Nijhuis fluit NEC – Ajax

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen NEC en Ajax. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Goossens en Balder. Vierde official is Bax. NEC – Ajax begint zaterdag om 19:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

39 Comments

    1. De Ajacied

      Dat klopt zeer zeker Woody
      Maar Naaihuis heeft nog heel wat recht te zetten bij Ajax
      ❌❌❌

  1. Charka53

    Daar is hij weer onze fluitist Naaihuis al zouden we nog een kans op het kampioenschap hebben gehad zijn we hem nu zeker kwijt.

    1. De Ajacied

      Kut KNVB of ze het er om doen?
      Nee Charka,
      Ze doen het er om, het is de zelfde maffia als FIFA en UEFA, zo corrupt als ze groot zijn,
      Trieste gasten
      ❌❌❌

        1. Litmanen

          Niemand wil weten hoe jouw oom heet. Kan je nou eens 1 topic niet gaan lopen zeiken en zuigen? God, wat zou ik jou graag een op je bek timmeren man.
          Hou eens een keer op met ieder zijn mening de grond in te boren. Je hebt het laatste half jaar nog geen zinnige bijdrage geleverd.

          1. AB remember Johan

            Jij hebt dus een probleem met lezen en je weet zelf niet hoe je loopt te zeiken. Kan je dus blijkbaar niets aan doen dus kan ik ook niet boos op je worden. Nog wel een tip: doe altijd eerst een voor-onderzoek voordat je iemand wil gaan slaan.

          2. Litmanen

            Hoezo, denk je dat ik niet weet dat je een betonnen plaat voor je kop hebt?
            En vooronderzoek? Zat je pappa bij de politie?
            Zielepoot.

          3. bs

            Andere lezers, zoals ik, zijn niet in dit soort linderachtigheden geinteresseerd.

          4. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

            Gewoon niet lezen.

  2. dickst14

    Bij een uitwedstrijd is het geen voordeel. Voor een thuisploeg met minder kwaliteit maar het publiek erachter is het een uitkomst om een halve rugbywedstrijd te mogen spelen. Vergroot aanzienlijk de kans op resultaat. Vraag maar aan Groningen.

    1. KBouter

      Dan nog mag dat geen belemmering zijn, vooral uit tegen Groningen is een apart verhaal…wetende dat feyenoord eerder punten verspeelde, ga je daar de wedstrijd in om er alles aan te doen om dichter bij feyenoord te komen. Daar had je gewoon met onze selectie met ,0-3 moeten winnen.

      1. dickst14

        Ben ik met je eens. We hadden er meer aan moeten doen. Maar de Groningen goal goedkeuren en 2 100% strafschoppen niet geven is ook wel degelijk van invloed geweest op het resultaat.

  3. Iceman

    Daar gaan weer drie puntjes. Zomaar wegegooid onze Naaister gaat fluiten dat wordt niks want hij Naait altijd zijn eigen wedstrijd.

    1. dickst14

      Het kan ook geen toeval zijn dat de statistieken onder deze man bedroevend zijn voor Ajax.

  4. AB remember Johan

    Het is zo te lezen weer bijna Pasen. Bijna bij elk topic zie je verschillende Calimero’s uit hun ei komen. Worden er steeds meer, het gaat een plaag worden.

    1. AFCA my World

      De enige plaag die wij voorbij zien komen ben jij, wat een ongelovelijk groot ei ben jij, altijd maar zeiken en zuigen, word je nooit eens moe van je zelf ? Wij allen zijn je al helemaal zat !!! Schande dat jij JC gebruikt je bent het niet waardig !

        1. AB remember Johan

          Bewijs is er weer: je mag mensen die zich hier niet kunnen verdedigen afzeiken en tot op de grond afbranden maar oh jee kom niet aan de deelnemer van het forum zelf want dan is het niet leuk. Kortom …… Calimero gedrag, een plaag dus.

        1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

          ???

  5. Widi

    Ik zeg niet snel iets over een scheidsrechter. Maar een scheidsrechter in een uitwedstrijd die bijna alles toelaat, is nooit in het voordeel van Ajax. Maar we zullen het er mee moeten doen.

    1. AB remember Johan

      Als Ajax er net zo de beuk ingooit als tegen Feijenoord is het ook in ons voordeel.

  6. De seijs

    Ach deze man zal nu toch wel iets geleerd hebben. Ga er vanuit dat hij goed fluit.

  7. Dagrump

    Ze moeten meteen vanaf het begin de tegenstander bij de strot grijpen. Dan boeit hetniet wie er fluit!! Of toch een beetje ?

  8. fjonkman

    Jongens laten we nou eens de hand in eigen boezem steken. We kunnen wel allemaal gaan roepen dat “Naaihuis” ons benadeeld heeft, maar als onze jongens gewoon voor de volle 100% met hun koppies erbij hadden gehad, hadden we bij Groningen gewoon met 3-1 gewonnen. Met zoveel kwaliteit en met zo’n uitgelezen kans om in te lopen op feijenoord, hadden we natuurlijk gewoon erop en erover moeten gaan. Ongeacht welke scheids er in het veld als toeschouwer aanwezig is..

    1. mening AB: Het Ajax spel en visie terug staat gelijk aan Jonk en Jordi naar Ajax

      Helemaal waar.

  9. Johan

    We moeten naar ons eigen kijken en door de jaren heen heb je het ene seizoen meer mazzel als de andere. We zijn super bezig en gaan zo door!
    Al dat gezeik om niks. Genieten van ons aller ajax !

Comments are closed.