Ajax speelt gelijk in besloten oefenduel tegen PEC Zwolle: 1-1

Ajax heeft donderdagmiddag een besloten oefenduel gespeeld tegen PEC Zwolle. Op sportpark de Toekomst eindigde het duel uiteindelijk in 1-1. Namens de A-selectie waren Daley Sinkgraven, Heiko Westermann, Hakim Ziyech, David Neres en Mateo Cassierra aanwezig en werd het elftal compleet gemaakt met spelers uit Jong Ajax. Pelle Clement wist na een half uur spelen de score te openen. Clement verklaarde na afloop breed grijnzend dat zijn inzet nog van richting was veranderd. Een gelukje dus. Tien minuten voor tijd wist PEC echter de gelijkmaker te scoren. Marcellis schoof van randje zestien de 1-1 binnen en dat was tevens de eindstand.

Opstelling Ajax: Boer (46. Alblas), Lartey-Sanniez (74. Owusu), Westermann, Savastano, Sinkgraven, Eiting (62. Doekhi), Dankerlui, Ziyech (46. Bay), Neres, Cassierra, Clement (46. Boultam)

Opstelling PEC Zwolle : Begois, Schenkeveld, Sandler, Van de Pavert, Warmerdam (45. Van Polen), Holla (45. Saymak), Israelsson (62.Marcellis), Nijland (45. Bouy), Ehizibue, Mokhtar (62. Menig), Achahbar (62. Brock-Madsen).

Bron: Ajax.nl

Related posts

27 Comments

  1. marcussboss

    ajax moet heel snel verandering in het spel brengen anders lopen we straks nog achter die lampies aan?

      1. marcussboss

        omdat het nogal ruk gaat m.u.v. de Europese wedstrijd. er zit geen beleving meer in lijkt het wel

          1. Charka53

            De opstelling maakt niet zoveel uit , als het eerste zou spelen zou de uitslag het zelfde geweest zijn en wat marcussboss betreft heeft hij wel gelijk .

          2. AB remember Johan

            Je vindt het niet erg dat ik vind dat je nu heel raar praat. Een conculsie trekken over een besloten wedstrijd over een team wat voor geen meter met het basis elftal vergeleken kan worden en waar mensen in spelen die zelfs nog geen reserve hebben gestaan. Je kan vinden van het spel van Ajax wat je wil maar dit is dom geleuter.

          3. Litmanen

            Slaat nergens op. Ik vraag me af of je basisspelers zoals Ziyech niet juist nu rust moet geven. Sinkgraven komt net terug van een blessure, ik snap de noodzaak niet.

  2. HURBIE

    Dit soort oefenwedstrijden moeten ze vaker doen
    Goed om te kijken hoever sommige spelers zijn in hun ontwikkeling

  3. Ajaxslied

    Ben benieuwd hoe Neres gespeeld heeft tegen een eredivisie ploeg. Zou hem graag eens aan het werk zien.

  4. Jimmy1971

    Had Ziyech ook maar even rust gegeven met de ‘heftige’ maand April voor de boeg !
    Had hem misschien net zo goed gedaan als Dolberg laatst ..

  5. Slingertje.

    Altijd wel nuttig dit soort potjes en Neres ook weer speelminuten gemaakt dus dis kan mooi wennen zo.

  6. dickst14

    Wat maakt het uit. Wie waar of hoe speelt. De opstelling voor 2 april staat vast. Zelfs tot aan de laatste competitiewedstrijd schat ik. Onbegrijpelijk, maar niet minder waar.

  7. Indojood

    Morgen ga ik in stilte op mijn eigen manier Jopie herdenken. Geen bijdragen van mij op deze of andere sites van mij, dat laat ik wel aan alle huichelaars…

  8. JohnDoe77

    Bizar dat een Ziyech deze wedstrijd dan weer wel speelt terwijl hij dan in de competitie een beurt overslaat ivm oververmoeidheid. Hoop dat ze een goede inspanningsfysioloog hebben…

Comments are closed.