In Memoriam: Carlo Picornie

Vandaag is het alweer 20 jaar geleden dat Carlo Picornie om het leven kwam tijdens in een treffen tussen Ajax-supporters en 010-aanhangers in een weiland langs de snelweg bij Beverwijk. Toen hij stierf, 23 maart 1997, liet hij een vrouw (Petra) en kinderen achter.

De redactie van AjaxFanzone.NL wenst familie, vrienden, bekenden en alle Ajacieden veel sterkte op deze memorabele dag.

Klik hier voor het Condoleance Register

 

Related posts

22 Comments

  1. JohnDoe77

    Bizar om te weten dat er nog steeds knokpartijen georganiseerd worden op weilandjes zoals laatst in het nieuws. Blijkbaar is deze ervaring voor de 20-ers van nu alweer vergeten? Onbegrijpelijk, laat dit niet voor niets zijn! RIP

    1. Charka53

      Inderdaad JohnDoe dat er nog steeds van die knokpartijen worden georganiseerd is niet te geloven die dwazen beseffen niet wat voor een leed ze kunnen veroorzaken , het is het toch niet waard om voor je club je kinderen vaderloos te laten opgroeien , het zijn in mijn ogen hersenloze schepsels .

  2. KBouter

    Het zal je zoon zijn…ergens in een weilandje langs de A9 bij Beverwijk het risico opzoeken om er niet meer uit te komen.

    Veel sterkte voor de nabestaanden.

    1. Litmanen

      Nu, maar ook toen, getrouwde mannen met kinderen, hersenloos. Volkomen voor niets sterven, zogenaamd voor je club. Een club die dat ook helemaal niet wil…
      Na al die jaren begrijp ik het niet en wil ik dat ook niet.

  3. fjonkman

    Sterkte voor Petra, de kinderen en alle nabestaanden. Het blijft een inktzwarte pagina in onze geschiedenis…

  4. Slingertje.

    Op http://www.parool.nl staat ook een artukel over Carlo.
    Zelf vind ik dat ze wel wat meer respecht mogen tonen naar de familie,vrienden en nabestaanden en een andere foto bij het artikel hadden moeten plaatsen.

  5. Sarretje8

    als de dag van gisteren. erg dat het zo moest gaan, zelfs na 20jr kan ik het niet vergeten of vergeven. support for life carlo?.

  6. AB remember Johan

    Als eerste R.I.P. Ik zat net het condoleance register te lezen. Hoe triest is het om daar te moeten lezen dat iemand (nu rond 25 jaar) vendetta beloofd. Hebben we er dan niets van geleerd?

    1. Litmanen

      Sommige leeghoofden niet. Dat zijn geen fans van een voetbalclub, welke dan ook.

  7. f-side64

    R.I.P homey en voor de familie ondanks dat het al 20 j geleden is heel veel sterkte met dit(onnodige) verlies.

  8. AFCA my World

    Ik was er ook bij,gelukkig mag ik nu zeggen want toen heb ik in gezien dat het het niet waard is, hij is mijn held geworden al is de manier waarop erg wrang ! Sterkte voor Petra de kids en verdere familie,we zullen je NOOIT vergeten !!!

Comments are closed.