Klaassen na zeperd Oranje: ‘We hebben De Ligt in de steek gelaten’

Davy Klaassen heeft geen goed woord over voor de prestatie wat het Nederlands Elftal zaterdagavond leverde tegen Bulgarije. De ploeg van bondscoach Danny Blind verloor het duel met 2-0 en een ticket voor het WK in Rusland lijkt ver weg.

‘Binnen twintig minuten is het 2-0 en hoe dat kan, ik weet het niet. We speelden echt enorm slecht en natuurlijk zag De Ligt er niet goed uit bij de 1-0 en daarbij lieten wij hem in de steek, we hadden hem moeten helpen’. Voor Oranje is het WK ver weg. De equipe van bondscoach Danny Blind duikelde van de tweede naar de vierde plaats in de poule. ‘Natuurlijk kunnen we het WK nog halen maar het zal veel beter moeten. Dit was echt heel erg slecht’.

Bron: ANP

Related posts

132 Comments

    1. De seijs

      En Blind had de Ligt nooit vanaf het begin op mogen stellen. Denk nee Blind moet opstappen. Hoop dat de Ligt er toch sterker uit is gekomen. Anders heeft ajax voorlopig een probleem.

      1. BobbyHaarms

        Dat is nog maar afwachten of de Ligt hier sterker uitkomt. Uiteindelijk misschien wel, maar reken maar dat zijn vertrouwen hierdoor een flinke knauw oploopt. Lekker dan om zo terug te keren bij je club…not.

        Gelukkig heb ik niet gekeken naar dit geprutst, echt zonde van mijn tijd en heb sowieso al 0,0% vertrouwen in Oranje met Blind aan het roer. Dat hele uitgebluste Oranje met die droeftoeter Hans van Breukelen voorop is de laatste jaren verworven tot 1 grote kermisattractie vol flaters en blunders. De KNVB had toendertijd de kans gehad om de ideale Bondscoach Ronald Koeman binnen te halen. Nou geloof me, die lacht zijn broek al maanden helemaal aan flarden om zoveel onkunde.

        1. De seijs

          Als Blind stopt, wie zou hem dan opvolgen bh. Wie kan hier wel punten mee halen? Wij hebben al jaren geen echte toppers meer in Nederland. Alleen Robben steekt er bovenuit.

          1. BobbyHaarms

            Robben en Sneijder zijn de laatste 2 oudgedienden die nog steeds onmisbaar zijn bij dit broze Oranje, al lopen die 2 op hun laatste benen gezien hun leeftijd. Maar de slag is al veel eerder verloren. Talent is er nog wel, maar wordt verkeerd opgeleid. Johan Cruijff legde keer op keer de vinger op de zere plek, zowel bij Ajax als bij het Nederlands elftal. Maar helaas, nu zie je dat de zure vruchten van het wanbeleid (zeker ook in de top bij Oranje!!) zijn wrange tol beginnen te eisen. En dit komt de komende jaren ook echt niet meer goed, alle goede intenties ten spijt.

            De enige waarvan ik denk dat die Oranje er weer bovenop zou kunnen helpen is op dit moment Ronald Koeman. Maar alleen als de bezem volledig door het hele beleid gaat want anders is het volstrekt zinloos. Ook zal het gehele opleidingsplan op de schop moeten, JC heeft genoeg voorbeelden gegeven en, misschien heel ouderwets, maar de oefenstof van Wiel Coerver was een verademing en vandaag de dag nog steeds actueel. Maar op deze voet verder gaan betekent het definitieve einde van het ooit zo succesvolle Oranje.

        2. Litmanen

          Schandalig om De Ligt voor de leeuwen gooien. En als je dat doet, geef hem dan het vertrouwen van een Veltman op rechts zoals bij Ajax. Nu stond Karsdorp elke keer op of over de middenlijn. Waarom hij daar stond was sowieso een raadsel, want hij is in de hele wedstrijd 1 keer in de buurt van de achterlijn gekomen.

          Bij de tweede goal deed De Ligt wat verwacht werd, het kopduel winnen. Martins Indi stapte niet en Zoet stond een meter van de eerste paal, zodat hij die bal nooit kon pakken. Een zuivere keepersfout.

          Overigens, het argument van Blind dat Bosz ook vertrouwen heeft in De Ligt klopt niet. De Ligt is vervanger van Sanchez, dus geen eerste keus.
          Maar goed, dit was gelukkig de laatste wedstrijd van Blind. De Ligt komt wel weer terug.

          1. Litmanen

            Bakkie, als je Tete, Veltman en Karsdorp alledrie selecteert, dan ga ik ervan uit dat je Veltman voor het centrum haalt, want drie rechtsbacks tegen Bulgarije is misschien een beetje veel?
            En als je dan zo flink wil zijn om De Ligt te laten spelen, zorg dan dat er spelers om hem heen staan die genoeg ervaring hebben om hem te helpen.
            Maar Tete had ook gekund, dan had De Ligt nog vaker in balbezit gekomen……

          2. AB remember Johan

            En dat had zijn wedstrijd ten goede gekomen want de opbouw begint bij de CV. Dus inderdaad met Tete op RB had het een stuk beter gelopen voor de Ligt.

          3. Litmanen

            Jij leert het nooit. Ga nou eens naar een voetbalwedstrijd kijken. Alle ballen gaan via de vleugelverdedigers naar het middenveld, of een centrale verdediger schuift zelf in op het middenveld.
            Als je nooit oplet leer je het niet, dat zeiden ze op school ook steeds tegen je. Dus of opletten, of je schoolgeld terughalen.

          4. AB remember Johan

            Shit, heeft Johan het ook altijd verkeerd begrepen. Dat jij dat nu zomaar ontdekt, ongelooflijk. Of ……… jij hebt er toch wat minder verstand van dan je denkt, tenminste van het voetbal waar Ajax voor hoort te staan. Laat ik het zo zeggen, een CV kan ballen naar links, rechts en vooruit kwijt. Als een rechtsback de bal naar rechts afgeeft ….. istie uit. Rechtdoor is ook vrij beperkt dus slechts een mogelijkheid ….. naar links. Makkelijk op in te spelen voor een tegenstander. Het spreekt voor zich dat dit probleem zich omgekeerd voordoet op links. Verder loopt kan de vleugelverdediger beel meer tot zijn recht komen als hij bij het opbouwen vrijuii, zonder bal, af en toe eens over te steken om een lange pass van cv te ontvangen of een steekpass vanaf het middenveld. Opbouw centraal houdn maakt ook eventueel balverlies makkelijker op te vangen door meerdere spelers in tegenstelling tot balverlies door een vleugel verdediger. Ben je er nog? Jij mag van mij echt een andere tactiek aanhangen ik hoop dat Ajax gaat spelen zoals boven in het kort en wat simplistisch aangegeven.

          5. AB remember Johan

            Ipad wilde niet alles tikken zoals de bedoeling was. Excuus maar strekking is wel duidelijk. Ik zal het verder niet hebben over inschuiven, afstand tussen linies etc. bovenstaande is voor nu wel even genoeg en gaat specifiek over wie er moet starten met opbouwen.

          6. Litmanen

            Blablabla, altijd weer terugvallen op Johan als je zekf niet kunt nadenken.
            Johan had de selectie niet geselecteerd en Johan zat niet op de bank.

            Zelf nadenken hebben ze op het Bijzonder Lager Onderwijs niet bijgebracht?

          7. AB remember Johan

            Je hebt dus geen weerwoord. Je commentaar is echt te dom voor woorden. Maar ook goed, kan maar duidelijk zijn. Jij bent ook een eenling zeker net als de Seijs. Niet samen optrekken dan hoor.

          8. AB remember Johan

            Oh ja, die (volgens jou) BLO heeft mij toch aardig ver gebracht in de huidige maatschappij. Misschien had je zelf ook eens een vorm van onderwijs moeten volgen.

          9. Litmanen

            O ja, je kokketeert graag met je geweldige maatschappelijke positie. Of dat iets met voetballen te maken heeft. Nou als je op die toer wilt: drie jaar Mavo, een aantal succesvolle bedrijven gehad en mijn carriere beeindigd als credit- manager van een Amerikaanse multinational.
            O ja, belangrijk voor hier, op niveau gevoetbald en jarenlang jeugdtrainer geweest.
            Lul niet zo slap en hou eens op om te citeren uit andermans werk. En mij vergelijken met Seijs is uit jouw mond een compliment.
            We hebben namelijk iets gemeen: een pleurishekel aan jou……l

          10. AB remember Johan

            Jij start met niveau qua opleiding en schoolgeld en wijkt af van het onderwerp voetbal. Verder blijkt dat je nog steeds geen normaal antwoord hebt kunnen geven. Jij gaat vreemd lopen draaien zoals wel vaker. Doei Litmanen je bent net zo zwak en zielig als Seis Breivik.

          11. AB remember Johan

            Enne, beter dat twee mensen een pleuris hekel aan mij hebben dan te worden uitgekotst door vrijwel een heel forum. Maar dat dringt niet tot jou en seis door.

  1. Domimar

    Sorry maar de WK gaan jullie niet halen! Het is jammer van De Ligt dat iedereen zo slecht was dat zijn fout niet meer goedgemaakt werd

    1. Charka53

      Een fout moet incalculeren en dat is voor De Ligt erg vervelend en achteraf had Blind hem gewoon op de bank moeten zetten , maar als de rest van het team gewoon had gevoetbald en eens wat doelpunten had gemaakt was dat foutje alleen geen gesprek stof meer geweest dit is gewoon het falen van het hele team inclusief de staf.

      1. Remco425

        Niet achteraf Charka, dit zei ik vooraf ook al. Hier was ik al bang voor. Niet zozeer voor die fout, want van zo’n onervaren speler is te verwachten dat hij er wel 1 maakt, maar vooral voor de reacties. Waarbij, op Van Hooijdonck na, niemand het over het dramatisch uitkomen van Zoet heeft, of de totale afwezigheid van Martins Indi.

        1. Charka53

          Helemaal waar Remco , maar net als bij Ajax de trainers beslissing en bij niet goed genoeg .

  2. ritchy

    iedere speler die speelde speelde onder de ondergrens je wint met ze alle en je verliest met ze alle

  3. Dagrump

    Wat een belabberde wedstrijd!! Ik denk dat iedereen fouten heeft gemaakt. Vind niet dat we dat foutje van de Ligt zo moeten vergroten !

      1. Bakkie

        Zo, Strootman speelde echt een draak van een pot.
        By the way: Blind wordt vanmiddag ontslagen: “in onderling overleg”

        1. Charka53

          En wat dacht je dan van Robben hij denkt dat hij het in zijn eentje kan en zo kunnen we nog even door gaan het was gewoon Klompen Uit Trekken .

          1. Remco425

            In de 1e helft had ik ook het idee dat Robben het alleen MOEST doen. Hij was overal. Met Sneijder erbij in de 2e helft ging het iets beter (lees: minder slecht)

          2. Charka53

            Ik moet bekennen dat ik de tweede helft niet helemaal goed heb gevolgd ik had er op dat moment de balen van.

  4. Teuntje

    Schandalig dat een bondscoach zo’n jonge speler (die letterlijk net komt kijken) in de basis zet. Vwb Klaassen z’n reactie…..hij begint op een plaat met een kras te lijken. Dezelfde obligate en nietszeggende reactie als na een Ajax wedsrijd!

  5. Bert62

    Die Blind spoort echt niet om de Ligt in zo’n wedstrijd op te stellen. Hoe eerder hij opgeflikkert is hoe beter.

  6. toonvs

    De twee hoofdschuldige aan de fouten van de Ligt zijn. Bos en Blind. Bos vergooid Ajax kampioenschap tegen Excelsior door hem op te stellen en Blind verspeelt plaatsing WK door hem op te stellen. Die Ligt heeft pas een paar wedstrijden Eredivisie gespeeld totaal geen ervaring. Schande van Bos en Blind om dit die jongen aan te doen. Ook als elftallen hebben ze de Ligt laten vallen ze hadden een uur de tijd om het goed te maken. Wat een inzet een lamlendig zeg.

    1. Remco425

      Schande van Bosz door hem op te stellen tegen fucking Excelsior?? Als dat al niet meer kan, wanneer kan hij dan nog wél z’n minuten in het 1e maken?? Hoofschuldigen aan de fout(!) van De Ligt zijn Blind, Zoet, Strootman en Martins Indie.

      1. De seijs

        Je kan nu iedereen wel opnoemen Remco425 Maar misschien horen zijn ouders daar ook wel bij?

        1. Remco425

          Nee, ik noem puur de hoofdschuldigen van die ene fout. De rest was niet verantwoordelijk voor deze fout. Strootman (slordig balverlies), Zoet (als een idioot uitkomen), Martins Indi (nergens te bekennen) en Blind (door hem op te stellen) wel.

      2. Litmanen

        Excelsior is geen internationaal voetbal. Blind is vergeten te zeggen dat De Ligt niet de eerste keus is van Bosz. Sanchez is de eerste man. Dus Blind heeft een 17 jarige reserve van Ajax in de basis gezet.
        Hele slimme zet…….

  7. Pantelic

    Het WK is net zo dichtbij als de landstitel. Wat bezielt de bondscoach om de Ligt in de basis te zeten na 3 basisplaatsen in AJAX 1. Die gast is ( ik hoop het niet) voor de ogen van de gehele wereld voor lul gezet. Bedankt Blind.

  8. Remco425

    Dit is precies de reden waarom ik steeds gezegd heb dat De Ligt er nog niet bij moet zitten. 1 fout en het hele land valt over hem heen. Daar is hij nog niet aan toe en daar hoort hij zich nog niet mee bezig te houden. Het ergste vind ik trouwens nog dat de commentatoren ook wel heel makkelijk de schuld bij een 17-jarige jongen leggen. Wat de ervaren Zoet daar deed is echt ronduit belachelijk. Totaal verkeerd uitkomen en de eigen verdediger ook nog eens onderuit halen. Vond ik een veel grotere fout dan een kopduel verliezen. En vervolgens doet Blind ook nog een duit in het zakje door heel laf openlijk de schuld bij De Ligt te leggen dmv de wissel in de rust. En waar was die andere centrale verdediger? Bij beiden doelpunten was Martins Indie in geen velden of wegen te bekennen. En dan houdt Blind de op 1 na beste speler op de bank onder het mom van ‘niet wedstrijdfit’, maar laat hem vervolgens wel invallen. Dat kan dan óók niet. En dan de veruit slechtste man van de afgelopen wedstrijden en nu ook weer, Strootman, gewoon weer de hele wedstrijd de ballen laten verspelen. Vind je het gek dat er bijna geen bal bij de voorhoede kwam en dat die Bulgaren er continue gevaarlijk uit konden komen in de omschakeling. Wat een drama is die gozer zeg. Maar nee, vooral alle schuld bij De Ligt blijven leggen.

    1. Litmanen

      Helemaal eens. Met alles wat je zegt.
      Blind stelt een 17 jarige reserve speler van Ajax op en schuift de schuld niet naar de ervaren spelers. Nee natuurlijk niet, die moeten hem in het zadel houden. Nou die truc werkt zeker niet, zeker niet bij Sneijder.

      Zoet was bij twee goals schuldig, kijk de herhalingen er maar op na.

      Blind was schuldig door met een foute selectie een foute opstelling te maken.

      1. Remco425

        Inderdaad, want ook het hele middenveld stond verkeerd
        Strootman sowieso de zoveelste drama wedstrijd en werd niet eens gewisseld. Maar zowel Klaassen, Wijnaldum en Sneijder in de 2e helft, stonden allemaal op de verkeerde plek.

  9. Indojood

    De bondscoach is hier 100% schuldig aan want hij stelt Strootman op en zet Klaassen op 10 achter Dost. Dan weet je dat je verdediging onder immense druk komt te staan, met alle gevolgen van dien. Overal waar Scholletje werkt richt hij enorme schade aan. Hij moet z.s.m. verdwijnen uit het voetbal.

    1. BobbyHaarms

      Inderdaad! En dan lekker gaan klaverjassen met zijn grote vriend van Gaal..

      1. Indojood

        Dat hele LvG kliekje mag van mij verdwijnen uit het voetbal. Hun ideeën werken niet en het zijn allemaal engnekken.

      1. Indojood

        Ik heb 10 minuten gekeken en toen ben ik zelf één van de twee hoofdrollen gaan spelen, maar dan zonder camera. Dat gedeelte was erg goed, beetje zoals een harde politiefilm met spannende momenten.

    2. Remco425

      Klopt Indo. Laat ik vooropstellen dat ik nog steeds enorm veel respect voor de oud-voetballer Blind heb, maar als trainer/manager/TD is hij 1 groot drama. Na zijn actieve voetbalcarrière heeft hij overal slecht gepresteerd.

      1. Indojood

        Dat zien we helaas maar al te vaak, Remco. Marco van Basten is natuurlijk het meest pijnlijke voorbeeld.

        1. -buitenkantje rechts-

          Kom niet aan Marco..
          Bekijk de resultaten en belangrijker het voetbal dat het Ned elftal speelde onder hem.. en vergelijk dat met Blind. Blind is in de verste verten niet vergelijkbaar met Marco.
          Datzelfde mag je doen bij Heerenveen wn elke willekeurige trainer voor- of na hem bij Heerenveen. Alleen bij Ajax matig..

          1. Indojood

            Ben niet aan het vergelijken. Gaat mij om het feit dat veel oud-voetballers niet slagen in andere functies. Het siert Van Basten dat hij zelf inzag niet geschikt te zijn als trainer maar zijn keuze om bobo te worden, daar begrijp ik niets van. Zeer pijnlijk om te zien.

          2. Remco425

            Dat begrijp ik wel. Al jaren, nog voordat hij trainer werd, heeft hij een uitgesproken mening over voetbal en de regels. Nu zit hij dichter op het vuur om daar meer invloed op uit te oefenen.

          3. Indojood

            Had hem liever de fakkel van Johan zien overnemen, Remco. Johan heeft Marco altijd als zijn natuurlijke opvolger gezien en alles er aan gedaan om hem te helpen. Samen met het feit dat Marco een absolute legende is, doet dit daarom extra pijn.

          4. -buitenkantje rechts-

            Je kunt een stokje willen doorgeven, maar degene moet het stokje ook willen aannemen..

          5. Indojood

            Klopt helemaal maar daarom is het niet minder pijnlijk. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes maar het is eeuwig zonde dat Marco nu bij die boevenbende werkt. Juist omdat het zo’n gigant is.

          6. Remco425

            Is ook zo. Waarschijnlijk heeft hij nu een rustiger leven wat beter voor z’n gezondheid is. Daarbij is/was het misschien een boevenbende maar als meer voetbal legendes als Marco dit zouden doen kan daar misschien ook eens een einde aan komen. Zolang hij z’n invloed op een positieve manier kan en wil gebruiken is het prijzenswaardig vind ik. Of dat nou bij Ajax is of bij de FIFA.

  10. Jimmy1971

    Niet alleen de Ligt , Klaassen !!
    De toeschouwers , het Nederlandse voetbal , onze reputatie en vooral jullie zelf !!
    Deze spelers zouden zichzelf , stuk voor stuk , kapot moeten schamen !!
    Bulgarije nr 71 van de wereld is namelijk echt geen hoogvlieger ..

      1. Indojood

        Ik vind dat de seijs niet de belangen van Ajax en Oranje dient. Met zijn vooruitziende blik had hij Ajax en de KNVB van waardevolle adviezen kunnen voorzien. Ik vermoed hier een Rotterdams-Assendelfts één-tweetje om bewust Ajax en het NL voetbal te beschadigen, ten faveure van 010-Zuid. Ajaxfanzone doet er goed aan om hem van dit forum te verwijderen.

        1. De seijs

          ???????whahahaha wat jij vind gekleurde trol dat kan niemand iets schelen. Of ze naar jou luisteren bij de redactie, opnaaier! ????

          1. Moosie

            Whahahahaha????
            Wat een droplul ben jij seisje.
            Jij hebt echt niets in je leven buiten je toetsenbord waar je elke dag weer mee probeert iets voor te stellen.
            Gaat je slecht af of je zit met anderen mee te lullen of je trolt in de hoop dat je iemand opnaait.Niet in de gaten hebbende dat je alleen jezelf voor lul zet.
            Schrijf nog effe dat je lacht en vergeet dan niet als een meisje van 12 30 emoticons erbij te zetten klein kind.

          2. AB remember Johan

            Hij zit het topic van Johan ook al te verkrachten. Hij weet dat hij alleen staat en dat brengt het schuim op zijn mond. Proberen hooguit indirect reactie te geven (dan moet hij er naar zoeken) waar nuttig en verder in zijn eigen “schuim” gaar laten koken.

          3. De seijs

            Nee trutje de echte zijn eenlingen. Die gaan voor in de strijd! Jij en je nagemaakte trutjes zijn volgers! Snap je het nog?? En het is inderdaad zo blaffende honden (jij dus ) bijten nooit! Wat een halve ben jij moobie!!

          4. AB remember Johan

            Is in ieder geval helder dat jij een eenling bent. Een echte eenling ook nog eens, wees er blij mee. Misschien is een eigen forum iets voor je waar je als eenling helemaal los kan gaan. Lijkt me geweldig voor je. Maar als je een eenling bent moet je niet zo vaak om reacties van andern vragen, dat doet een echte eenling niet. Ik ben blij dat ik met zoveel anderen volger ben, ieder zijn ding. Ik ga voor gezelligheid met een groep. Nou, weer genoeg aandacht voor een eenling voor vandaag. Doei.

          5. De seijs

            Hee halve. Jij bent dus een volger dat is wat jij zegt. Nou dat was al heel lang bekend hier! En ik los mijn zaakjes zelf op! Dat is iets wat jij nooit gedaan hebt, halve!

          6. De seijs

            Oja en Cruijff was ook een eenling. Hij was de beste! Halve snap je het nou!?????

          7. AB remember Johan

            Dan moet je de biografie eens lezen van Johan ….. leer je een hoop van. Ik ben indderdaad een volger, een volger bijvoorbeeld van de visie van Johan, een volger van een ieder die niet discrimineerd, een volger van alles wat de wereld beter maakt en wat onderling respect geeft. Maar ook een volger om het uitschot van de wereld waaronder racisten het zo moelijk en naar mogelijk te maken. Eenlingen zijn dictators, enge mensen, racisten etc. In ieder geval heel goed dat het nu duidelijk is aan welke kant we staan. Je had deze duidelijkheid ook veel eerder kunnen geven.

          8. De seijs

            ??????jij en respect! ! Jij liegt bedriegt, bedreigt naait mensen op! Jij bent een stoker! Jij bent de slechtste hier op het forum! ! Zelf in genomen hufter. En nu kom je met zoiets? ????????wat een halve ben jij. En jij moet die vluchtelingen helpen??? Jezus wat triest! Kan nu begrijpen dat die lui een grote hetze maken in die kampen! Ze snappen er niets van! Nee maar dat begrijp ik nu met jou daar! En jij niet discrimineren? Jij had het nog over een Marokkaanse dakdekker enz. Lees je eigen teksten eens terug HALVE!!???????

          9. AB remember Johan

            Sinds wanneer is een Negroide Marokkaan een dakdekkervnoemen racistisch? Jij mag ook gewoon werken hoor. Niets mis mee. Maar ben blij te zien dat je wanhopig aan het worden bent. Je krijgt ook geen steun hier als eenling he. Maar ja, dat is jouw keuze. Waar halve op slaat weet ik niet maar is ook niet van belang. Probeer ook eens andrre emoticons. Die jij gebruikt zijn bedoeld bij leuke teksten, die heb jij hier nog nooit gehad. Oh ja, jij bent voor mij uitschot wat keihard aangepakt mag worden, ook fysiek. Je bent nog steeds welkom bij me. Kom maar op met je slotbijdrage. Kan je gelijk jezelf nog een duimpje geven.

          10. AB remember Johan

            Klopt, jij was er. Wie is nu de randdebiel ???????????? Maar wees er zeker van, een tweede kans laat ik mij niet ontnemen. Ik wil ook naar Aasendelft komen hoor. Is het Dorpstraat 401 of 623. Je bent ook welkom in Scheveningen. Jij mag kiezen.

          11. De seijs

            ???? jij weet toch alles !! kom langs buitenlicht brand altijd. Kan niet missen. Nou ben benieuwd .???

          12. Indojood

            AB, het was mijn bedoeling om de zeikstraal uit de tent te lokken om zijn ware racistische aard te tonen en dat is gelukt. Voor de rest lekker laten schreeuwen.

          13. Widi

            Hij is wel zo laf om achteraf steeds te ontkennen dat hij een rascist is. Maar ook zo dom dat hij het keer op keer laat zien.

          14. De seijs

            Widi elke dag zal ik aan jou een bericht sturen zolang jij niet reageert op jou belachelijke opmerking over mensen met een down syndroom. ELKE DAG . Eens kijken hoe lang jij dit volhoud!

          15. De seijs

            2e keer dat je niet komt ab!! Veel praatjes maar je woord houden is er niet bij. Gewoon niet meer dreigen dat je langs komt is Zooooooooooooh kinderachtig! Jij zet je zelf constant voor lul hier. Halve!!!

          16. AB remember Johan

            Leren lezen jongen. Netgens heb ik gezegd wanneer ik kom. Maar het doet me plezier dat je zo opgefokt raakt. Het is heel eenvoudig te realiseren elke keer. Je trapt er bij iedereen in hier. Seis Breivik is overigens wel een goede naam voor je. Via je profiel kan je dat eenvoudig aanpassen.

          17. De seijs

            Elke keer weer een laf excuses van jou kant ab, je bent gewoon een lulletje. Een lafaard niks meer niks minder! ??????

          18. Widi

            Gisteren was hij ook al zo opgefokt AB. Ik kreeg om de 5 minuten een bericht. Het schuim stond waarschijnlijk op zijn bek. Benieuwd of hij al een ons weegt….

          19. AB remember Johan

            Hij liet zich gisteren heerlijk opfokken. Elke keer als hij de laaste reactie had gaf ik op een ander commentaar. Moest hij weer achter zijn pctje om de laatste reactie te krijgen. Was echt telekns bingo. Was ff leuk tijdverdrijf zo in het zonnetje. Excuus aan de mede forumleden maar ach …… anders was het zo stil he.

          20. Widi

            Ik heb hem gisteren de hele dag laten wachten op een antwoord. Hij weegt eerder een ons dan dat ik hem een antwoord geef.

          21. AB remember Johan

            Zo te lezen op het topic staat zijn mond vanavond wederom vol schuim.

          22. Widi

            Hij lult ook maar wat. Ik heb hem destijds een plaats en een tijdstip gegeven. Toen ging hij terugkrabbelen. Omdat hij zogenaamd dacht dat ik niet zou komen. Terwijl ik had geregeld dat ik meteen een berichtje zou krijgen als hij werd gesignaleerd. Hij durft zelf niet. In jouw plaats zou ik hem alleen een rascistisch pamflet op zijn rug plakken en hem de Schilderswijk insturen.

          23. AB remember Johan

            Joh, hij was destijds zo dom om met openbaar vervoer van Assendelft naar Hillegom te gaan. Nu heeft hij weer het grootste deel van de nacht wakker gelegen voor het geval dat. Hij blijkt echt steeds nog dommer te zijn dan je je kan voorstellen. Ik zie hem zo voor me: achter zijn pc, op de zolderkamer, bril telkens van zijn grote neus glijdend, bij elke mondbeweging zie je belletjes, hij is denk ik 1.64 en zijn pikkie past door een paperclip. Tsja, dan ben je wel blij met zo’n forum.

          24. Indojood

            De seijs heeft alleen een achterlijk neefje op zolder aan de ketting waar ie zich mee bezig houdt.

  11. Sarretje8

    jammer de bammer. strootman kon geen bal goed raken of aannemen. was absoluut geen chemie op het veld te vinden, okee minder goede spelers dan eerdere jaren maar is geen excuus. met minder kwaliteiten kun je nog steeds wedstrijden winnen, op karakter en doorzettingsvermogen. leek ondenkbaar gisteren. de Ligt jammer kan gebeuren, hij lijkt me echt wel een baas die hieroverheenstapt

    1. BobbyHaarms

      Het enige juiste wat ie kon doen, en een zegen voor Nederland. Ik zal er geen seconde om rouwen..

      1. Sarretje8

        ik ook niet?, zat er echt op te hopen. missch frank de boer als nieuwe coach zou mooi zijn

        1. BobbyHaarms

          Nee topkandidaat zou voor mij Ronald Koeman zijn. Maar met deze KNVB-bobo’s aan het roer zou ie wel knettergek zijn om ja te zeggen. FDB als bondscoach? Ajaxpers wat vind jij? ?

          1. Sarretje8

            ronald koeman ook goede optie, of lvgaal zou humor zijn samen werken met hans van breukelen

          2. BobbyHaarms

            Van Gaal mag van mij voorgoed met pensioen gaan hoor, das echt klaar nu! (hoop ik ?)

      2. Remco425

        Is niet zelf opgestapt. Blind is juist teleurgesteld in de KNVB dat hij is ontslagen, hij vond juist dat het steeds beter ging…

  12. BobbyHaarms

    “We waren op de goede weg” zei Danny Blind als reactie op zijn ontslag…mijn hemel, hij was dus echt de weg kwijt ?

    1. De seijs

      Koeman komt niet. Hij zou wel gek zijn. Maar wie is wel goed genoeg voor dit nederlands elftal bh?

      1. AB remember Johan

        Wel antwoorden hoor BH. seijs stelt een vraag en eist dan altijd een antwoord.

        1. BobbyHaarms

          Ik ga er nu eerst een nachie over slapen! Morgenochtend een wekker die al om 05.00 gaat. Maar weet op dit moment echt geen betere kandidaat dan Koeman, al zal ie ongetwijfeld nee zeggen zolang die clowns er zitten lijkt me..

          1. Remco425

            Frank de Boer als 2e optie? Lijkt me dat hij zich er ook nog niet aan waagt, want het kan meteen einde carrière zijn, maar anders weet ik het ook niet. Van Bronckhorst misschien aan het einde van het seizoen? Of een buitenlander.

  13. -buitenkantje rechts-

    Het is véél te vroeg voor de Ligt om al international te zijn.. Geen basisspeler, geen internationale ervaring, 17 jaar..
    Slechts 1 man schuldig en verantwoordelijk.
    BLIND.. (bijgenaamd Scholletje) Hij moet zijn conclusies trekken.. Dit lijkt helemaal nergens op.
    Niet gekwalificeerd voor EK.. nu ook staat kwalificatie op de wip.

    1. -buitenkantje rechts-

      Inmiddels is “Scholletje” gevangen.. gefileerd en opgediend..
      “We waren op de goede weg” .. verlies tegen Bulgarije was “slechts een incident”
      Klinkt als een vis op het droge, wanhopig happend naar lucht.

        1. Arie

          Als FdB zou ik nu mijn handen niet branden aan deze matige profs die De Ligt zo lieten zakken. En misschien moeten we nog wel een opvolger voor PB hebben.

          1. Widi

            Frank is nu niet de trainer voor Ajax. Misschien over minimaal 5 jaar. Maar niet nu. En wij hebben nog voor 2 jaar een contract met een trainer.

  14. Arie

    De Ligt treft geen enkele blaam hij is pas 17 Die Zoet van Pis Vee had in het doel moeten blijven en bij die tweede goal maakte hij een duik als een slak verder kan de Ligt de blunders van Strootman ook een van Pis Vee niet worden aangerekend en het wisselbeleid van die amateur op de bank was bedroevend slecht.

  15. Indojood

    We zijn als voetballand onze gids kwijt, onze Jopie. Ik zie de toekomst somber in.

    1. AB remember Johan

      En dan de naam waar het merendeel aan denkt om terug te halen als bondscoach …….. die kwiebus komt dan ook weer in het Johan Cruijff stadion.

Comments are closed.