Hoofdrol voor Kluivert bij nipte zege Oranje O19 in Eliteronde

Oranje onder 19 is de Eliteronde, in de strijd om één ticket op het komende EK, begonnen met een zege op Finland. De 1-0 zege van Oranje onder 19 kwam pas twee minuten voor tijd tot stand, maar was meer dan verdiend. Justin Kluivert had een hoofdrol bij het enige doelpunt van de wedstrijd. Hij werd op de linkerflank in de diepte gestuurd en zorgde vervolgens met een lage voorzet voor problemen bij de Finse verdediger Juhani Pikkarainen, die hem in eigen doel tikte.

Dani de Wit en Kluivert speelden de volledige wedstrijd, Kaj Sierhuis viel twintig minuten voor tijd in. Zaterdag is Oekraïne onder 19 de tegenstander. Dinsdag wacht de beslissing tegen Griekenland onder 19.

Opstelling Oranje onder 19: Bijlow, Troupee, Floranus, Van Drongelen, Wijndal, De Wit, Kadioglu (91, Kongolo), Koopmeiners, Piroe (71, Sierhuis), Velanas (71, Van Bergen), Kluivert

Related posts

40 Comments

  1. De seijs

    Lekker Kluivert gaat super. Gewoon vanaf het begin spelen 2 april . Want ook die moet gewonnen worden.

          1. HURBIE

            Idd seijs kaal eigenwijs en niet geschikt voor AJAX als trainer Wel als cornevlag

          2. Litmanen

            Lekker positief jongens, echt, ben trots op jullie als supporters van Telstar.

          3. De seijs

            Haha en jij had het over een pilletje litmanen? Je begint al aardig op die gestoorde mislukte hulpverlener uit de hofstad te lijken. En geloof mij dan werkt 1 pilletje niet hoor??

          4. Widi

            Denk jij nu maar aan je eigen medicijnen. Ze zijn hard nodig. Want wat een onzin schreef je ook weer over Redan. En al die mensen die je daar op hebben gewezen zijn weer namen van AB zeker? Megalomane narcist!

          5. Widi

            Tja…..jij bent hier de kenner……met die inzicht…..vind jij……jij alleen Seijs. Koud op je dak?

  2. Mooi

    Als hij maar met zijn

    Het is ook een heerlijke voetballer om te zien ,mooi en nog ze jong klasse.

  3. JohnDoe77

    Goed voor zijn ervaring en leuk dat hij belangrijk was. Helaas niet kunnen zien, maar belangrijker is dat PB het gezien heeft!

  4. dickst14

    Mooi om te zien dat bij het vorige bericht de reactieteller op 14 blijft staan ????

    1. RobbyZ

      Ja precies! Ik zie hier alweer reacties dat hij daar niet op zijn plaats staat maar hij is op links veel beter als op rechts en 10x beter op links als die younes maar die bosz kijkt ook naar jong/o19 en ziet dat ook maar die blinde zet hem nooit meer op links,hij is de wedstrijd tegen pec ook vergeten,toen kluivert op links erin kwam was het prachtig voetbal! Ik begrijp geen reet van die kerel,als ik daar met dat materiaal op de bank ga zitten word ik kampioen met ze en win de EL!

      1. -buitenkantje rechts-

        Gewoon blijven roepen Robby.. Neem aan dat Bosz hier ook op het forum zit..?

  5. Sarretje8

    off toppic: waarom tekent redan geen contract? heeft hij pb al door met talenten? talenten lopen weg nu onder zijn leiding als dat de reden is?

    1. Bakkie

      Onder Bosz zijn dit seizoen al genoeg talenten doorgebroken tot het eerste, dus slaat nergens op wat je zegt.

    2. afcadeluxe

      las op as dat said ouaali zegt dat ze (ajax )meerdere aanbiedingen hebben gedaan en hij niet wilde tekenen,tja en dan houdt het op,helaas,want het is toch een groot talent

    3. afcadeluxe

      off topic,in interview met v.i. geeft jonk namen aan die onder plan cruyff vallen,zou die coach van belgie 017 niks voor ajax zijn?bromwaeys heet hij geloof ik

          1. Widi

            Het valt je misschien een beetje rauw op je dak, maar je bent aardig door de mand gevallen he, als “kenner”. Je hebt van minstens 10 verschillende mensen gelezen wat ze van je vinden.

Comments are closed.