mogelijk.