There are no ads, please add some


Bosz: ‘We hebben het geweldig gedaan maar hoe we de tegengoal kregen kan niet’

Peter Bosz was na afloop van de met 1-5 gewonnen uitwedstrijd tegen NEC voor de camera van Fox Sports zeer te spreken over hoe zijn ploeg zich naar de zege gespeeld had. ‘We hebben het geweldig gedaan. We lieten de bal uitstekend rondgaan. We begonnen goed en belonen onszelf door snel te scoren. Of ik weer eens rustig achterover heb gezeten? Ik zit nooit relaxed omdat ik weet dat wedstrijden altijd kunnen kantelen. Maar als liefhebber heb ik wel kunnen genieten van een aantal momenten. Bijvoorbeeld bij het derde doelpunt. Het is geweldig hoe die tot stand kwam, tussen de linies door en vervolgens geweldig afgemaakt. Ik vond veel spelers goed spelen. Jairo Riedewald vond ik bijvoorbeeld heel goed invallen. Het zijn heerlijke problemen om zoveel keuzes te hebben. Dat heb ik liever dan te moeten puzzelen wie in te brengen.’

Bosz had toch ook nog een kritische kanttekening. ‘Hoe we de tegengoal kregen kan niet. Dat was bijna lachwekkend. We verliezen de bal knullig en staan vervolgens niet goed. Anders kunnen ze nooit zo vrij voor de keeper komen.’ Ajax kan nu zondag gaan bekijken wat Feyenoord gaat doen. ‘Of ik het ga bekijken? Dat weet ik nog niet. We gaan morgen eerst uitlopen met de jongens. Dan zal ik wel zien hoe laat ik thuis ben.’


Gerelateerde posts

190 reacties

 1. Charka53

  Dat kan zeker niet , maar ja die dingen gebeuren als de tegenstander kansloos is en we met z’n alle een doelpunt willen maken 😄 maar dit zal toch niet tegen Schalke gebeuren zo dom zijn ze ook weer niet hoor Petertje.

  1. De Ajacied

   Goed gesproken Charka,
   We hebben een positief doelsaldo van +4 gehaald gisteren, nu snel vergeten en doorpakken naar de komende 4 wedstrijden Schalke, heerenveen, en die boere.
   Als je deze alle 4 wint doe je hele goede zaken hoor,
   Succes mannen
   ❌❌❌

 2. ajaxpers

  Hij moet weer eens interessant doen. Hij heeft ook geen idee wat hem qua niveau overkomt.

  1. BobbyHaarms

   Dat heeft ie wel hoor Ajaxpers. Het is lullig om te horen, maar Bosz is op een hoop vlakken geweldig bezig bij Ajax. In tijden niet zo genoten..

   1. ritchy

    ik denk dat ajaxpers het liefst ziet dat pb zijn spullen pakt dan iets positiefs uit het verhaal haalt van pb lezen is soms moeilijk maar begrijpelijk lezen helemaal

    1. Emilio4Ajax

     Bedankt BobbyHaarms… Vindt dat er veel te veel negatief gezeikt wordt over Ajax en PB… Je ziet nu ook waarvoor Traore gehaald is….spitspositie en niet als rechtsbuiten… Als we terug kijken dit seizoen zullen dr meer zijn die er achter komen dat Ajax grote stappen heeft gemaakt en dat Traore van meer waarde is en is geweest dan meerdere hier op dit forum willen doen geloven… Het is genieten dit jaar en kan alleen maar beter worden volgend jaar…🍻😉

     1. BobbyHaarms

      Thanks Emilio. Natuurlijk, de eerste gedachte is even: ” Wat moeten we met een kakkerlak? Wegwezen!” Maar kijk je verder dan dat dan zie je dat zijn manier van spelen veel beter past bij Ajax dan dat tenenkrommende Ajaxonwaardige angstvoetbal van de laatste paar jaar onder FDB (sorry Ajaxpers😉). Geweldige zet om Schöne terug in het elftal te brengen (wij zagen natuurlijk al veel langer dat het pas echt liep met Schöne erbij) en om Ziyech te halen. Ook al verdient de manier waarop dat ging zeker geen schoonheidsprijs, paniekaankoop pur sang. Maar wel de beste in jaren. Hoe er omgegaan wordt met sommige spelers ben ik het dan weer niet mee eens. De talenten van Tete en Riedewald kwijnen langzaam weg op deze manier en het is wachten op de dag dat ze (helaas) zulken vertrekken. De aanbieding die Veltman krijgt heb ik dan ook weer gemengde gevoelens bij. Blijf erbij dat Tete een veel betere rechtsback is dan Veltman. Verder is het afwachten wat o.a. Nouri, Donny vd Beek, Cerny, De Ligt en De Jong gaan doen qua verdere ontwikkeling. Maar ben uitermate tevreden met de ontwikkelingen van de spelers in het veld, maar zeker ook van de vervangers als die hun kans krijgen!

     2. Emilio4Ajax

      Ja BobbyHaarms de een zn dood is de ander zn brood zou ik willen zeggen… Dat er niet bepaald “netjes” met bepaalde personen is omgegaan kunnen we blijven diskuteren tot we een ons wegen, maar faktum blijft dat wij niet alle ins en outs weten en ten tweede zorgen degene die erbij gekomen zijn en een kans gekregen hebben voor een meer voetballend Ajax. Dat het af en toe wat moeizaam loopt is inherrent aan dit jeugdige elftal dat bovendien een pressie voetbal speelt zoals PB dat wil met alle risikos van dien. Bepaalde spelers zijn op het tweede plan geraakt vanwege het feit dat andere, jongere spelers een ontwikkeling hebben doorgemaakt die van te voren niet voor mogelijk werd geacht. Denk daar bij aan Onana, Dolberg, Kluivert, Nouri, van de Beek….en zo zijn er meer… Vooral de eerste drie zijn de revelatie van dit seizoen en daar Krul en Traore gehaald werden staan Onana en Dolberg de sterren van de hemel te spelen…Kluivert sluit zich daar bij aan, waar die anderen er vorig jaar al bij waren en zich goed door ontwikkelen. Logisch dat dan andere spelers, talenten die stil blijven staan wegvallen… Natuurlijk Tete is een goeie verdediger en ontwikkeld zich ook dit jaar weer, maar wie had gedacht dat Viergever zo zou opstaan en Veltman uit het centrum zou spelen… Tete is een pure rechtsachter, terwijl Veltman ook in het centrum uit de voeten kan… Dijks was de nr1 op links, maar met Sinkgraven hebben we meer voetballend vermogen gekregen op links en eerlijk is eerlijk hij doet het verdienstelijk tot uitstekend op die plek… Het is en zijn de keuzes van de trainer, PB, die Ajax naar zn hand zet en dan kunnen wij vinden wat we willen, maar tot nu toe doet Ajax het beter dan de laatste 2 jaren en daar wordt PB en Ajax op afgerekend…🍻😎

     3. Litmanen

      Eens Emilio, maar dan is het wel vreemd dat Sinkgraven juist tegen NEC op de bank zit.
      Tenzij Bosz hem rust geeft is het vreemd dat hij een zelfgemaakte linksback na een zwakke wedstrijd passeert.

     4. Emilio4Ajax

      Je vergeet dat Sinkgraven net van een blessure terug komt en Viergever op links met een centrum van Sanchez en de Ligt is heel goed bevallen…😉

     5. Litmanen

      Nou De Ligt kostte ons tegen Excelsior twee punten. Bovendien eenrechtsbener als cv op links, terwijl je Vierger, Riedewald en Sinkgraven op links kunt zetten.
      Logisch? En gevaarlijk, want De Ligt ging er nu geblesseerd van af.
      Ben echt benieuwd of hij donderdag Sinkgraven weer opstelt. Of, en dat kan ook nog, dit was een experiment voor Schalke.

     6. Gekke AB. Never forget Jopie. For ever Jonk

      Goh, aan de ene kant zeggen dat we pal achter het team moeten staan en niet moeten zeuren over spelers en vervolgens lees ik je eerste zin. Goh, apart.

 3. frenkynairo

  nou hij mag wel even tegen onnana zeggen dat die in de goal moet blijven.

  1. Litmanen

   Een keeper komt of hij blijft staan, maar op de rand van de zestien ben je kansloos als je stilstaat. Blundertje van Onana.
   Vraag me alleen af waarom je met een 3-0 voorsprong met zoveel mensen voor de bal staat. Nu stond NEC te counteren, beetje omgekeerde wereld.

   1. HURBIE

    Heb eigenlijk wel mijn bedenkingen gehad oner Bosz ,maar dat is de loop van het seizoen aardig de andere kant opgegaan
    Het heeft even geduurd ,maar het wordt steeds meer een geoliede machine wat veel beloofd voor de toekomst
    Ook Taugé gaat steeds beter
    Dit is weer AJAX

 4. JohnDoe77

  Ja, als Onana komt moet hij hem altijd hebben! Nu komt hij uit en gaat dan spelen als verdediger, maar die hebben we al. Verder top keeper! En de goal tegen kwam van Veltman zijn kant, stond te ver in het midden…

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Ik heb er niets van gezien maar wat naar voor Litmanen….foutje van Veltman? Gebeurd hem anders nooit.

   1. Hoeda Fak Ajoe

    Kijk, zo krijg je sympathie voor Litmanen. Alleen omdat arrogante kwasten op dit forum niet kijken, maar toch irritante opmerkingen plaatsen. Je lijkt wel een Kakkerlak.

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Doe je dus wel Litmanen, doe je dus wel.

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Goh, erg he dat ik iets anders te doen dat ik belangrijker vind dan voetbal. Wel vrreems dat je dan nergens op mag reageren of zeggen. Ik doe overigens mijn uiterste best om uit de sympathie van Litmanen te blijven.

    2. De seijs

     Juist Hoeda Fak Ajoe die ab is over duidelijk gestoord. Burn-out , triest voor hem dat hij zich zo laat gaan hier. Is dus niet geloofwaardig. Links laten liggen. 60 jaar is hij en dan zo je zelf telkens weer voor lul zetten. Triest.

     1. Litmanen

      Hoe zielig ben je als je niet naar de wedstrijd van je cluppie kijkt en hier iedereen de maat neemt. Ik bedoel niemand in het bijzonder, maar wie de schoen past …. valt er zelf in.

     2. De seijs

      Zo is het litmanen hij heeft duidelijk weer een burn-out. ab is gek aan het worden. (Als hij dat nog niet was!) Eigenlijk triest dat hij zo moet reageren. En dan zijn er nog een paar meelopers ook. Ongelooflijk.

     3. Peter en zijn Rockets

      Steun aan het zoeken? Toch geen echte man? Kom van dat dak af!

     4. De seijs

      Lulletje ab met zijn burn-out. Wat zet jij je toch ongelovelijk WEER VOOR LUL hier!! En dat als aanhanger van cruijff. Ongelooflijk!!! Cruijff draait zich keer op keer om als hij jou hier weer iets onzinnig ziet neerzetten. Wat een gek ben jij!! En dan mensen helpen voor jou werk. Triest voor dit soort mensen. Echt ab 60 jaar!!!! En dan je zo etaleren hier. Niet geloofwaardig. Triest.😣😣😣

     5. De seijs

      Whahaha dat bedoel ik nou. Wat een lulletje die ab . Ik reageer op ab en peter en zijn R. reageert. Hoe zet je je eigen voor lul. Burn-out ab whahahaha. Triest😂😂😂😂😂😂😂😂

     6. Peter en zijn Rockets

      Niks AB. Peter! Jij dacht dat je al gek was. Je kan nog veel gekker. Ik hou je in de gaten. En nou kan je weer het dak op!

     7. Peter en zijn Rockets

      Heej Seijsje, klein klein Seijsje laat die andere jongens lekker mer rust. Mij moet je hebben. Kom van dat dak af!

     8. De seijs

      ?? Je krijgt van op dat dak staan, hoogwaan!!! Ik moet helemaal niks.😝😝😝 ab burn-out

     9. Litmanen

      Ik heb op deze app al eens het advies gegeven van de tweede ring te springen. Als jij, lieve Peter nou eens contact opneemt met je andere persoonlijkheid of persoonlijkheden, dan kunnen jullie samen springen. Van het dak of de tweede ring maakt ons niet zoveel uit.

     10. De seijs

      Mooi gesproken litmanen. Wat een gek hè. Hij zet zich zelf met zijn 60 jaar zo voor lul, dat die zot het genees meer in de gaten heeft dat iedereen hem uitlacht. Wat een kneus die ab!

     11. Litmanen

      Neem me niet kwalijk. maar voor AB of al zijn andere nicknames is is nu toch echt professionele hulp nodig.

     12. Hoeda Fak Ajoe

      Als ik iets niet wilde, dan is dat dat AB op deze manier te grazen genomen zou worden door een stelletje debiele hyena’s. Ongelofelijk dat jullie iemand met een burn-out zo respectloos behandelen; ongeacht hoe hij op dit forum reageert. Wat mij betreft mogen ze dit forum in de fik steken. Dit is een schande voor een mooie club als Ajax en voor de mensen die soms in de nicks genoemd worden. Lees je eigen reacties eens terug en bedenk waarom je een beter mens zou zijn dan degene die jullie met de grond gelijk maken. Ik zou het niet weten.
      Ik weet wel weer waarom ik bijna nooit reageer. Ik denk dat ik ook maar niet meer lees …

     13. Litmanen

      Deman heeft geen burn out. De man is op aarde gekomen om in naam van Johan alles en iedereen die hem niet aanstaat hier weg te zuigen en te treiteren. Gelukkig komt er kangzaam wat meer weerstand tegen deze gek.

 5. Forever nr14

  ??? Bobby? Wat is er met jou gebeurt??
  Volgens mij dacht jij ook zo over Bosz niet?

   1. BobbyHaarms

    Bedoel je dat ik een hekel aan Bosz heb Forever nr14? Nee dat heb ik niet, ik vind het Ajax onder Bosz juist een verademing tov de tijd onder FDB. Niks ten nadele van Frank overigens hoor, maar de laatste paar jaar onder hem heb ik me kapot zitten ergeren aan Ajax. Bosz heeft de uitstraling van een kale kapstok, maar hoe hij Ajax momenteel laat voetballen is bij vlagen echt een genot voor het oog. Ook al kan en moet er nog veel beter.

    1. Litmanen

     Mee eens. Ouderwets genieten van Ajax waardige aanvallen.
     Hoe zwak NEC ook was, Ajax denderde er over heen. En ook tegen 010 en AZ. Dat waren geen makkelijke potjes.

     1. rickert

      Het is pijnlijk dat een oud-Feyenoorder ons Ajaxwaardig laat voetballen, met zo’n jong team voor sommige conservatieven.

     2. Widi

      Een andere oud Feyenoorder heeft nog veel meer voor ons gedaan: JC!! Dus hou nou op over het feit dat Bosz bij F is geweest.

    2. Indojood

     Helemaal eens, Bobby. Sommige keuzes snap ik niet maar Bosz laat Ajax leuk en herkenbaar voetballen en wie weet eindigt het seizoen prachtig. Er is duidelijk een stijgende lijn in het spel te zien de laatste weken.

     1. BobbyHaarms

      Absoluut, en dit moet ook de opzet en maatstaf zijn bij Ajax Indojood..altijd! Het is 1 van de weinige strohalmen waar we ons aan vast kunnen houden voor wat betreft de plannen die Johan had met zijn grote liefde.

 6. Dagrump

  Kan inderdaad ook eigenlijk echt niet! Is al 2 of derde keer !! Onana is nog jong en kan ook nog veel leren. Verder niks te klagen !!!

  1. Indojood

   Als hij eindelijk gaat scoren met een paar leuke acties, dan valt er weinig te klagen. Dit hadden we allemaal verwacht toen wij hem binnenhaalde. Toch zie ik liever Kasper in de spits, die is van ons.

   1. Widi

    Hij komt goed van pas in de tussentijd. Al vind ik het zelf sneu voor Cassierra. Die is echt beter dan we tot nu toe gezien hebben.

    1. Indojood

     Ik denk ook dat Cassierra meer in huis heeft dan dat we tot nu toe van hem gezien hebben maar ik vind Dolberg beter. Wat betreft Traoré, veel mensen roepen nu dat het een centrumspits is en dus verkeerd stond opgesteld. Daar ben ik het niet mee eens. Een type aanvaller zoals hem met individuele klasse, moet op alle posities voorin uit de voeten kunnen. Bij Chelsea speelt hij ook vanaf de zijkant. Hij heeft te vaak niet thuisgegeven. Desalniettemin heb ik gisteren van hem genoten.

     1. Widi

      Ik vind Dolberg ook beter dan Cassierra. Maar ik schrijf die laatste nog niet af.

     2. bs

      Traore komt gewoon uit een vormcrisis tevoorschijn en begint nu zijn normale niveau eindelijk weer te benaderen. Mocht tijd worden ook, zo tegen het einde van het seizoen. Volgend seizoen is ie weg en krijgen Dolberg en Cassiera zeker hun kansen. Ook Cassiera ja, die moet je zeker niet afschrijven. Ook dat ik nog een jonge gast die wat meer tijd nodig heeft om te aarden van bijv. Sanchez. En Traore komt nu, met de blessure van Dolberg, goed van pas, vooral nu zijn vorm er weer lijkt te komen en hij daardoor ook weer wat actiever en enthousiaster wordt. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de komende beslissende weken. Ik zou er niet van opkijken als we aan het einde van het seizoen twee mooie prijzen in handen hebben!! En als dat zo is, wil ik die eeuwige Bosz critici nog wel eens horen… (hoewel ik een aantal dingen van hem ook niet goed begrijp, zoals Younes en Veltman, maar ja). Laten we er met zijn allen voor gaan!

     3. dickst14

      Zo denk ik er ook over. Het voetbal ziet er goed uit. Is weer genieten. Alleen sommige keuzes snap ik niet, maar een winnende coach heeft altijd gelijk. Al zullen we nooit weten hoe het gegaan zou zijn zonder Veltman Younes en Traore. ( laatste komt eindelijk in vorm ja).

     4. Kingerwin

      Niet mee eens. Traoré moet in de spits of op 10. Anders op de bank, maar geen buitenspeler. Kluivert, younes en Neres zijn daar beter

     5. Indojood

      Dat klopt maar het feit dat hij niet op de buitenkant uit de voeten zou kunnen, vind ik onzin. Hij zal wel moeten bij Chelsea want Costa en Hazard spelen altijd. Hij zal met Pedro moeten gaan concurreren.

     6. Litmanen

      Indojood, volgens mij spelen ze bij Chelsea met twee spitsen. Ik denk dat Traore daar beter in pasr.
      Hij zal nooit een echte vleugelspeler worden. Het was opvallend dat Neres tweebenig is,mdus wel een voorzet met rechts heeft.

     7. Indojood

      Conte speelt dit seizoen 3-4-3 met Hazard, Costa en Pedro. Het is geen klassieke bezetting zoals wij dat doen op de vleugels maar Costa is zeker wel de centrumspits. Traoré zal daar niet zo snel centrumspits gaan spelen.

 7. -buitenkantje rechts-

  Betreft de spitspositie.. de beste moet spelen.. Traoré doet het de laatste wedstrijden goed en scoort.. Je weet alleen nooit hoe Dolberg het had gedaan als hij stond opgesteld.
  Bosz kennende zal voorlopig Traoré spelen.

   1. Indojood

    Denk ik ook en ik hoop het ook. Ik ga nu niet de polonaise lopen nu Traoré twee wedstrijden het aardig doet in de spits. Dolberg heeft het hele seizoen al het vertrouwen van Bosz, en terecht.

    1. -buitenkantje rechts-

     Hangt van de komende wedstrijden af.. als hij zo blijft spelen blijft Traoré staan denk ik. Of hij moet Traoré weer op rechts neer zetten. Wat mij nietverstsndig lijkt. Wat je al zei, daar heeft hij het hele seizoen onder de maat gepresteerd.
     Je zou hem ook achter de spits neer kunnen zetten.. als een nr 10 achter Dolberg. Durf ik wel aan met Ziyech, Klaassen en Schöne er achter.

     1. Indojood

      Dat is ook een optie. In het korte spel is hij erg goed. Maar goed, het is bij mij ook een stuk emotie. Dolberg en Traoré in vorm doen niet voor elkaar onder, hoewel het totaal verschillende types zijn. Dan heeft de jongeling die eigendom is een streepje voor op de huurling die straks weer weg is.

 8. Jimmy1971

  Goed dat we met dit slot van het voetbaljaar nu 2 volwaardige spitsen hebben !!

 9. Forever nr14

  @Bobby, nu praat je zo, maar kijk eens terug, een paar maanden geleden, kwam je met hele andere teksten??

  1. Widi

   Ik weet niet of dat waar is. Maar als het zo is, nou en? Mag je niet van gedachten veranderen? Bobby heeft het nu twee of drie keer uitgelegd. Als het je niet bevalt, heb je gewoon pech.

   1. dioajax

    heerlijk man oh oh man….en ze gaan ook verliezen van vites man dus wij moeten die lampies winnen….Ben positive indo…ik had het gisteren al gezegd dat ze gaan punten verliezen in pec

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Dioajax er is een spreekwoord over een beer en een huid en niet te vroeg verkopen 😀😀

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Maar voorlopig wel heel leuk om dit zo te lezen in het zonnetje

 10. vak411

  Het zijn maar kuuuuuuuut kakkerlakken… zie de paniek op die schuimbekken staan….

 11. Emilio4Ajax

  Off topic: 010 achter met 2-0 na een kwartiertje spelen…!!🎶🎉🍻😎

 12. -buitenkantje rechts-

  Geef die Menig een contract!😄👍 Maakt misschien een heel seizoen goed voor Ajax!

 13. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Tsja…….

 14. dioajax

  iedereen kan zien dat blom 100% voor 010 fluit….echt niet te geloven….

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Dio, een Ajacied is geen Calimero 😉

 15. -buitenkantje rechts-

  Godver! Eerst buitenspel geven dat geen buitenspel was van Menig.. Direct daarna 2-2😡

  1. dioajax

   het was gewoon geen buitenspel man echt….pffffff Wat moet je nu zeggen….

  2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Ach, zelfs Cruijff wilde geen video arbitrage. Fouten van spelers en scheids-en grensrechters horen bij de charme van het voetbalspel. Dus als de zure appel jezelf betreft …… gewoon doorheen bijten.

 16. dioajax

  jaaaaaaaaaaaa t is afgelopen hahahahahaha 2-2….1 puntje achter 010 hahahahahaha…en ze gaan ook tegen vites punten laten liggen….WIJ moeten Alleen winnen van de lampies….

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Yes!!!! 👍👍

   1. dioajax

    ja man oh oh man…ze kunnen niet t drukte aan….ze gaan meer punten verse length. ..ik blijf positive dat we van psv winnen …

  2. KBouter

   Bij Vitesse staat een kakkerlak voor de groep en Vitesse kan Ajax wel kotsen. Ben er niet zo zeker van dat Vitesse punten pakt van feyenoord.

   1. Litmanen

    Klopt, jaren geleden liet een wraakzuchtige De Mos Vitesse in Eindhoven verliezen en pakte PSV de schaal.

 17. Widi

  Ik heb alleen de laatste 5 minuten gekeken. Prima uitslag. Wij moeten nog steeds alles winnen. En als ze dan nog 1 keer niet winnen, zijn ze de klos. Volgens mij lopen ze op hun tandvlees.

 18. Indojood

  Heerlijk. De kakkies gaan ten onder de resterende wedstrijden. Zie ze nog 3e worden.

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Dan zou PSV van Ajax moeten winnen …… liever niet hoor 😎

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Jij gaat voor het horror scenario 😂😂Feijenoord veel puntenverlies en derde, PSV winnen van Ajax en op een punt van Ajax tweede worden 😂😂😂😂

     1. Indojood

      Ajax alles winnen, psv tegen ons verliezen en de rest winnen, kakkies alles verliezen.

     2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Is mijn scenario zenuwslopender en stukken spannender.

     3. Indojood

      Maar serieus, die pisvlekken mogen straks ook lekker puntjes laten liggen, hoor.

     4. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Helemaal waar. Geen gehijg in ons nek.

 19. vak411

  We worden kampioen hoor.. sinds Ajax-kakkerlakken is er kampioensdruk en redden ze het niet.. kakkerlakken kunnen niet met die druk om gaan.. helemaal niets in Rotterdam!

 20. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

  Hoop dat we na de wedstrijd tegen PSV minimaal een puntje voor staan.

 21. ajacied1982

  laten we maar niet te hard schreeuwen.Je had al aan kop moeten staan nu.Gewoon alles winnen,en dan hebben we nog een kans.

 22. -buitenkantje rechts-

  Heerlijk! Wat een zondag..😃
  Tuin staat er weer netjes bij.. bruine kop van de zon.. op 1 punt van 010.. nu met een welverdiend 🍺 kijken of PSV punten verliest..☀️👍

  1. Indojood

   Mooi is dat, hè, zo’n bruine huid. De seijs zal dat ook hebben, van op het dak zitten maar dat durft ie hier niet toe te geven. Net zoals Wilders zijn Indische roots probeert te verbergen.😀

   1. -buitenkantje rechts-

    Lekker kleurtje is niks mis mee..😄👍 Volgens mij poedert Seijs z’n hoofd elke morgen wit. Geisha-look..

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Ik krijg hier weer voor op mijn flikker straks van hem 😂

     2. Widi

      Inderdaad. Jij zult wel weer de schuld krijgen. Trek het je niet aan. Al zijn er hier 100 die hem terechtwijzen, dan nog denkt hij dat het 100 keer AB met een andere naam is. Kennelijk blokkeert hij de gedachte dat er veel mensen zijn die hem niet moeten. Past overigens helemaal in het ziektebeeld hoor.

     3. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Trek het mij heus niet aan hoor. Zijn wel veel ergere dingen op de wereld dan een raar seijsje.

     1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Ach, zoals je leest wordt hij gezien als de nar van het forum, beetje de dorpsgek onder ons. Het went vanzelf hoor. Probleem is alleen dat hij erg beledigend kan zijn voor andere bevolkingsgroepen en anders denkenden. Dat is wel erg jammer dat dat kan op het forum.

     2. Widi

      Ik ben benieuwd of die Peter ook een cape om heeft. Ik zie het al voor me. Soort superheld.

     3. Widi

      Hij probeerde jou stiekem aan te pakken bij een ander topic. Maar pitbull Peter is geloof ik nogal fel op poedels.

     4. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Hij is in goede handen zie ik 👍

     5. Widi

      Zeker! Ik kon het overigens zelf ook niet laten om een woordgrapje te maken.

 23. Prinsengracht

  Willem II benadeeld. Zuiver doelpunt niet gezien door scheidsrechter. Jammer!

  1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Zoals al eerder gezegd: charme van het voetbal 😂

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Gisteravond gesprekken gehad met Syrische vluchtelingen, dan ga je echt wel relativeren hoor. Was een mooie, indringende en ook heel emotionele avond. Ook voetbal kwam ter sprake, ze kennen Ajax echt wel.

 24. afcadeluxe

  zo,dat duimen voor menig heeft geholpen,dan doe ik dat ook maar v.weekend voor zivkovic😊👍❌❌❌

  1. Widi

   Utrecht is minstens zo goed als Zwolle in staat om het gebrek aan snelheid van de 010 verdedigers af te straffen.

  2. Indojood

   Hé, afcadeluxe, we moeten Schalke uitschakelen. Koop ik een kaartje voor je… 👍

   1. afcadeluxe

    ja dat word extraduimen👍👍indojood,ik hoor volgende week of ik kaartje krijg voor op schalke,dan schreeuw ik ze daar persoonlijk naar de volgende ronde!

 25. Widi

  Ik zie net dat Menig zijn 8e doelpunt maakte. Daar komen sommige van onze aanvallers niet aan😂😂😂

 26. Widi

  Ik krijg steeds berichten van VI waar boven staat: “Coolsingelindex”. Benieuwd wanneer dat wordt gewijzigd in “Leidsepleinindex”.

 27. EugAjax

  Let wel dit is geen terugkeer. Dus wees gerust (vooral AB😂😂). Maar ik moet dit toch even kwijt.
  ajax heeft 13 gespeeld 11 gewonnen en slechts 2 keer gelijk na winterstop
  spel word met de week beter
  ajax liet aan al zijn supporters zien dat Kopenhagen werkelijk geen partij was
  achterstand op Feyenoord ingelopen !
  Zal hij er dan toch kijk op hebben ???? Die ‘Hansie’ van de KNVB? 😂😂😂😂😂

  Zelfs Widi begint er in te geloven met zijn Leidscheplein index…………..
  Succes mannen in laatste deel van seizoen. Deze gaat historische boeken in met de dubbel!
  O ja de winnende tegen Man United in finale na een mooie lange pass van Veltman op een wegdemarrerende Neres die een afgemeten voorzet geeft op Traore en die knalt hem tegen de touwen.

  En mocht iemand weer eens twijfelen of ajax al weer willen afschrijven, luister dan vooral naar Vak411 en dioajax. Dankzij deze mannen houd je altijd vertrouwen in de mooiste club van de wereld…

  MAZZEL 😂😂😂😂😂😂

  1. Widi

   Hey Eug! Jij hebt toch niet al die weken stiekem zitten meelezen? Alles ok? Ga je het echt bij deze “cameo appearance” laten?

  2. -buitenkantje rechts-

   Nou zeg! De zondag wordt almaar beter 😄👍
   Laat nog s wat van je horen Eug.

  3. KBouter

   Hee Eug…je hebt je toch niet laten wegjagen hier?

   Kom op…pak die handschoen op en bijt terug, je hoeft geen vriendjes te zijn hiero, maar bij discussies hoort nu eenmaal mede en tegenstanders!

   1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

    Oke , ik ook eerlijk dan: had niet gehoeven deze bijdrage Eug. Geeft wederom aan wat je van jezelf vindt. Sorry jongens, ik zeg altijd wat ik vind.

  4. Indojood

   Ergens toch last van een minderwaardigheidscomplexje, die Van Eugelen, haha.

 28. -buitenkantje rechts-

  Zat te bedenken.. Dat Ajax een aantal spelers verhuurd heeft aan andere clubs kan nu wel s in ons voordeel werken..
  Denk vandaag aan Menig en Warmerdam.. die toch zich willen laten zien en Ajaxbloed in de aderen hebben.. Ook bij Utrecht hebben we Zivco die misschien nog hoopt op een terugkeer..

 29. EugAjax

  Widi
  Alles redelijk goed hier alleen beetje druk met andere prioriteiten. Dus wsl idd een cameo nog wat hahaha

  BR
  eerst even mijn prios goed krijgen en dan wie weet, ik blijf jullie iig van tijd tot tijd lezen en ik ben heeeeel consequent dus je weet maar nooit 😃. Ik heb iig wel meegedaan met jullie oproep om va nu als 1 man achter AJAX en AL zijn spelers te gaan staan! Nog 9 wedstrijden en we hebben ze 🏆🏆.

  Kbouter nee ik ben zeker niet gevlucht ik zou niet weten waarvoor of voor wie. Als ik meer tijd heb zal ik weer van me af bijten 😂😂

  Indojood je hebt helemaal gelijk daarom ik denk meteen maar even mijn gelijk halen 9 wedstrijden voor einde

  AB
  We zijn het eindelijk eens. Ik had niet hoeven schrijven, maar mijn gelijk halen doe ik graag even 😃. Plaats maar onder ‘Amsterdamse’ arrogantie

  1. Indojood

   Je bent altijd welkom hoor, wat mij betreft, ondanks alle meningsverschillen.

   1. EugAjax

    Dank je Indojood. Ik ben ook niet weg door iets of iemand hoor, ik heb het beetje druk met eigen zaak opzetten in aandelenhandel. En nog wat prive dingen die mijn aandacht verdienen. Wie weet als alles rustiger is kom ik jullie weer ‘lastig’ vallen 😄😄

  2. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

   Gelijk halen????? Welk gelijk halen???? Je bent een nog grotere lul dan ik dacht en dan moet je echt een grote lul zijn. Ben je tenminste iets waar je trots op kan zijn ook al istie niet echt. Alleen een grote zelfingenomen eikel denkt dat hij zijn gelijk kan halen.

   1. Widi

    Jaag hem nu niet meteen weer weg AB. Hij zorgde voor leuke discussies. Het is geen Seijs. En ja, ik weet dat jij zelf beslist wie je wegjaagt😉

    1. EugAjax

     Widi wees gerust ik ben en word niet weggejaagd, zie mijn antwoord aan Indojood. Iig succes met komende maanden Ajax moet nu van dit seizoen een echt top seizoen maken en door jullie al aangegeven ze verdienen ons aller steun!!! Op naar de dubbel 😄

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

     Klopt Indojood, ik gedraag me zoals Litmanen, seijsje en Eug mij hier neerzetten. Hebben zij ook weer een goede dag of dagen, wie weet. Zovafcen toe verlaag ik me tot hun niveau. Apart dat velen op het forum daar een mening over hebben terwijl er slechts een enkeling reageert op bizarre uitspraken van anderen. Maar dat heb ik al eens vaker aangegeven. Jij en Widi zijn zo’n beetje de enige die reageren op racisme. Ik sla vervolgens zo nu en dan bewust door. Eug geilt erop om mij meteen bij zijn eerste bijdrage uitvdectentvte lokken. Prima, dan zorg ik dat hij even klaar kan komen. Zijn zakdoekje zal wel vol zitten.

     1. Indojood

      Hou best van een verbaal gevechtje af en toe, iedereen weet dat hier, maar bij mij is het geen middel. Eerlijk gezegd vind ik de seijs en jou allebei strontvervelend nu.

Reageren is niet mogelijk.