2000 extra kaarten beschikbaar voor Ajax – Schalke’04

De wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tussen Ajax en Schalke’04 was in rap tempo uitverkocht, maar toch is er goed nieuws voor personen die toch nog aanwezig willen zijn bij deze wedstrijd op 13 april. Dankzij een teruggave van onder meer de UEFA komen er 2000 kaarten vrij. Zowel Seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging Ajax als Club Card-houders kunnen dinsdag vanaf 10.00 uur hun slag slaan in de online ticketshop op Ajax.nl. Er is veel vraag, dus we adviseren je om er snel bij te zijn.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. Ajaxslied

    Kut UEFA ik kan nooit de stoel van mijn seizoenskaart boeken omdat dat vrij gehouden moet worden. En elke wedstrijd geven ze het later vrij.

  2. -buitenkantje rechts-

    2700+2000 = bijna 6000
    6000 kelen die als een twaalfde man Ajax naar de overwinning schreeuwen.

  3. De seijs

    Widi leg eens uit waarom jij mensen met een down syndroom hier op het forum belachelijk maakt. Heel min van jou. Op het forum zitten ajax supporters die kinderen of broers of zussen hebben met het down syndroom. Heel min van jou om dit bij de soms vele discussies erbij te halen. Jij gaat hiermee te ver.

    1. BobbyHaarms

      Seijs ik denk dat je beter kunt stoppen met vragen naar de bekende weg. Die is namelijk zo doodlopend als wat. Widi heeft, zoals je hebt kunnen lezen, allang aangegeven dat hij pas reageert als je een ons weegt. Nou, begin dan alvast maar met een Sonja Bakker dieetje ?

  4. JohnDoe77

    Succes iedereen die nog een kaartje wil scoren, hopelijk tot in de kolkende ArenA! Eerst zondag…

  5. Indojood

    Die waren snel weg. Kon alleen die van 62,50 krijgen, dat vond ik natuurlijk te gek. Gelukkig heb ik al 4 kaarten.

Comments are closed.