Ajax gaat harder optreden tegen zwarthandel

Ajax gaat harder optreden tegen zwarthandel. Met name voor het duel Ajax – Schalke’04 zijn er veel kaarten tegen een zeer hoge prijs aangeboden op internet waardoor het voor Ajacieden met goede bedoelingen moeilijker om voor een normale prijs aan kaarten te komen.

Kaarten die via onofficiële kanalen zijn verkocht zullen worden geblokkeerd. Onofficiële kanalen zijn bijvoorbeeld websites zoals Marktplaats, Viagogo, Ticketmaster en Seatwave. Supporters die via onofficiële kanalen kaarten kopen betalen niet alleen te veel geld, maar hebben ook geen toegang tot het stadion. Bovendien overtreedt degene die zijn/haar kaarten via dergelijke kanalen doorverkoopt de KNVB Standaardvoorwaarden en riskeert zodoende een landelijk stadionverbod van 18 maanden en een geldboete van €450.

Bron: Ajax.nl

Related posts

34 Comments

      1. De Ajacied

        De juiste uitspraken SPHACA en Bakkie,
        Het is gewoon triest volk wat dit doet en zéér ongepast onder de supporters,
        Dus kei hard aanpakken die zwarte handel, 5 jaar stadion verbod en inname van Ajax card
        ❌❌❌

        1. HURBIE

          Ja en dat allemaal over de rug van de trouwe supporters
          En wat worden ze er nou echt wijzer van TRIEST

  1. JohnDoe77

    Precies; een kaartje voor een wedstrijd van Ajax is bedoeld voor fans en support voor de mannen. Niet om geld te verdienen, doe dat maar lekker op je werk!

  2. Jimmy1971

    Heel goed , pak die goud/geluk zoekers maar aan !!
    Ajax heeft supporters nodig die er altijd staan , succes of geen succes ..

  3. AFCA my World

    Helemaal mee eens,laat ze maar bloeden die nep-supporters, eigenlijk verdienen ze dat woord nog niet eens het zijn gewoon dieven !!!

  4. Slingertje.

    Eigenlijk moet je die lafaards in de val laten lopen tijdens de overdracht van de kaarten.

    1. SPHAFCA

      Lijkt me ook de enige manier om ze te pakken, aangezien je van vrienden wel gewoon een kaart over mag nemen. Dat kunnen ze dan altijd nog zeggen

  5. afcadeluxe

    voor mij is het vaak onmogelijk om vanuit het buitenland aan kaarten te komen,dus heb vaak weinig andere keus…..maar het blijft triest om te zien wat ze voor een kaartje durfen te vragen op verschillende sites

    1. AB remember Johan

      Ken je niemand met een seizoenkaart? Hier helaas alleen maar anonieme supporters.

        1. AB remember Johan

          De redaktie zou hier een mooie rol in kunnen vervullen. Iemand geeft dan toestemming om zijn/haar emailadres vrij te geven aan een specifiek persoon. Kan een “vertrouwd” forumlid een ander helpen. Maar ja……. hebben we dus wel hulp bij nodig.

          1. AB remember Johan

            Lekker met een wedstrijd om 21.00 uur. Wel echte supporter dan ? Wie weet wat er nog te regelen valt als ze een ronde doorkomen. Ik zou zeggen: hou me scherp t.z.t. ?

          2. Indojood

            Als we de volgende ronde halen wil ik wel een kaartje voor je kopen. Voor deze ronde heb ik ze al vergeven.

          3. Indojood

            We houden contact hier en als het ons lukt om Schalke te wieberen dan vraag ik de redactie wel om jouw mijn e-mail adres te geven.

          4. afcadeluxe

            goed plan,nou maar hopen dat het lukt tegen S04,hoor volgende week of ik evtl.meekan daarheen,probleem is alleen dat ik daar als enige ajacied tussen al die blauwen zit,en ik vrij veel moeite heb om mn enthousiasme in toom te houden moet ik dat nog even overdenken?

      1. AB remember Johan

        Je kan straks een handeltje in kaarten beginnen als ik het zo lees ??

  6. Sarretje8

    ik had bijna kaartje gekocht maar was zo pissed op die gast die het aanbood. hij was niet eens voor ajax, maar idd puur voor de centen. ik ga amsterdam wel in kroeg zitten helaas?

Comments are closed.