Ajax Vrouwen winnen met 1-0 van ADO (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen de dames van ADO met 1-0 gewonnen. Marloes Pieëte scoorde in de eerste helft de enige treffer en dat bleek uiteindelijk genoeg voor de drie punten.Met de overwinning gaan de vrouwen met vertrouwen richting de beslissende play-offs. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques weer aanwezig om enkele fraaie plaatjes te schieten.

Opstelling Ajax: Sarasola, Hoogendijk, Zeeman, Delleman, Philtjens, Kaagman, Oudemast, Van Lunteren (80. Hassett), Pieëte, Van den Bighelaar (89. De Ridder), Romero (85. Van Dongen)

App-gebruikers: Bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

 

Related posts

14 Comments

  1. Dagrump

    De dames geven het goedde voorbeeld !! Netjes Dames!! Gefeliciteerd Dames!! Lekker !! Ga zo door!!

  2. afcadeluxe

    de dames draaien een goed seizoen hopelijk worden ze beloond met de schaal!!

  3. De seijs

    Tot nu aan toe een prachtig seizoen meiden. En het kampioenschap kan op deze manier niet jullie neus voorbij gaan. Klasse

  4. Widi

    Volledig off topic: zag net op tv weer een oud Ajax shirt van le coq sportif. Mag dat svp weer terug? Met het oude logo? De Meer herbouwen kan zeker niet he??

    1. AB remember Johan

      Stadion de Meer terug maar dan voor 75.000 man met een supergroot standbeeld van Johan voor de hoofdingang aan het Johan Cruijffplein. Oude logo terug. Dat zou wat zijn.

Comments are closed.