Augusto: ‘Er hadden meerdere clubs interesse in Neres’

Augusto Fernandes, de belangenbehartiger van David Neres, laat weten dat Ajax niet de enige club was met belangstelling voor David Neres. De Braziliaan koos uiteindelijk voor Ajax en is vastberaden om te slagen in Amsterdam.

‘David wilde alleen maar naar Ajax vanwege de clubhistorie maar er waren meerdere clubs geïnteresseerd. Welke? Nee, ik noem geen namen. Het is nu belangrijk dat David rust krijgt en zich volledig kan concentreren op het slot van de competitie. Momenteel verblijven we samen in een hotel en dat zal tot het einde van het seizoen zo blijven. Daarna gaan we kijken naar een huis maar vergeet niet dat echt alles nieuw is voor hem. Rust, concentratie en prestaties zijn nu het belangrijkst’.

Bron: Ajaxlife

Related posts

35 Comments

    1. Geroldkohlen

      moet hij ook maar eens vaker in de basis gezet worden. en niet steeds maar 5 of 10 minuten laten spelen!

    2. Remco425

      Ik vind het juist wel goed hoe hij wordt gebracht. De verwachtingen zijn al getemperd. Er werden wonderen van die jongen verwacht en dat is niet reëel. Hij kan een hele grote worden, maar we hebben wel geduld nodig. Hij is nog jong.

      1. Bakkie

        Helemaal mee eens, Remco425.
        Zoals zijn belangenbehartiger ook zegt, rust is heel belangrijk voor zo’n jonge kerel

        1. Litmanen

          Ja, daar is Bosz wel goed in, om jonge spelers langzaam te brengen. Dat was de trainer die een dag of tien geleden op de persconferentie zei dat hij De Ligt wel in Oranje zou opstellen als het nodig was.

          Ik ben benieuwd hoe hij de straks terugkomende De Ligt mentaal weer in orde krijgt. Kijken of hij daar ook zo goed in is.

          1. Bakkie

            Blind is (of was) verantwoordelijk voor zijn eigen selectiebeleid, slap om Bosz weer de schuld te geven.

          2. AB remember Johan

            Voor zover ik weet mag een trainer een speler niet tegenhouden als er geen sprake is van blessure o.i.d. Dat blessures soms niet zo erg aanwezig zijn bij een afzegging is een overweging tussen trainer en speler. De Ligt was met zijn 17 jaar zo trots als een pauw natuurlijk. Gelukkig heeft hij Barry naast zich staan. Hij zal door hem ongetwijfeld vooraf op de risico’s gewezen zijn en ik denk ook wel door Bosz. Belachelijke is dat de vriendschappelijke interland na de officiele wordt gespeeld. Was dat andersom gezet had het elftal eerst een wedstrijd om te wennen en was het tegen Bulgarije ongetwijfeld toch wel anders gelopen. Maar ja, daarvoor moet je wel nadenken bij de KNVB en dat is niet het sterktste punt van HvB en overigens ook niet van Blind.

  1. Erwin1995

    Ik hoop dat we snel van hem kunnen gaan genieten. We zijn wel weer eens toe aan twee toppers op de flanken!

  2. Mooi

    Ja hij mag nu zijn kunsten wel eens laten zien .ik hoop dat PB niet zo eigenwijs is en zijn ogen open doet dat het op de buiten kanten beter moet

  3. AB remember Johan

    Het zou toch wat zijn als de andere clubs die belangstelling hadden Top Oss, Almere City, Ado, Excelsior en NAC waren geweest. Zou ik ook mooi mijn mond houden. Ik heb altijd zoiets van: of noem ze of zeg niets. Het is zinloos om revroeptoeteren dat er andere clubs ook belangstelling haddn zonder aan te geven wie dit zijn geweest. Dan lijkt het er erg op dat je je speler belangrijkervwil maken dan hij in werkelijkheid is. Van Sanchez weten we toch ook dat Barcelona belangstelling had. Dus Augusto, of klap toe de mond of gewoon informatie geven.

  4. -buitenkantje rechts-

    “Alles is nieuw voor hem”
    Volgens mij is de bal overal ter wereld rond en het gras is overal groen.

    Een goede zaskwaarnemer zorgt ervoor dat hij alle randzaken regelt en Neres zich volledig op het voetbal kan concentreren.

    1. Widi

      Op de Toekomst wordt ook wel op kunstgras getraind. Dat maakt het al anders. De kleur is wel groen

    1. AB remember Johan

      Ik verwacht er niet veel bijzonders van eerlijk gezegd. Aan Dolberg zie je tijdens een slechte wedstrijd van hem dat die jongen een fabelachtige techniek heeft. Ook al speel je voor het eerst in een team, er moet dan altijd zichtbaar zijn of je bijzonder bent of niet. Bij Neres is het mij nog niet opgevallen.

  5. Dagrump

    Gelukkig dat Neres gekozen heeft voor de mooiste van Nederland! Hopelijk heeft Neres de belangrijkste begrippen van de taal snel onder de knie !! En kan ie gaan laten zien wat hij echt kan !! Nogmaals succes Neres !!

  6. AB remember Johan

    Off topic: vanavond onze “vriend” Derksen met interview met Johan.

    1. -buitenkantje rechts-

      Ja.. ben aant kijken. Hoop dat binnen Ajax ook goed gekeken wordt.

      1. AB remember Johan

        Vrees met een blik van ….. we gaan het in ieder geval niet zo doen.
        Prachtig trouwens de uitspraak: “dan vraag ik om te laten zien wat ze kunnen. Dan weet ik meteen wat ze niet kunnen want dat laten ze niet zien”. Zo simpel maar zo waar.

        1. -buitenkantje rechts-

          Ja geweldig.. Ook mooi hoe hij ( toen nog) steeds in de “wij” vorm sprak.

        2. Indojood

          Idd, plan Cruijff is allang verlaten. Het onderwerp van dit artikel is een sprekend voorbeeld hiervan. Kan Neres niets aan doen. Ik hoop echt dat ie slaagt.

  7. JohnDoe77

    Bizar dat hij ook dit seizoen dus niet meer van toegevoegde waarde zal zijn. We lijken met deze transfer wel een topclub; dikke bedragen neertellen voor talenten en dan maar duimen dat ze ooit het eerste halen!

    1. Indojood

      Precies, is toch geen beleid. Druist compleet in tegen de afspraken. En maar blijven roepen dat ze plan Cruijff uitvoeren.

      1. AB remember Johan

        Zou er een dubbelganger van Cruijff zijn? Zit iedereen toch mooi langs elkaar heen te praten. Gaat er wel heel erg op lijken.

Comments are closed.