Alle resterende competitie thuiswedstrijden uitverkocht

Voor de nog vier resterende thuisduels in de Eredivisie van dit seizoen van Ajax zijn alle beschikbare kaarten verkocht. Ajax speelt nog thuis tegen feyenoord(2 april), AZ (5 april), Heerenveen (16 april) en Go Ahead (7 mei). Er bestaat een kleine mogelijkheid dat enkele gereserveerde kaarten terug in de verkoop komen. Mocht dit het geval zijn, dan meldt Ajax dat via de officiële website

Related posts

20 Comments

    1. Charka53

      Joep niet spannend meer het is bekeken of je moet het gevecht voor de tweede plaats nog spannend vinden

    1. KBouter

      Niet alleen voor het voetballen komen ze daar, ook voor concerten en die drie jasrlijkse wijven die de toppers heten gaan mensen heen. En voor al die drie J’s ? gaan mensen heen, ja ongelofelijk maar echt waar.

      Beste en mooiste was geweest dat Ajax wegging uit dat kutstadion en een nieuwe kreeg, waar alleen maar voetballen te snuiven valt. Dat zal een eer zijn, het Johan Cruijff Stadions, puur voor het voetbal en niét voor die andere ballerina’s.

      1. Indojood

        Idd ongelooflijk. En dat publiek dan. Als je in de stad bent en er is zo’n concert, al die mongolen die verkleed door de stad lopen.

    1. Indojood

      Interessant. Zonder iets af te doen aan FdB hebben we al vaker geconcludeerd dat de concurrenten in meerdere jaren het hebben laten afweten en hun voorsprong hebben weggegooid. Dit had ik ook dit seizoen verwacht met de kakkies. Nu lijken ze het wel vol te houden.

  1. JohnDoe77

    Goed om ook de laatste wedstrijden allemaal achter de ploeg te staan. Maar eigenlijk vind ik -als seizoenkaarthouder die iedere wedstrijd van de partij is- dat Ajax altijd uitverkocht moet zijn! Nu komen die mooi weer supporters opeens de lege stoeltjes vullen…

  2. Indojood

    Is dat zo, uitverkocht? De twee stoelen links naast me zijn het hele jaar al onbezet in de competitie, ook tijdens de zgn. uitverkochte wedstrijd tegen de lampen.

    1. XXX

      Precies! Twente was ook uitverkocht maar ook veel lege plekken. Veel seizoenkaarthouders hebben denk betere dingen te doen?

  3. Jimmy1971

    Mooi , alleen inderdaad jammer dat zelfs de verkochte stoelen vaak leeg zijn , gun die plekken liever aan supporters die wel willen !!

  4. Sarretje8

    ben veel aanwezig geweest. jammer dat er nep ajax supporters telkens kaarten aan bieden op verkoop sites. daardoor piste ik vaak naast de pot. goed dat er eindelijk wat aan gedaan word. wie wil er nou niet bijzijn bij de mooiste club van nederland.

  5. AFCA my World

    Met een seizoenkaart ben je er altijd bij, kampioen gaan we niet worden en 2e ook niet,dan maar 3e en de EL winnen,volgend jaar 3 clubs in de CL, toppie toch ??

  6. JohnDoe77

    AFCA; goed dat je het koppie niet laat hangen! Met dat soort geluiden vanaf de tribune komen we er wel… ?

Comments are closed.